- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Размерът
zan4i na 14 godini sam i penisa mi e 9santa i polovina dali 6te mi porasne ili kfo da pravq mn me e sram
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Ще ти порасне спокойно!![]()
П.П.Ето за това не правя секс с момчета на моята възраст.
не се притеснявай
da ama na drugite mi riateli sa po 14-15 maina i sup mn mi stava kofti i se kompleksiram![]()
Сигурно си нисичък,дребничък и затова....Първоначално написано от Anome
pozna 155 sm sam a te sa po 170no vse pak ... mi staava kofti
Еми заради височината е или по-точно заради гените,които носиш от родителите си.Ще пораснеш най-много до 170,вярвай ми и то след 16тата година.А мъжкия организъм расте до 24 година.Не се притеснявай,има време.Първоначално написано от Anome
btw vijdal sam na ba6ta i u e mn golqm v ne nadarveno sastoqnie i e visok 1.70 a maika mi 1.65
Ще порасне спокойно наистина е от гените ти,но си има време за всичко.Само не се комплексирай,защото може да ти се привижда,че е още по-малък,а това не е истина...Природата си знае работата![]()
ooks 10x
Не виждам причина да се притесняваш. Имаш много време да се развиваш, а това за момента не трябва да те вълнува.
Всъщност организмът на човек се развива много активно до 20-22 годишна възраст. Това не е строго определен период, а просто средно статистически.Първоначално написано от 7oup
Средната височина за 14 годишно момче е 168
na4i az sam nqkaf nedagaf
btw da znaete 4e puskam ot na 1 fr acounta ne 4e e negof problema prosto ne m ise zanimava6e da izlizam ot negoviq i zatova pisah ot negoviq
Няма значение от на кой е акаунта важен е проблемаМоже и да звучи странно,но ако мн мн се притесниш вече говори с баща ти,защото той може да е имал подобен проблем когато е бил на твоята възраст и да е нещо наследствено
![]()
Не си недъгъв,а си нисък.Това е средно статистическо изчисление на височината.Първоначално написано от Anome
Аз съм на 15 висок съм 181 см и ми е ..... сек да премеряами около 14,5 +;- някой милиметър.Това нали е нормално
![]()
Ako ne e meko ne go pipai :P
emi ne znam malko se pritisnqvam no mislq da go popitam
155???????????Първоначално написано от Anome
![]()
![]()
![]()
Аз съм 163 бе ????(ПП НА 12 СЪМ )
ЗнАй чЕ иМа По-ГоЛяМа От ЗеМяТа , По-КрАсИвА оТ ЛуНаТа , По-СиЛнА оТ сМърта И тОвА е ЛЮБОВТА!!!!
niki_butt за 15 години средната височина е 171,значи си висок,което е хубаво.Аз на 14 съм 163.
Пич трудно ми е да ти го кажа, но за съжаление няма да ти порастне повече...каквото до сега така и нататък...Късмет![]()
The Spark
А.. ще почнеш и с тях...Първоначално написано от 7oup
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
eee ubi mi nadejdite naistina li nqma da mi porasne ?![]()
![]()
Абе не ги слушай,аз изучавам биология и ти казвам,че ще порасне.Първоначално написано от Anome
![]()
Ще порасне не се стряскай!Ти си още в началото на побертета,а при момчетата почва и малко по-късно дай му време на малкия
То не става с магическа пръчка и пуф за 2 дни 5 см отгоре
![]()
![]()