.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 78
    Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    На кого от форума се кефиш? Независимо познаваш ли ги ли4но или не
    Съответно и на кого най-не се кефиш и защо?

Тук ще си ползвам правото да не отговоря.Теб те харесвам .

Къде учиш и какво?
    Журналистика и Българска и Английска филология в Пловдивският университет.

Това ли точно си искала?
    Донякъде,това ми бяха 2рото и 3тото желание,на първо място исках икономика (икономика на туризма,финанси,стопански отношения,публична администрация) в УНСС.

Как го реши и кога?
    За журналистиката,не съм го решавала,просто кандидатствах от любопитство и ме приеха.Сега ми е хоби,няма да правя кариера на журналист,защото българските журналисти,за мен, са по-скоро драскачи,търсещи сензации.
    Искам да съм учителка,по ред причини,работата е на половин работен ден,женска работа е,социална е,интересна е,всеки ден разнообразна,не изисква физически труд,добре платена е,сигурна е.

Феминистка ли си?
    Не!!!!!!!!,феминизмът е обиждащ за жените,защото тръгва от положението,в което жените се борят за равни права с мъжете,а за да се борят за равни права с тях,означава,че те се смятат за по-долу от тях.Иначе хоресвам доста повече мъжките черти на характера и мъжкият светоглед.До голяма степен разсъждавам повече като мъж,отколкото като жена,особено на теми като-лично пространство,секс,междупол ови взаимоотношения.

Важните за теб неща в живота са..?
    Самоуважението,кариерата,н ачина на живот..

Свободен човек ли си,или има фактори,от които зависиш?
    Никой човек не е свободен,абослютно всички зависим от нещо,най-простото е,че всички сме продукт на обществото и няма как да избягаме от него,дори и да станем монаси,пак ще си останем възпитани в норминте на обществото,пак ще разсъждаваме според неговите принципи и тн.

Гордееш ли се със това,което си?
    Отговорих вече,гордея се до някаква степен.

Каза,че желаеш да напуснеш България. Къде би искала да отидеш?
    Искам да живея в някой космополитен,развит град...например Лондон,обичам суетата на града,обичам задръстванията,обичам големите тълпи с хора и тн.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Употребяваш ли наркотици?
    Какво очакваш от живота?
    Чустваш ли се щастлива?
    Кой е любимият ти филм?

1.[Кажи к'во станааа о.О?]

2.[Доволна ли си от училищните си/гимназиални етс. години, запази ли си приятели оттам?]
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Okinawa
    Какво беше детството ти?
    Най-скъпите ти спомени от него?

Град
    София
    Употребяваш ли наркотици?
    Не.Пробвала съм само трева,не ме хваща .Пуша цигари,пия кафе (което за мен си е наркотик,понеже без него съм още по-отпаднала и омърлушена и имам нужда от него всеки ден,освен това влияе и на настоението ми),пия малко алкохол,предимно червен ром и малко бира (предимно Старопрамен) .

Какво очакваш от живота?
    Очаквам стемежите ми да се сбъднат.Искам да ми се случват,както хубави неща,така и лоши,защото без лоши,животът е без смисъл.Предпочитам лошотията пред безразличието.

Чустваш ли се щастлива?
    Много.

Кой е любимият ти филм?
    Не гледам филми,ноо все пак "Невероятната съдба на Амели Пулен"

1.[Кажи к'во станааа о.О?]
    С кое бе,дарлин?

2.[Доволна ли си от училищните си/гимназиални етс. години, запази ли си приятели оттам?]
    Имам две приятелки от гимназията-Цветана и Кристина.Цветана е артистична,много талантлива,отвеяна и мисли абстрактно.Кристина е нейна пълна противоположност,материал ст и песимист.Много ги обичам и се виждаме често.
    Иначе в гимназиалните години аз бях много задръстена,всички говориха какви свирки са правили предната вечер в Екзит,докато аз примерно си преговарях урока по история..
    Те много си крадяха гаджетата (все пак 26 момичета на едно място),много често злорадстваха,много често плетяха интриги.Веднъж и мен се опитаха да вкарат в интрига,но не им се получи.

