- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Размерът
нееее! члена ти се смалява правопропорционално с възрастта повдигнато на степен втора.....съжалявам прецакан си![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Автора - Спокойно - аз съм на 13 и съм подобно,височината няма значение - 173 съмНаште просто са мноого високи.. Ще ни порасне и на нас спокс
![]()
пич на тея приятели им кажи да излезат от филмаПървоначално написано от Anome
и не се притесняваи аз съм на 16 и съм 1.91 и ми е 17 см ... но важното е да я ползваш ще те лепне пубертета и гледай кво стаа ... така че спокс
![]()
абе кво викате на приятелите му че лъжат може да е истина аз съм на 14 175см съм висок и ми е 16-17 см ..![]()
сега си на 14 и ти е 17 см браво пич =D> =D> =D> ... завиждам ти ... сигурно като станеш на 23-24 ще ти 31 см аПървоначално написано от Mart0q
:
![]()
Мммм пич прецакан си . За user-a по горе не се изчилява така . а Така - члена ти се оголемява обратно пропорционално на възраста повдихната на квадрат умножена по 3 разделена на 42 събрана с 42 повдигната на 3та степен и разделена 0.000005212 . демек на 20 години ще ти е ... 10 см![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е важна дължината, а оборотите..![]()
Споко брат. Като и кажеш "Лапай целия!" няма да има нищо против
само една да кажа - на дребните мъже членовете им са по-големи!!
а по темата - още на 14 не ти тряба голям, ще порастне!
тва за дребните не е мн вярно пичПървоначално написано от Mastta
абе пич 16 и мн малко не 17.. и кво не е вярно ли ?Първоначално написано от HouseMusicBoy
![]()
вярно е мн ясно аз нали за тва ти завиждамПървоначално написано от Mart0q
![]()
аз съм на 13 и ми е 17 сантиметра а твоя е ебаси малкия прав си че те е срам
айде и тоз се вкара във филмаПървоначално написано от oziris0
сеа си на 13 начиии на 20 ще ти е колко предполагаш 26-27
![]()
айде и тоз се вкара във филмаПървоначално написано от oziris0
сеа си на 13 начиии на 20 ще ти е колко предполагаш 26-27
![]()