Здравейте! От около година имам 1 проблем, ако мога така да го нарека...писах си доста време с 1 момиче...и скоро се оказа, че ме приеха в същото даскало (нейното). На първия учебен ден се видяхме и тогава нещо ми стана...може би за останалите нищо особено, но тя ме грабна...и тогава си помислих, че съм се влюбила (аз също съм момиче). Сега когато я видя по коридорите в училище си глътвам езика, краката ми омекват и аз буквално се разтрепервам цялата и треперя поне още 5 минтути след като съм я видяла. Имам няколко нейни снимки на компютъра, които постоянно гледам... А когато седна на компютъра, първото нещо, което правя е да видя дали е в скайп, каква снимка си е сложила, какво си е написала за текст... и да измисля с какво да я заговоря... дори когато си купувам дрехи, първото нещо, за което си мисля е, дали на нея ще й хареса дрехата и т.н. Та ние даже има дни, в които изобщо не се мяркаме в училище, дори и по няколко дни, че и седмица... не знам защо толкова много се влияя от нея... Случвало ми се е да ме пита защо съм я гледала опулено и не съм казвала нищо, когато се видим... Не мога просто... иначе съм много отворен човек, но когато я видя корема ми става на топка... Та... сега има още 2-3 момичета, с които стана по същия начин (едното дори е лесбийка..)...а момче не харесвам вмомента... Иии всичко това започва да ми изглежда странно...а и още по-странно е, че на мен това ми харесва... Някои ми казват, че в тази възраст (на 15 съм) било нормално да съм объркана, но... вие какво мислите?