Какво беше детството ти?
    Спомням си,че нямаше много деца с които си играех,затова обичах да си правя експедиции рано сутрин,майка като тръгнеше на работа в 7-8 и аз ставах от леглото (понеже я усещах,че и тя става,защото спяхме на едно легло,понеже ме беше страх сама),качвах се на покрива,качвах се по дървета,мазета,извън града ходех.Всичко това сама,обичах да съм сама да гледам колите,да гледам дърветата,да гледам облаците,да гледам колко смешни са хората,които бързат..
    Играех си повече с момчетата,отколкото с момичетата.Момчетата ме приемаха като част от отбора.Бях и много отворена и комуникативна-точно обратното на сега..

Най-скъпите ти спомени от него?
    Много са,но сега се сещам за най-открояващият се.
    Веднъж убих 20 пиленца,не нарочно разбира се,просто бях в кокошарника и съм се заиграла..беше около обяд..и баба тъкмо ми каза да дойда с нея в кокошарника да вземем едно пилеце и да го сготвим за обяд,след което аз победоностно донесох едно от удушените..после доволно ядох бой
    Dwight D. Eisenhower

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Материалистка ли си ?
    И един "леко" повърхностен въпрос
    Защо винаги си с пола?
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Град
    София
    Материалистка ли си?
    Да,до голяма степен.Но смятам,че мога да гледам абстрактно на нещата,когато се налага.

Защо винаги си с пола?
    Защото жените вече толкова много носят панталони,джински и дънки,че ми писна да ги гледам по улиците.За всичко е виновен тъпия феминизъм .За последната година да съм сложила най-много 10тина пъти панталон,през другото време сменям поли.

Свастика,неми остроумничи тук.
    Dwight D. Eisenhower

Град
    unknown
    SWASTICA е недъгав
    и се ебе само с маже ?
    какво ти е мнението по въпроса ?

Град
    София
    Нямам мнение по въпроса,по простата причина,че въобще не ме интересува нищо свързано с него,затова и не съм мислила за сексуалната му ориентация.
    Dwight D. Eisenhower

Град
    unknown
    Трудът краси човека ?

Град
    София
    Първо искам да те поздравя за отговорите ,не ми изглеждаш надута,напротив супер начетена и интелигентна си

после искам да кажа ,че като прочетох тия неща съм се смяла като за последно ,щото съм била и все още съм същото говедо

:
    "Те много си крадяха гаджетата (все пак 26 момичета на едно място),много често злорадстваха,много често плетяха интриги.Веднъж и мен се опитаха да вкарат в интрига,но не им се получи.

Спомням си,че нямаше много деца с които си играех,затова обичах да си правя експедиции рано сутрин,майка като тръгнеше на работа в 7-8 и аз ставах от леглото (понеже я усещах,че и тя става,защото спяхме на едно легло,понеже ме беше страх сама),качвах се на покрива,качвах се по дървета,мазета,извън града ходех.Всичко това сама,обичах да съм сама да гледам колите,да гледам дърветата,да гледам облаците,да гледам колко смешни са хората,които бързат..
    Играех си повече с момчетата,отколкото с момичетата.Момчетата ме приемаха като част от отбора.Бях и много отворена и комуникативна-точно обратното на сега.. "

и това за 26 момичета и за момчетата се 1 описа мен

ето и въпроса ми: Много момичета бе ,да не си учила в езикова?

10 неща,които искаш да направиш преди да умреш?

Град
    София
    Хехе,благодаря

Много момичета бе ,да не си учила в езикова?

Почти в езикова гимназия,всъщност се води ГХП ("Гимназия с хуманитарен профил"),но карахме подготвителен клас по език,както в езиковите гимазии..в моя случай беше .. френски .

10 неща,които искаш да направиш преди да умреш?

Искам да замина надалеч сама,да си купя самостоятелен апартамент и най-после да имам голямо куче в него,което да мирише лошо ..

