.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 78
    Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue

Горещият стол - тази седмица - RAWRRR

Аз вече се обърках кога беше времето за смяна на гъзосложилия се, затова - ето, новото дупе на стола е това на RAWRRR и можете да й задавате каквото си поискате.

Аз ще се включа по-натам.

Saatana vittu perkele hate crew!

Супер фен Аватара на rakiQ
    az nqmam vyprosi kum neq ama da si kaja 4emn me kefi!!

'кат куче ли роууур или отде другаде ника?
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    'кат куче ли роууур или отде другаде ника?
    Ами,не..не е кучешко междуметие,по-скоро педерастко такова..никът идва от едно специфично движение : започва се с изходна позиция от вида "мека китка" после придобива вид,все едно дереш някой,като през това време казваш "Раааур" (с френско Р ) ,а с моят пискливо-детски глас звучи много педалски,наистина.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Доволен от отговора, звучи нърди и могъщо
    Засега ще питам още един въпрос, дежурния при мен..

Какви са ти тайните планове за уърлд доминейшън?
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Okinawa
    Как се казваш ?
    Какви са отношенията ти със семейството?
    Как изглежда един твой ден?
    Страхове?
    Имаш ли нещо(предмет),което обичаш и не можеш без него?

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Най-размазващия концерт, на който си била? С какво ще го запомниш?
    You are broken, I can fix you...

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    До колко е важна музиката за теб?
    Каква е връзката между музика и характер?
    Четеш ли?
    Кои са твоите любими автори и книги?

Коя е най-откачената ти мечта?

От какво се срамуваш?
    В какво вярваш?

Обичаш ли България?
    Смяташ ли да емигрираш?
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Доволен от отговора, звучи нърди и могъщо
    Засега ще питам още един въпрос, дежурния при мен..

Какви са ти тайните планове за уърлд доминейшън?
    Много ме кефят въпросите ти !

(признай си след онова подробно обяснение за раурр,че китката ти несъзнателно го извърши )

За уърд доминешън ли..ами честно казано,ще плагиатствам идеята от един филм (колкото и банално да звучи,всъщност мразя филми,но този ме привлече със заглавието "Секс,хлебарки и рокендрол" )

Идеята е,че те са навсякъде,(да,и във вашите тръби,зад вашите шкафове в кухнята,във вашата канализация) и са задружни в своя микросвят,ако успееш да си приятел с тях и те станат твои войни,ще имаш достъп до всяка къща,до всеки разговор,до всеки предател..и нататък е лесно.

Цитирай Първоначално написано от ju**
    Как се казваш ?
    Кремена
    Какви са отношенията ти със семейството?
    Студени,нашите никога не са показвали привързаността си към мен,да,знам че ме обичат,но ги няма онези глезотийки,като цункане,милване,това да ми казват че съм красива и тн,обикновено е точно обратното.

Как изглежда един твой ден?
    Ами..обикновено не започва със събуждане,не обичам да спя,ама хич,сънувам кошмари абсолютно винаги,леглото ми е неудобно,аз имам непоносимост към бел-о,започва с мисълта за цигара,след това вися малко по форумите,ходя на работа или на лекции,вечер обикновено излизам на концерт,почти няма седмица в която да не съм някъде на концерт.

Страхове?
    От високо,от дълбоко,от духове,полтергаисти,Дами Пики,огледала,тъмно,карти,в ампири и тн.Тъпото е че не ме е страх от хората,а трябва,вместо да се страхувам от такива детински неща,но уви.

Имаш ли нещо(предмет),което обичаш и не можеш без него?
    Не
    Цитирай Първоначално написано от buRn`1n`HeLL
    Най-размазващия концерт, на който си била? С какво ще го запомниш?
    Мноого злобен въпрос.Ами концерта беше скоро-19ти октомври.Групата е The Intellectuals (гараж-пънк от Италия),Терауейс (България) и Pucks (phychodelic-България) ,не ги бях слушала преди това ,но бях приятно очарована,сега са ми една от най-любимите групи.Но концерта беше як,заради друго..преди него се запознах с един пънкар,на който много се възхищавам,наистина много,та той беше дошъл до Пловдив..и се бяхме видели,на сутринта ходихме с него с кола до София..аз бях единственото момиче,в компанията на още 3ма непознати мъже,които са два пъти по-възрастни от мен,отивах и в непознат град..имаше адреналин,умните момичета не биха поели този риск,но аз - да
    Бях и в гестлистата (тоест не платих 10 лева вход),бях и бекстейдж с групите,един дърт ирландец ми свиваше цигари..след концерта бяхме в един много як хотел и дремех там докато дойде време да си ходя с първия влак.

