.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Фен Аватара на ihopeulikepain
    Град
    ZaraBoy

Леко skype тема .. :}

Сега нз колко е голям тоя "проблем" който ше го напиша ама ми се иска да видя и други мнения ..
    Та запознахме се с едно момиче в даскало, зехме си скайповете и ся теоритически следва зарибяваката .. Обаче от бая време е само от едната страна .. смисал само аз я търся, а ако не го напрая ше си мине деня без лаф .. Ся разбирам че скайпа е малко лъжлива раута ама ми се щтеше поне веднъж тя да ми се влкючи .. :P (щот съм некъв алчен затва )
    Иначе истински кофти работата идва с тва че в даскало рядко се заговаряме .. да не кажа хич :} .. смисал тя е за 1-ва год. и ше я мярна от дъжд на вятър .. Пък и аз в дасклао напоследак няам мноо време да се шлая по коридорите .. за жалост ..
    Та засега алтернативата ми е само чата .. затва дайте някво предложение как да я накарам да се "поотпусне" в скайпа ..

chestno da ti kaja tva s chata e noj s dve ostrieta. nqkoi hora v skype se otpuskat a na jivo ne ili obratnoto. zaloji na jivo. po golqm efekt shte ima spored mene. uspeh
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    emm...kakfo i e d1rjanieto k1m tebe?Opitai se da q zagovarq6 v daskalo,da izlizate zaedno,ogovorete si sre6ta.Pogovorete si za tova...moje bi q e sram..nz

zaebi 4atovete, po skype mn trudno bi te vzela na seriozno - ako e 8mi klas zna4i e o6te neorientirana i malko zagubena - koeto e tvoi +
    kato q vidi6 ne se druj kato putka, a q zagovori i napravo i kaji da napraite 1 kafe, veroqtno 1viq put 6te te otreje, probvai 2ri - ako pak se naprai na interesna -> sledva6tata!!

Град
    Sliven
    Като я видиш я покани на кафе.
    Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !

Град
    ZaraBoy
    ми аз ако успея да я засека некаде ше я заговоря ама на нея пътя и е от класната стая до кенефа .. пък ся да й влизам в стаята нещо невърви .. или де да зн .. може аз тъй да си мисля ...

Град
    Sliven
    Ами отиди в стаята й и й кажи "Доидох да видя кво праиш...ае някои ден на кафенце" ала бала глупости и си готов.
    Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Dr na4in e da vleze6 v kenefa! Az s1m go praila ama po dr pri4ina

Цитирай Първоначално написано от monkata93
    Ами отиди в стаята й и й кажи "Доидох да видя кво праиш...ае някои ден на кафенце" ала бала глупости и си готов.
    +1 predpolagam 4e 6te se zaradva 4e si oti6ul sprecialno pri neq. ne se pritesnqvai. kvoto stane stane. po dobre deistvai otkolkoto da se 4udi6 kakvo e mojelo da stane i kakvo ne... ot li4en opit ti go kazvam. ako se 4udi6 ni6to nqma da stane. uspeh
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Скайпа е само за безгръбначните.Всеки го разбира някога.И аз бих ти казал да заложиш на живо,просто действай

da ti kaja malko brd da vleze6 v staqta tai 4e nqkoi mejdu4asie se razhodi po toz koridor moji da otiva do kenefa i q zagovori

Град
    ZaraBoy
    мдае .. тъй ше е раутата най-вероятно ... :}

Като я видиш я покани на кафе.
    или направо по скайпа
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

мен ако питаш- изяснете си отношенията (питай я дал та харесва, иска ли да ходите и тн), и както казаха другите оговорете си среща бе, туй може да стане и по скайп

Цитирай Първоначално написано от dimanushka
    chestno da ti kaja tva s chata e noj s dve ostrieta. nqkoi hora v skype se otpuskat a na jivo ne ili obratnoto. zaloji na jivo. po golqm efekt shte ima spored mene. uspeh
    +10

Град
    po sveta i u nas
    nap1lno s1m saglasna s teb kaji i 4e e fubava i takifa gluposti sqko momi4e se kefi na komplimenti kogato e za 1va godina uspeh4eta
    КрАсИвА,мНоГо ДиВа,зАкАчЛиВа,ЗаЯдЛиВа,рЯ

Мега фен Аватара на koalka
    Не й пиши, за да видиш дали тя ще те потърси.Иначе според мен просто си уплътнява времето с теб и не е много заинтересована.

Град
    Sliven
    Успех.

Да и аз това се чудя , защо все момичетата не те потърсват след това ?

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Emi az po princip sa6to ne pi6a na nikoi koito mi pi6e s nego si pi6a samo..6ot me marzi emi ..popitai q dali i e priqtno da si pi6e s teb i t.n. ..

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не й пиши, за да видиш дали тя ще те потърси.Иначе според мен просто си уплътнява времето с теб и не е много заинтересована.
    И аз съм на същото мнение

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Mimchi_
    И аз съм на същото мнение

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F

[/b]Spored men tfa e nai-gre6noto ,koeto nqkoi moje6e da kaje.Naprotiv-t1rsi q postoqnno v skaip,hoi do kenefa i tnt.Az se postavqm na mqstoto na mmomi4eto,za6tot mi se e slu4vala podobna situaciq i az samo 4akah mom4eto da me zagovarq po skype i kato me vidi,ina4e az po4ti nikoga ne po4vah p1rva,nz 6to. I pri mn dr momi4eta e taka,za tfa ne se pritesnqvai,tq sig. 4aka ti da i pi6e6.

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от dimanushka

+1

Град
    Selo Sofiq

Re: Леко skype тема .. :}

Цитирай Първоначално написано от Човекът_с_въпроса
    Сега нз колко е голям тоя "проблем" който ше го напиша ама ми се иска да видя и други мнения ..
    Та запознахме се с едно момиче в даскало, зехме си скайповете и ся теоритически следва зарибяваката .. Обаче от бая време е само от едната страна .. смисал само аз я търся, а ако не го напрая ше си мине деня без лаф .. Ся разбирам че скайпа е малко лъжлива раута ама ми се щтеше поне веднъж тя да ми се влкючи .. :P (щот съм некъв алчен затва )
    Иначе истински кофти работата идва с тва че в даскало рядко се заговаряме .. да не кажа хич :} .. смисал тя е за 1-ва год. и ше я мярна от дъжд на вятър .. Пък и аз в дасклао напоследак няам мноо време да се шлая по коридорите .. за жалост ..
    Та засега алтернативата ми е само чата .. затва дайте някво предложение как да я накарам да се "поотпусне" в скайпа ..
    Ем пич мойто мнение е ... ЧЕ СКАЙП Работа не Върши... Не се залъгвай с този скайп....Най-вероятно ще останеш супер разочарован. преди супер много време и аз пробвах нещо такова ( не беше същата ситуация, но....) Или давай по кафета , кино , насам натам ... или просто заеби работата ... много е малка вероятността по скайп да оправиш положението ! Но все пак успех. \/
    Ochi v Ochi, Ysta v Ysta, Ryka v Onova, Onova v Ryka, Onova v Onova ....III .... Stava Belq!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си