.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Изневяра

Град
    У нас Си (=

Изневяра

Много търсих в съновници, но така и не намерих това, което искам. От известно време насам сънувам, че изневерявам. До сега беше с непознати, а днес с най-добрия ми приятел. К'во значи това?

ПП. Не са ми нужни отговори от сорта на "Това са пълни глупости" или "Сънуваш това, за което мислиш/ти се е случило"...

Град
    Bulgaria
    ИЗНЕВЯРА - ако изневеряваш насън, ще се ядосваш за дребни мошеничества или парични загуби. Ако на тебе ти изневерява, значи ще имаш нечисти финансови сделки.
    EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!

Град
    У нас Си (=
    Мерси

Град
    Sofi@
    Сънищата като огредало на вътрешния ни свят отразяват две неща: Страхове и Желания. Логично можеш да се оправиш..

Цитирай Първоначално написано от NOBU
    Сънищата като огредало на вътрешния ни свят отразяват две неща: Страхове и Желания. Логично можеш да се оправиш..
    ахамм.. значи като сънувам, че ме гонят великани с бухалки да ме бият, значи ме е страх

Супер фен Аватара на rakiQ
    synq e mnoo stranno ne6to... pravi ot "muhata slon" pri men

v edin den s priqtelq mi si govorihme za golemi hlebarki.. za ku4eto mu ..

i az v sy6tata no6t synuvam kak v apartamenta mi plyzvat super mnogo hlebarki i ima6e edna kolkoto ku4eto mu (pobyrkana rabota)

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    И аз съм сънувала, че изневерявам на приятеля ми, но в реалния живот не съм го правила нито веднъж за всичкото това време. Така че може би това значи, че това е мой страх. Толкова съм му предана и го обичам, че може би се старая твърде много да съм му вярна, че изневярата се е превърнала в страх за мен...Може и при теб да е така.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си