Искам да си имам деца (всъщност искам само едно,но по генетична наследственост би трябвало да имам близнаци)

Искам да изпея няколко песни с пънк група ,ама не за постоянно,ами само за 1-2 песни и то на кавъри,примерно на Misfits - Dig up her bones или I wanna live на Ramones.
    Ето линкове към песните,в случай,че някой полюбопитства:
    http://vbox7.com/play:23dddf46
    http://vbox7.com/play:7cfbb387

Искам животът ми да е rock'n'roll,да работя през деня,и дори след като детенцето ми порасне и стане самостоятелно,да обикалям барове,да ходя на концерти,турнета..не искам да остарявам по дух,затова и искам да опра едно рамо на rock'n'roll-а.Имам приятели,които са на по 40 години и още се забавляват като 17 годишни на тези концерти..искам и аз да съм като тях,като порастна .

Искам да съм задоволена от работата която ще работя,да е такава,която наистина харесвам и ми се отдава.За сега мога да се похваля,че след 4 години ще работя точно това,което искам.

Искам и да се влюбя .... споделено.

Общо взето стремежите ми не са толкова дръзки,но на мен ми харесват такива,аз не искам да живея необикновен живот,аз искам да съм обикновена кутийка в обществото.
    Dwight D. Eisenhower

От коя песен е текстО в подписа ти?

[ и не е ли tootH ]

Допада ли ти положението в България в момента?

Скайп, ICQ, или QIP? :P
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    София
    От коя песен е текстО в подписа ти?
    Dead Kennedys - Pull my strings.Потърси целият текст,много е забавен.

[youtube]http://youtube.com/watch?v=HdmFXNtOAck[/youtube]

Допада ли ти положението в България в момента?
    Ами,малко сложен въпрос.Нека го разделим на точки.За мен положението на България,зависи от няколко основни фактора:

*природо-географско положение
    *икономика
    *политика
    *социум

Всъщност и 4те са взаимоносвързани.От природо-географското положение харесвам,географското местоположение,климата,при родо-географските дадености:разнообразието на релефа,от аболютен минимум (надморското равнище) до високи Планини като Рила,Пирин,Западни Родопи,Централна Стара Планина,харесва ми разнообразието на растителен и животински свят,както и на водни басеини-от Черно море,през сравнително гъста речна мрежа,до лиманите и лагуните..
    Не ми харесва обаче отниошението на хората към природните дадености,начина по който те ги пазят и поддържат..просто ми е трудно да си представа обикновен български селяк,който отива на пикник извън селото/града си и си прибира и почиства всичко,след себе си.

Икономическото и политическо положение..ми харесва,особено факта,че България е член на НАТО,Европейския съюз,Съвета на Европа,Световната Търговска Организация.
    В момента 70% от износа на български стоки е с европейска ориентация,а членството в ЕС огромен плюс за външната търговия.
    Това е на пръв поглед,иначе мога до утре да се обяснявам за проблемите на Националното Стопанство,като започна от кожно-галантерийния сектор и стигна до производството на електрокари.

Нещото,което най-много ме дразни в България са още уж превъзмогнатите патриархални ценности,ретроградното/консервативно мислене,народо-психологията като цяло,ниската раждаемост,високата смъртност,застаряващото население,неграмотността на етническите групи (и не само) и тн..

Скайп, ICQ, или QIP?
    Скайпът ми го имаш,ако не можеш да ме намериш в 874845 си абонати,погледни в общия чат,там се пиша Крем .
    Dwight D. Eisenhower

аа, аз че ти го имам, имам ти го :Д
    Въпросът беше кое от трите предпочиташ
    И личните ми адмирации за отговора на въпроса за България

Град
    София
    За последното даже не съм чувала .
    От другите две предпочитам Skype .
    Dwight D. Eisenhower

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Имаш ли си скрита страст, мания?
    Влюбена ли си?
    Кои от малките неща те правят щастлива?
    Какво за теб е красотата?
    А вътрешната?
    Какво може да те заинтригува?
    Потайна личност ли си?
    Кое свое качество определяш като най-ценно?
    Лошава ли си?
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Какво мислиш за българо-македонските отношения?
    Трябва лида продължаваме да сме ракета носител... или най-накрая трябва да ги оставим самички?
    и в този ред на мисли... какво мислиш за мене...(боже какъв съм нарцис)
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    София
    Имаш ли си скрита страст, мания?

