.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Град
    СофиЯ

Писна ми вечееее

Значи не мога да ги разбера тия от моя клас!Постоянно ми се присмиват,защото съм отличничка,може би.Е сега една ми писа:"Абе Иве,ти си била на тва по БЕЛ?" аз:"Проблем" тя:"Ми ти й лижеш гъза на г-жата" И секви е такива!!! Е сега плача и се чудя кво да правя...Нея я интересува само външния вид и нищо повече...Тя:"Нима искаш да кажеш,че ние знаеме по-малко от теб?" аз:"Не съм казала нищо такова" Тя:"Еми така излиза" Наистина не мога да издържам повече...Говорят ми постоянно зад гърба,смеят се като слушам г-жата и други подобни.Не знам как да й затворя шибаната курвенска уста!!!Опитвам се по някакъв начин да си излея гнева,може да е малко несвързано това,което се опитвам да кажа,за което се извинявам предварително...
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))

Re: Писна ми вечееее

Цитирай Първоначално написано от ^Miss_Independent^
    Значи не мога да ги разбера тия от моя клас!Постоянно ми се присмиват,защото съм отличничка,може би.Е сега една ми писа:"Абе Иве,ти си била на тва по БЕЛ?" аз:"Проблем" тя:"Ми ти й лижеш гъза на г-жата" И секви е такива!!! Е сега плача и се чудя кво да правя...Нея я интересува само външния вид и нищо повече...Тя:"Нима искаш да кажеш,че ние знаеме по-малко от теб?" аз:"Не съм казала нищо такова" Тя:"Еми така излиза" Наистина не мога да издържам повече...Говорят ми постоянно зад гърба,смеят се като слушам г-жата и други подобни.Не знам как да й затворя шибаната курвенска уста!!!Опитвам се по някакъв начин да си излея гнева,може да е малко несвързано това,което се опитвам да кажа,за което се извинявам предварително...
    spoxxxx i na men vse me bazikat 4e sma otli4ni4ka ama ne ot moq klas a ot drygite abe kvo ti puka nali znae6 "Neka mi govorqt zad garba, tova zna4i 4e vse o6te sam pred tqh" i drygo svikvaj 4e vinagi 6te ima nekvi nadyti,otvoreni ligli ot golqmoto dobroytro koito 6te se pravqt na interesni. Prodaljavaj da si y4i6 a pak te da si gledat rabotata

Град
    Русе
    Нека това въобще да не те притеснява.....Най-важното е да се учиш и след товА ДА си намериш добра работа и тогава ти ще им се присмиваш Те ти завиждат за това.....Навсякъде е пълно с лицемери.Не им обръщай внимание и това е!Гледай си учението и както се казва който се смее последен се смее най-добре
    ...

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    Няма смисъл да плачеш заради такива хора, те са много под теб. Знаят го, именно затова ти завиждат и се държат така. Моят съвет е да стоиш само с птиятелите си от класа, (ако имаш такива, ако не все някога ще намериш хора, които да те оценяват заради качествата ти) и да не обръщаш внимание на подобни индивиди. Когато успяваш и си добра в нещо винаги ще има кой да ти завижда, просто не се занимавай.

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Винаги съм се чудил как ви е хубаво да учите ? Ами значи по темата аз от 6 клас заебах ученето, ама никога не съм се смял на тея от моя клас дето искат да учат, всеки си прави собствен избор, но винаги ми е било интересно защо учите?Какво ви мотивира ?
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Град
    Sliven
    Хах.Ще видиш ти като завършим учебната година,как ше останат и ше ти завиждат...Който се смее последен, се смее най-добре.
    Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !

По-добре на хората в устата
    отколкото на хората в краката!
    ИСКАМ ДЪВКА!

Цитирай Първоначално написано от XceSS
    Винаги съм се чудил как ви е хубаво да учите ? Ами значи по темата аз от 6 клас заебах ученето, ама никога не съм се смял на тея от моя клас дето искат да учат, всеки си прави собствен избор, но винаги ми е било интересно защо учите?Какво ви мотивира ?
    Хах,човече,сигурно съм последната,която може да спада към тия дето 'учат',ама отвреме-навреме и аз се стягам и се усещам и си сядам на гъза. Кое ни мотивира ли? Хаха,ами всеки иска нещо хубаво за себе си,а за да го иска все трябва малко да поучи,не става без хич. Донякъде бъдещето ти зависи от това,така че не може да си напълно безразличен към ученето.
    По темата-мила,не се впрягай. Сигурно им е кофти,че не могат да имат твоите резултати. Е,нормално. Ама в случая ти не можеш да ги направиш тях по-умни,няма смисъл да се ядосваш,камо ли да плачеш! Затапи ги някой път и си гледай кефа. Тъпо е тва разделение в класовете зубари-отракани,ама в повечето случаи съществува. Ти като по-зряла не им се хващай на определенията. Важното е ти дали успяваш и дали сама си доволна от себе си. Сигурно си имаш приятели в класа,така че бъди си с тях,а на наглите не им обръщай внимание.