Цитирай Първоначално написано от aLL|aLoNe
    До колко е важна музиката за теб?
    Ами ще кажа кратко точно и ясно-музиката не е моят живот,мога и без нея,но трудно.

Каква е връзката между музика и характер?Да,всяка музика,независимо от стила си,носи послание.Ако разбираш посланието,значи разбираш музиката.

Четеш ли? Да
    Кои са твоите любими автори и книги? Ницше ми е слабост,Фройд също,Сартр и Камю.Но любимата ми книга е "За мишките и хората"

Коя е най-откачената ти мечта?
    Нямам мечти..

От какво се срамуваш? Ами от това че съм малко смотана,малко задръстена,доста срамежлива и притеснителна,непохватна и артистично разсеяна.

В какво вярваш? В принципите си

Обичаш ли България? Понякога

Смяташ ли да емигрираш? Да
    Dwight D. Eisenhower

Otkyde se zaribi po punk... vyobshte, otkyde trygna vsichko?
    Dovolna li si ot tova koeto si sega?
    Ima li neshto v teb koeto bi iskala da promenish, a ne bi mogla?
    Lubimo jivotno?
    Koq zodiq si?
    Dyjd ili snqg?
    Kakvo mislish za moreto...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    "Ти сестричка имаш ли си?" - това е един лаф-ирония сред моето обкръжение. Все пак искам някоя снимка на сестра ти, защото е много красива.

Нямам какво да те питам.

Здрасти

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    С кого от форума искаш да правиш секс? А с кого кекс?

Мъжа да е умен и грозен, или красив и тъп? (вариант - красив и уме не съществува)

Смяташ ли се за красива?
    Grumpy old madman

Имаш ли високо самочувствие ? Ако да - защо, ако не - пак защо?

Йей,тва ше е интересно (:

за готина ли се имаш

Град
    София
    Otkyde se zaribi po punk... vyobshte, otkyde trygna vsichko?
    Ами от баща ми,той слуша същотото,веднъж го питах какви групи харесва и след дежурният отговор с "Бийтълс",добави и групи като Velvet Underground,Stiff Little Fingers,The Damned,The Undertones,The Ramones и тн.
    Но не винаги съм слушала пънк,по едно време се зарибявах по grunge,trip-hop,alternative.
    Иначе сега доволно обикалям по концерти и всеки ден си свалям нови групи за прослушване,защото търся още моят субжанр .. засега мисля че най-голяма слабост ми е стрийтпънка или пънка от 70те.

Dovolna li si ot tova koeto si sega?
    Горе-долу,може би от едно до десет,съм доволна 6-7.

Ima li neshto v teb koeto bi iskala da promenish, a ne bi mogla?
    Да,имам няколко вродени заболявания,за които не ми се говори.Бох искала да ги нямам,бих искала и да не съм толкова странна и неразбираема за хората,но такъв ми е характера (тук е момента да благодаря на всички хора от форума,с които си комуникираме редовно и които са толерантни към моите странности и най-вече на quench) *сгуш*

Lubimo jivotno?
    Делфин и куче.

Koq zodiq si?
    Рак (26.06)

Dyjd ili snqg?
    Дъжд,много обичам да вали сутрин.

Kakvo mislish za moreto...
    Ами,предпочитам планина.Черно Море обикновено е мръсно (сори,прото се сетих последният път като бях на море в Бургас,как бях нахапана от някакви малки гадорийки),освен това аз имам УЖАСНО бяла кожа и много бързо изгарям.Не ми харесва и виждането на повечето хора на моята възраст за ходене на море и апропо " Харчене на парите на вашите (или твои собсвени,за които си работил цяло лято и после изхарчваш за 5 дена),безразборен секс,много алкохол,много дискотеки".Аз съм си домошарка,предпочитам да ида на хижа или на палатка с някой приятел.