Обичам да си шия дрехите,голяма част от тях са лична моя изработка.Имам шевна машина,имам и въображение.Много обичам да ходя и в кинкалерии да си избирам копчета,сатенени връзчици и тн,обичам и да рисувам блузки с някакви знаци,логота на групи и тн..DIY (do it yourself) с три думи

Влюбена ли си?
    Вече не

Кои от малките неща те правят щастлива? Много са,но най-вече лошото време

Какво за теб е красотата?
    Красотата е рядкост.Не съм съгласна с това,че всеки човек е красив по свое му.Или поне за мен не всеки човек е красив ииии не искам да бъда лицемерна.За жалост понятието е доста размито в последно време..сега за красиво се счита всяко поддържано момиче,дори да е с крив нос и свиркаджийска уста.За мен красотата може да е и в чизми.

А вътрешната?
    Вътрешната красота е по-чесно срещана от външната.Тъй като не можем да кажем,че някой е изцяло добър,следователно не можем да кажем че и някой е изцяло зъл,а щом не е изцяло зъл,значи има и добри черти,което говори за вътрешна красота.

Какво може да те заинтригува?
    Някоя книга,особено криминале,или пък някоя група,на която съм чула една песен,а след 2 часа вече имам свалена цялата им дискография и съм прочела цялата им биография.Някое умно момче с което мога да си говоря на теми от международно право дооо химията на човешките взаимоотношения и естествено да спорим,обичам да споря с умни хора ,имам нужда да се съревновавам с някой.

Потайна личност ли си?
    Не,даже понякога прекалено много споделям

Кое свое качество определяш като най-ценно?
    Добродушието

Лошава ли си?
    Понякога,когато съм афектирана,или ревнива.

Какво мислиш за българо-македонските отношения?
    Може да изглежда ограничено,но въобще не ме итересуват.

Трябва лида продължаваме да сме ракета носител... или най-накрая трябва да ги оставим самички?
    Тук мнението ми ще е много наивно,както и на 99 процента от хората във форума.Мисля,че нямам право да го изразявам,след като не съм запозната подробно с икономико-политическото и историческо положение на двете страни една,спрямо друга.

и в този ред на мисли... какво мислиш за мене...(боже какъв съм нарцис)
    Мразя нарцисисти
    Dwight D. Eisenhower

[Кажи сега за тех моуст тру солетени величия:
    Stickletti или Хрус-хрус?!?]

Не знам задавали ли са ти досега въпроса, ама:

[Обмисляла ли си да захвърчиш към друга държава, било то и само за следване. Ако да - към коя?]

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Обичаш ли шопската салата?

Град
    София
    [Кажи сега за тех моуст тру солетени величия:
    Stickletti или Хрус-хрус?!?]

Не знам задавали ли са ти досега въпроса, ама:

Това сигурно е подвеждащ въпрос,нещо от сорта на Ариана или Шуменско или на Левски или ЦСКА??!

Но,аз стоя твърдо зад мнението си - ХРУС-ХРУС!!

[Обмисляла ли си да захвърчиш към друга държава, било то и само за следване. Ако да - към коя?]

Да следвам не,определено не ,просто като гледам как се мъчи една полякиня в моя курс,как общува само с преподавателките и то на английски,а те не говорят всичките този език ,и как се отказа момичето след 1вия месец..
    За живеене,казах вече,Лондон..
    А иначе бих искала да посетя Залцбург.

