- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Размерът
bate ne e vajno da ti golqm vajno e da moje6 da go izpolzva6 kakto trqbva abe 6ti porasne ima vreme
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
emi 10x g/d me ospokoihte osobeno mnenieto na 7oup 10x pak![]()
Ще порасне бе не се притеснявай има още мн време...![]()
Ako ne e meko ne go pipai :P
Радвам се.Първоначално написано от Anome
![]()
Kato te xvane puberteta shte se opravish ...Първоначално написано от Anome
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
Първоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ДАААА! В такъв случай по-добре да си момиче.
По темата:
Ем, брато.... к'во да ти кажа! Няма да задоволиш момиче с това курнишонче! Няма к'во да ти говоря празни приказки и да те заблуждаваме! Това е истината - приеми я![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BTW Ти да не би да мериш в инчове :P![]()
ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!
н, тц...съжалявам пич, ама положението е трагично...явно повече от 12-3 няма да стане...ама няма нищо де, и те стигат... понякогаПървоначално написано от Anome
![]()
![]()
![]()
![]()
"When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."
И аз съм на толкова и ми е 16 и половина !И съм 177 висок!Първоначално написано от Anome
![]()
--------------------------------------------------------
Stiga ste se hvalili pred momcheto,che shte mu stane oshte po-gadno.Първоначално написано от BlueFace
Moeto mnenie e,che sega v puberteta shte pretarpish mnogo promeni s tqloto si i sas penisa sashto.Nedei da se pretisnqvash,ne e vajno samo kolko e dalag,a i kolko e debel i kakgo izpolzvash![]()
Давам пример със себе си. 15 годишен-153 сантиметра(височина), сега съм на 18 години-181. Не само на височина пораснах тай че няма се плашиш![]()
ей дибел .. ще си умреш с малка пишка![]()
![]()
![]()
Ще порасне малкия споко.Аве много ми е странно момиче да дава съвет за това.Забелязах ,че и те много знаят.От къде ли?!?
Първоначално написано от 7oup
BTW аз на 14 бях 176-7 :Д
А по темета .Виж и родителите ти не са високи , просто си взел техните гени . А иначе както ти казаха по напред ше има да ти расре до 190-20 години спокс![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Е много ясно че ще ти порасне още споко братле![]()
![]()
![]()
Да, взел си им гените! Кажи на баща си да ти покаже чишката му, та може и неговата да не е по-голяма.Първоначално написано от Xtuning
![]()
![]()
![]()
![]()
И все пак отново по темата:
ХААААА Карък! на чекии ше го караш май, а?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не бе, шегувам се!
Всичко с времето си! Ако случайно не порасне повече, в което се съмнявам, гепи си SizeGenetics - казват, че вършел работа. :P
![]()
![]()
ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!
awe pi4 ti TV ne gleda6 li si ugolemi6 do 10 santa patkata kato azis![]()
![]()
i 6e qde6 nesquik da stigne6 1.60
You are Misleading and or Homosexual
Лелееее,ако някой си вади изводи от този форум ще излезе,че бг мъже(дори момчета още) всички са с големи пишоци,освен един-двама с много малки,а ние,момичетата сме все едни теснички и стегнати...
Къде се намерихме все такива на едно място,бе![]()
![]()
А колкото до пениса ти-и според мен ще орастне,но и според мен не е задължително да ти е много дълъг-не разбирам защо момчетата все се хвалят с дължина,то пък ако ти е мн дълъг,не можеш да го вкараш до края-къв е смисъла,да внимаваш.Или пък дълъг,но тънъй-най-големия ташак-кой ти обича солетки?!
не съм ясновидец .. и никой от форума не е ... но ако ти вярваш сам за себе си че щи порасне щи порасне .... аз бях 15 годишен и ми беше 11 сантиметра .... тежах 28 кг и бях 132 см висок ... сега съм на 18 тежа 58 кг висок съм 174 см и ми е дълаг 19 см ....а постоянно си повтарях че ще порасна !! ... и така и стан авярвай в себе си и ще успееш !
![]()
az vav 2ri klas beh 30 kila i 135 visok![]()
You are Misleading and or Homosexual