"Ти сестричка имаш ли си?" - това е един лаф-ирония сред моето обкръжение. Все пак искам някоя снимка на сестра ти, защото е много красива.
    Здрасти , снимки на Камелия няма да поствам тук и да, много е красива.

С кого от форума искаш да правиш секс? А с кого кекс?
    С когото бих искала да правя секс,той си знае.
    Кекс бих правила с всеки,който може да готви.

Мъжа да е умен и грозен, или красив и тъп? (вариант - красив и уме не съществува)..ами нямам фетиш към грозни или тъпи мъже,затова ще кажа,че не е задължително да е красив,но е задължително да е умен.

Смяташ ли се за красива?
    Не,но се смятам за чаровна.

Имаш ли високо самочувствие ? Ако да - защо, ако не - пак защо?
    Зависи за какво,самочувстието се гради на постигнати цели и умения.Зад гърба си имам много провали и много усехи,бива ме в разни неща,в други съм асолютен нууб (примерно,ако ме изпитваш на история ще ми сринеш самочувтвието до нулата,защото винаги съм я учила с голяма мъка и винаги ми е била абсолютно безинтересна) .Но който ме е виждал наживо,знае как се държа и че в никакъв случай не парадирам с високото си самочувстие,във форума обаче явно се получава обратното,но аз наистина не съм надута и толкова самовлюбена,колкото изглеждам през вашите компютри.
    Dwight D. Eisenhower

Имаш ли скрупули?

Постъпвала ли си грозно, нечестно, подло и лицемерно с някого и съжаляваш ли за това?

Когато искаш да си с един мъж, на всяка цена ли ще е твой или има граници, които не би пристъпила, с които би се съобразила?

Какво е за теб бракът? А децата?

Би ли направила компромис със себе си и желанията си заради близък човек или просто защото те са донякъде неправилни, или точно обратното - ще отхапеш от забранения плод при първа възможност?

И в заключение - кога ще пиеш бира с мен и Силвър?

П.С.
    Исках въпросите да са малко по-интересни. Всеки те пита само хубави и тривиални неща, викам от мен да са гадостите. Дано не се сърдиш.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Град
    София
    Имаш ли скрупули? Рядко,клоня към не.

Постъпвала ли си грозно, нечестно, подло и лицемерно с някого и съжаляваш ли за това?
    Нарочно-никога.Но се е случвало,отстрани да изглеждам като кучка,но всъщност не съм такава,винаги си има причина за всичко.Аз обикновено доста мисля ,правя планове,разсъждавам,преди да действам.Не действам интуитивно,затова и до някаква степен мога да преценя,кога мога да навредя на някого.Случвало се е доста пъти,но съм нямала друг избор и не,не съжалявам.

Когато искаш да си с един мъж, на всяка цена ли ще е твой или има граници, които не би пристъпила, с които би се съобразила?
    Да,на всяка цена.Готова съм да правя компромиси със себе си и да се унижавам.Границата идва,само ако се окаже,че той не се интересува от мен,защото едно е да прелъстяваш някой мъж,свъвсем друго е да му досаждаш и да тичаш като кутре след него.

Какво е за теб бракът? А децата?
    Бракът е взаимопомощ между двама човека.Материална и ментална.
    Против брака съм,защото се считам за достатъчно самостоятелна и самодостатъчна.
    Децата са учители,спомени,емоции.Не може без тях.Искам едно детенце.

Би ли направила компромис със себе си и желанията си заради близък човек или просто защото те са донякъде неправилни, или точно обратното - ще отхапеш от забранения плод при първа възможност?
    Да,бих,много съм отстъпчива с близките си хора.Обаче те се броят на пръсти.Единстеното нещо,което трябва да е съобразено,е промяната да не е в разрез с принципите ми.Например,не бих останала в България,дори и заради роднините,приятелите,любов та на живота си,просто защото съм решила много отдавна,че искам да живея на друго място и никой не може да ме накара да се променя.

И в заключение - кога ще пиещ бира с мен и Силвър?
    Разбира се,но нали се сещаш,че сме от 3 различни града.
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен
    Град
    SF
    Някога постъпвала ли си гадно/подло/не4естно/неправилно спрямо някого, защото в конкретната ситуация на теб ти е изнасяло да го направиш? Ако да - съжалявала ли си след това?