Обичаш ли шопската салата?
    Да,даже си направих за вечеря днес.Обичам сирене ..
    Шопска салата > Руска салата
    Шопска салата < Зелена салата (марули и краставици и мнооооооого оцет и сол :P )
    Dwight D. Eisenhower

Град
    Blondeland
    Винаги когато гледам твои снимки се заглеждам в косата - изглежда ми като перука - толкова е лъскава и някак си стои ..... ама супер права и бритона...има обем

Как я гласиш?
    Изправяш ли я или е така?
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    София
    В рая или ада искаш да отидеш???
    В нито едното от двете.Първо защото мразя крайностите и второ,защото когато умра искам да е завинаги.Не случайно боговете са завиждали и наказвали простосмъртните,заради това че са смътни.
    Представи си за момент,че си безсмъртен..и се влюбиш в смъртен..обичате се 50 години и после виждаш как той/тя залязва и ти оставаш сам в безкрайността.
    Според мен раят е по-голям ад и от Ада.Защото когато си в рая ще дойде време в което ще ти писне от блаженство и ще искаш да умреш,да се самоубиеш,но няма да можеш,защото вече си умрял и себа си безсмъртен..най-страшен е затвора на собственото ти тяло.
    Друг е въпросът,че изобщо не вярвам в това.Не вярвам в Рай и Ад,не вярвам в съдбата,не вярвам в късмета,не вярвам че като правиш лошотия ти се връща (примерно ако разбиеш сърцето на някой и твоето ще бъде разбито непременно),не вярвам в преражданията..просто съм материалист и вярвам само в логични неща.

Винаги когато гледам твои снимки се заглеждам в косата - изглежда ми като перука - толкова е лъскава и някак си стои ..... ама супер права и бритона...има обем

Как я гласиш?
    Изправяш ли я или е така?

Ето ти снимка,където косата ми не е "направена",не е особено лъскава,не е особено обемна и е доволно рошава,защото снимката е след концерт.

Иначе за косата си харча доста пари,защото имам едно заболяване,тоест трябва да полагам доста грижи за нея,за да изглежда прилично.
    Но щом си питала,ще ти отговоря как го постигам:

*пия витамини Анакапс (на френската фирма Дюкре) - съдържат витамин Е + б-комплекс (Б5,Б6,Б8 ),цинк и соя и още някакви екстракти от растения.
    *отделно пия разтворим цинк на таблетки и хапчета ,с екстракт от коприва,фолиева киселина,биотин и герикапс (което пак е витамин А и Е),понякога и правя 3 месечни паузи от Анакапса с "Пантогар"

*ползвам медицинска козметика,шампоаните са ми на същата марка "Анастим",както и Селсун Блу,Керитинол и един на Фито-тези четирите ги редувам като се къпя

*Ползвам стимулант за скалп на Фито..
    *Маската ми за коса пак е на Фито..
    *Мажа си косата с себодерм,себомакс и с разни други лекарства,които се изписват от дерматолог и се приготвят на място в аптеката..
    *Понякога си сварявам лайка и си плакна косата с нея (помага срещу пърхот)
    *Всеки ден си слагам кристали за коса (Биофарма),които подхранват косъма..

И да,изправям я и я боядисвам..естествено ми е рижава и къдрава
    Dwight D. Eisenhower

Град
    София
    Свастико,любов моя кучешка,айде да раздаваш интернет юмруци в някоя друга тема,а?
    Защото тази е насочена към мен,а не към теб и това че се буташ навсякъде и занимаваш хората със собствената си личност,не говори добре за теб,освен ако не притежаваш лидерски черти,за да си постоянно център на внимание.
    Ти притежаваш едни други черти,на шут,а центърът на внимание ,който разиграваш,се превръща в театър на абсурда.На някои мъже от форума им е кеф да те гледат,да се заяждат и да ти се присмиват,но на мен като на жена ,ми е мъчно и ми е жал ,да гледам как се излагаш,затова ти давам един приятелски съвет-спри да мериш акъл и продъложителност на ерекцията,защото наистина стваш жалък и ако си такъв в живота съм сигурна,че родителите ти много се срамуват от теб,никога няма да си намериш свясна работа,нито пък жена,която ще иска да е с теб.
    И не ми отговаряй,не се защитавай,не ме интересува какво ще ми кажеш и как ще се оправдаеш,то си е само в твой минус ,ако не ми повярвай и не си вземеш поука.
    Dwight D. Eisenhower

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си