Цитирай Първоначално написано от Човекът_с_въпроса
Сега нз колко е голям тоя "проблем" който ше го напиша ама ми се иска да видя и други мнения ..
Та запознахме се с едно момиче в даскало, зехме си скайповете и ся теоритически следва зарибяваката .. Обаче от бая време е само от едната страна .. смисал само аз я търся, а ако не го напрая ше си мине деня без лаф .. Ся разбирам че скайпа е малко лъжлива раута ама ми се щтеше поне веднъж тя да ми се влкючи .. :P (щот съм некъв алчен затва )
Иначе истински кофти работата идва с тва че в даскало рядко се заговаряме .. да не кажа хич :} .. смисал тя е за 1-ва год. и ше я мярна от дъжд на вятър .. Пък и аз в дасклао напоследак няам мноо време да се шлая по коридорите .. за жалост ..
Та засега алтернативата ми е само чата .. затва дайте някво предложение как да я накарам да се "поотпусне" в скайпа ..
Ем пич мойто мнение е ... ЧЕ СКАЙП Работа не Върши... Не се залъгвай с този скайп....Най-вероятно ще останеш супер разочарован. преди супер много време и аз пробвах нещо такова ( не беше същата ситуация, но....) Или давай по кафета , кино , насам натам ... или просто заеби работата ... много е малка вероятността по скайп да оправиш положението ! Но все пак успех. \/