Град
    СофиЯ
    Абе то на никой сиг не му е мн приятно да учи и т.н.Обче нали трябва да имаме пари,ще имаме семейства,мисля за бъдещето си.Как ще се реализирам и т.н.Мисля,че тва е главното,заради което уча.Искам да вляза на хубаво място след 7-ми клас,а след това да имам работата на мечтите си,да мога да си позволя всичко,което искам...
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Reasons to be missed...

Голям фен Аватара на lmao
    следващият път
    Тя:"Нима искаш да кажеш,че ние знаеме по-малко от теб?" аз:"Много ясно"

малко самочувствие за тия едноклетъчни

Едва ли някой ще те пита каква си била в гимназията когато пораснеш и започнеш работа. Няма смисъл да се депресираш.

Град
    СофиЯ
    Tя:Офф не ми обръшай внимание
    тя:обаче откачамм
    Аз:Ко бре?
    Тя:епа за одеве
    Тя:ти като видиш че се заяждам не ми пиши просто
    Тя:защото аз няма да спра а после ше съжалявам за сичко дето съм казала

Добре,кажете ми,тва нормално ли е?Аз не съм и писала нищо,мама видя какво си пишеме и сега и се пише лошо.Каза,че ще говори с класната
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Reasons to be missed...

Град
    русе
    Мотивира ме това,че ако се изуча по цял ден ще си седя в офисчето и ще командам хората..а иначе или ще бъда няква сервитьорка или продавачка в магазин за хранителни стоки..ето това..

Иначе по темата..няма кво да им обръщаш внимание..и на мен ми викат зубърка в даскало ама не ми пука..учи си момиче..

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от *Wanker*
    Мотивира ме това,че ако се изуча по цял ден ще си седя в офисчето и ще командам хората..а иначе или ще бъда няква сервитьорка или продавачка в магазин за хранителни стоки..ето това..

Иначе по темата..няма кво да им обръщаш внимание..и на мен ми викат зубърка в даскало ама не ми пука..учи си момиче..
    ето един човек,който знае какво иска,браво!!!
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Reasons to be missed...

em az ne u4a mn prosto pomnq/..nali sum si umni4ka... / i sum otli4ni4ka puk i trqq 6tot sum 7 klas po temata vikat ti taka za da te nakarat da prestane6 da u4i6 i da si dvoikarka kat tqh,su6to ot zavist, e taka edna tupa ovca zapo4na da mi izmislq vsqkvi prqkori /pove4eto vuob6te ne bqha svurzani s men ama kakto i da e/ az ne i obru6tah vnimanie i tq se opitva6e s dr da me raztroi ama neee offfff stiga 4e zapo4nah da se nervq ..deeba tupata ovca

v predniq post si pokazah prostotiqta sa po su6testvo /da se napraim na umni/ "Po-dobre na horata v ustata otkolkoto v krakata!" i "Porodistiqt kon ne obru6ta vnimanie na laq na ku4etata"

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс

Добре,кажете ми,тва нормално ли е?Аз не съм и писала нищо,мама видя какво си пишеме и сега и се пише лошо.Каза,че ще говори с класната
    Ъъъ това нещо не го разбрах....иначе за това,че ти викат зубърка и че те дразнят - напълно нормално, като се има предвид кой клас си. (7 до колкото разбрах) Не се безпокой, в кварталното училище е така.След като кандидастваш, дай Боже да влезнеш в елитна гимназия, ще усетиш веднага разликата - съучениците ти няма да са случайни хора, хванати от улицата, а всички ще са на нивото ти и повярвай, няма да ти се подиграват задето си учиш. Е може би пак ще са завистливи, ама поне и те ше си скъсват задника. Като цяло друго си е в интелигентна среда

Някой изтърси,че нямало смисъл от учене. Еми мой човек, ако на теб ти харесва да си прост като Бай Ганьо и неук като мургавите ни събратя, да нямаш представа какво е функция или кой е Шилер например, прав ти път, до колкото ми е известно образованието в България е задължително до 8 клас. А до там все ще изкреташ в някое пропаднало СОУ. Ама после не очаквай да станеш нещо повече от чистач/продавач в супермаркет/пазач и тн., освен ако нямаш някакви свръхдарби или свръхкъсмет...Като се замисля даже и шофьор не можеш да станеш без завършен 12 клас, или греша?
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

bez obrazovanie si zanikade!za da uspee6 v jivota tr da u4i6,aaa oniq kadeto ti se podigravat....kaji im mn zdrave ot men!!! predpolagam 4e sa ti govori za tfa