Какво е мнението ти за теб самата? Опиши се като 4овек с вси4ки положителни и отрицателни ка4ества, които ти сама виждаш в себе си.

А какво мислят хората около теб? Като цяло си пове4е оби4ана или пове4е мразена? (знам, 4е са крайности, но ако все пак трябва да избереш едното от двете..)

Смяташ ли, 4е можеш да се оправяш сама в живота, с4иташ ли се за зряла?

Зависима ли си от някого или от нещо?

Пука ли ти за мнението на околните?

ЕДИТ: Съжалявам - първият ми въпрос се повтаря с този на Фелис, не съм видяла, сериозно...

Робинята на Quench

Имаш ли приятелки? И как се изкушаваш да не налазваш техните мъже, щом границата за теб може да бъде само неговото желание?

П.С.
    Не го приемай като заяждане, наистина ми е интересно как съчетаваш тези две неща.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Град
    София
    Някога постъпвала ли си гадно/подло/не4естно/неправилно спрямо някого, защото в конкретната ситуация на теб ти е изнасяло да го направиш? Ако да - съжалявала ли си след това?
    Отговорих на този въпрос,но много ми е интерсно как с Къдли ми зададохте един и същи?Да не съм ви направила нещо?

Какво е мнението ти за теб самата? Опиши се като 4овек с вси4ки положителни и отрицателни ка4ества, които ти сама виждаш в себе си.
    Отрицателни черти : много съм противоречива (това се дължи и на родителите ми,понеже те са взаимоизключващи се характери),аз съм комбинация от тях-нахакан екстроверт (майка ми) и самовглъбен интроверт (баща ми).Най-лошата ми черта е че съм принцеса на предразсъдъците,че съм нарцисист и егоцентрик.От добрите черти,мисля че най-важната е че съм добродушна,не обичам насилието,не обичам интригите,не обичам да наранявам хората психически.

А какво мислят хората около теб? Като цяло си пове4е оби4ана или пове4е мразена? (знам, 4е са крайности, но ако все пак трябва да избереш едното от двете..)
    Повече мразена.Защото познавам малко хора.Хората които ме познават-ме харесват,хората които - не,ме мразят,защото ме мислят за надута и надменна и тн,защото явно давам вид на такава.

Смяташ ли, 4е можеш да се оправяш сама в живота, с4иташ ли се за зряла?Зряла-не.Да се оправя с нещата от живота-да.

Зависима ли си от някого или от нещо?
    Да,от майка ми,баща ми,приятелите ми,кафето и цигарите.

Пука ли ти за мнението на околните?
    Да,зависи от на кой мнението.Пука ми само за мнението на близките ми хора,от този форум,например,ми пука само за мнението на двама човека Те ме харесват,затова и се чувствам добре и защитена.

Имаш ли приятелки? И как се изкушаваш да не налазваш техните мъже, щом границата за теб може да бъде само неговото желание?
    Да,имам само една приятелка,момиче.Нейните момчета са табу за мен,не мога да ги харесам защото съм си забранила подсъзнателно.
    Не съчетавам поставянето на граници с приятелството,по простата причина,че аз НЕ харесвам приятелите на моите приятелки,тоест не ми се налага да се боря за тях.
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен
    Град
    SF
    Хах, просто съвпадение
    На кого от форума се кефиш? Независимо познаваш ли ги ли4но или не
    Съответно и на кого най-не се кефиш и защо?

Робинята на Quench

Град
    Blondeland
    Може да си споменавала вече , но аз ще те попитам

Къде учиш и какво?
    Това ли точно си искала?
    Как го реши и кога?
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Отговорих на този въпрос,но много ми е интерсно как с Къдли ми зададохте един и същи?Да не съм ви направила нещо?
    Хахах, със Силвър сме развили някаква подсъзнантелна връзка и последните седмици всеки ден имаме по няколко подобни "съвпадения". Не е умишлено. Аз умрях от смях, като й видях въпросите.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Феминистка ли си?

Важните за теб неща в живота са..?

Свободен човек ли си,или има фактори,от които зависиш?

Гордееш ли се със това,което си?

Каза,че желаеш да напуснеш България. Къде би искала да отидеш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си