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Винаги се случват такива неща. Във всеки клас си има хора, които се присмиват на тези, които учат.
    Гледай да се абстрахираш от тях, да си гледаш твоя живот, ако видят, че ти влияят, ще се гаврят още повече.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Da ti kaja 4esno minalata godina i az bqh taka vsi4ki me obijdaha i mi se podigravaha no posle vlqzoh v druga gimnaziq sled izpitite i tam vsi4ko e nared!Ne im se vrazvai na tezi tapa4ki misli 4e skoro 6te se mahne6 i vsi4ko 6te e OK.Vse pak te ti zavijdat za6toto znaqt 4e te ne mogat da se realizirat kato teb.Davai smelo napred-
    We are the world,we are the.....

Ми аз също съм поредния човек който ще ти каже да не им обръщаш внимание! Така първо искам да ти кажа че въпреки че аз не съм отличничка като повечето от вас ... нямам нищо против тези който учат ... е може би някога да съм се ядосвала и да съм ги обиждала като съм казвала че са зубари,но в крайна сметка всеки си избира начина на живот.Както ти си решила да учиш и да постигнеш нещо в живота си,а тази курвичка дето само ти се подиграва изобщо да не и обръщаш внимание!!!Ето напрамер в моя клас също има такава...изобщо не учи и само гледа да е в ръцете на момчета при което успява и най смешното е,че така тя си мисли че те я имат за нещо кои знае какво...всъщност не вижда че за тях тя е само поредния парцал ... И понеже най-добрата ми фр от класа е отличничка знам мн добре как се държат с нея.И искам да ти кажа че е по абсолютно същия начин както тази се държи с теб...само я обижда с нещо от сорта "деба и зубраката скапана " ... отначало и тя и обръщаше внимание но аз и казах че няма смисъл да се занимава с хора под нейното ниво ... тегли и на тая една ... и готово! ... хич да не ти пука ... айде тая ще я видиме след време кво ще стане от нея ... тогава ти ще се смееш не се притеснявай!Тя може сега да не разбира че в живота трябва да постигне нещо но след време ще го осъзнае ... и тогава ... И дори да не ти се подиграват за това че си отличничка винаги ще има хора който да ти завиждат дори и за др неща ... мен например само ме обиждат и ми завиждат зощото им крада гаджетата! ... не съм някаква курва ... уча си по малко но не си давам мн мн зор,просто се кефя сега на живота и не съм мн мн на вална учене въпреки че и аз съм 7-ми клас и ще кандидатствам...но това вече е др въпрос! :P Айде мацка горе главата и успехчета!
    ``КазФът кУчка съм биЛа...тъпА съм биЛа...наГла съм биЛа...поВъРхностнА съм била...казВат кф0 ли нЕ,ама иСтината е еднаа...койтУ убиЖда завижда ``

Град
    shumen

ole li4i si 4e si 7 klas.. lele mn si zle... 1vo - maika ti vidqla ko si pi6ete - xYAYXayxyayxya moe6 samo se samoubie6.. bahti maminoto detemce.... samo da ti kaja maika ti kato govori s klasnata - 6e po4nat o6te poe4e da te ebavat - 6e te imat za eno golqmo ni6ty.. nekvo nai na danoto na yerarhiqta /sedi si samo, y4i si, ne moe se spraq samo, vika maika si i tn/.. 4estito - qko 6e ti e XAYxyaYXyAXY
    2ro ne te ebavat za6toto ti zavijdat XYAYxyaxyay vqrvate li si 4e 6e i zavijdat SEGA? realno sled godini kato osaznaqt 4e si bila prava da si u4i6 togava 6e se ysaznaqt... no sega prosto te smqtat za ZLE....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

te siga ti sa smeqt ama ama kat razberat 4e trea i te da u4at ti 6e postigni6 mn ama te ъъъъъ ъъъъ i sled tva 6e im sa smeee6 ti
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Ще видиме какво ще говорат след време
    омг,почвам да цитирам баща ми ..

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Просто не им обръщай внимание и ще спрат.
    Ние от 8ми клас нагоре като се "мазним" на госпожите, другите ни базикат "гледай да не се подхлъзнеш" и тн, не се пресмиваме,,ама то с възрастта хората се променят..
    The Spark

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си