.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78
    Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    ^^спокойно,и ние ти видяхме ЛС-тата,как заплашваш да пуснеш отрядче,което да ги тракне..хихи
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    ^^спокойно,и ние ти видяхме ЛС-тата,как заплашваш да пуснеш отрядче,което да ги тракне..хихи
    Аз ли да си цапам ръцете със комплексарчета?
    Не си познала, изобщо не се обръщай по какъвто и да е било начин към мен, защото ми е адски неприятно. БЛАГОДАРЯ!!!
    Ръцете не, ама ако си сам - гащите ще си изцапаш.

Айде със здраве.Не осирай повече темата на Крем,ако искаш да добавиш нещо - заплашвай ме на ЛС.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    Аз ли да си цапам ръцете със комплексарчета?
    Не си познала, изобщо не се обръщай по какъвто и да е било начин към мен, защото ми е адски неприятно. БЛАГОДАРЯ!!!
    ахаххаахахааахах

осъзна ли как се изложи??
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Защо си изтри профила във МайСпейс?

Може някой вече да е питал,но..кои са ти любимите групи?

Пари или здраве?

Какво мислиш за анархизма?
    London Tipton

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Като прочетох мненията ти видях, че всъщност доста си приличаме-по име, по коса , а и имам доста близки до твоите желания и възгледи.

И все пак-харесваш ли си името? Аз не особено. като име е супер, но някак си е малко "тежко" за моя характер.

И защо за Бога изправи и почерни прекрасната къдрава и рижава коса? Та то е такава рядкост. не я харесваше ли? подигравки ли си отнесла заради нея? Или просто тя не импонира на твоя стил в музиката и в живота?

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Свастико,възпитанието на децата е една огромна пирамида,към която се подхожда строго индивидуално,всеки родител избира точно как ще възпита децата си,НО има нещо непреходно и фундаментално,което стои в основата на пирамидата и всички родители са ДЛЪЖНИ да го набият в главата на децата си-а именно-това да не лъжат.
    Ти определено имаш проблем с лъженето,толкова е сериозен,че си мисля,че при теб е болестно състояние,както примерно към хората,които не могат да се въздържат да не крадат .Щом на това не са могли да те възпитат за вискичте години,няма защо да се гордеят,защото ако това липсва,пирамидата се срутва .

Защо си изтри профила във МайСпейс?
    Ами..малко ми омръзна..много непознати хора взеха да ме добавят и не можах да смогна да пиша на всички,а аз не искам да съм груба и да не отговарям.Освен това,единсвтената причина,да го пазя,е че благодарение на него,получавах информация за идни концерти,но вече я полувавам виа скайп или по телефона.
    Но скоро пак ще си направя,обещала съм на няколко приятели.Ще те добавя като си направя пак.

Може някой вече да е питал,но..кои са ти любимите групи?
    Тhe Ramones,Dead Kennedys,Misfits,Rancid,Die Toten Hosen,Devotchkas,The Intellectuals,The Analogs,Cojoba,The New York Dolls,Placebo..има още много,но тези са основните

Пари или здраве?
    Здраве?

Какво мислиш за анархизма?
    Ами анархизмът ,за мен, е приоритет на слабите.Ще се опитам да обясня с нагледен пример,представи си,че работиш по 12 часа на ден в някоя фирма,имаш за колега абсолютен мързел,следователно продукцията ,която извършвате се базира само на твоя труд и е по-малка,отколкото трябва да е.Следователно като дойде време за заплатата шефа ти дава по-малко пари,отколкото заслужаваш,дава същите пари и на колегата ти,дори без да си е мръднал пръста?Мислиш ли че е честно?
    Има ли смисъл да сме равни?
    Аз пък не искам да съм равна с всички.Не искам да съм равна с мързеливи цигани,неграмотни примерно..
    Анархо-комунизмът,който отрича частната собственост също ми е непонятен.Да,изглежда много хуманитарно,всички да сме "средна" класа и за всички да има работа и храна,но един средно интелигентен човек може да започне самостоятелен бизнес и да си лежи,където си е постелил.
    Хората не се раждаме табула раза (лат.празна дъска),раждаме се различни,едни по-високо в обществото,други по-ниско.Трябва да се примирим с това.
    Анархизмът е обратното на свободата,защото те вкарва в редиците на средната класа и ако искаш да се издигнеш...не можеш.
    А това да няма закони и политическа власт,е доста смешно,поне за мен и не смятам да го коментирам.Освен това не харесвам радикалните неща-нито крайно леви,нито крайно десни.

И все пак-харесваш ли си името?
    Да,харесвам го..защото не е разпространено..тоест не могат лесно да ме объркат с някой друг.Всъщност миналата година исках мнгоо да се прекръствам..но мисля,да го оставя настрана и да кръстя така дъщеря си (Арлина ).

И защо за Бога изправи и почерни прекрасната къдрава и рижава коса?
    Защото обичам да си правя разни неща с косата и да я боядисвам е едно от любимите ми .Просто сега съм в период в който искам права и тъмна коса.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Ааа супер ще чакам профила!
    London Tipton

Брау за Хрус-Хрус-а ;д

Баси, циклих докато се сетя какво да те питам, и не успях да се

[Харесва ли ти форума като цяло, и имаш ли някакви препоръки към тех ръководство (доброжелателни, какви и да са)?]

[Смяташ ли, че можеш да завържеш доволно устойчиви и здрави приятелства от форум в интернет като цяло? Такива случаи имала ли си?]
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    София
    Пушиш ли?
    Да,пуша.

Свастико,твоите проблеми не ме интересуват,докато не станат и мои,а в момента са и мои,тъй като ми осираш темата .
    И ще те наричам както искам и ще говоря за родителите ти,колкото си искам.
    А това,че е лесно да изглеждаш във форум интелигентен,е било лесна работа..хахаха..като е толкова лесна,защо и ти не изглеждаш такъв,ами всички ти се смеят?
    Въобще,защо не се замислиш и не си отговориш,честно защото поне един,един,бе,един единствен човек,не каза нищо хубаво за теб?Защо всички те критикуват?Дали не са прави?
    Една подсказка: "Защото са по-глупави,нищо не разбират и не могат да приемат авторитети като мен" ,не е правилният отговор.

Колкото до ЦРУ,КГБ и забравих още какво-те не са нужни,когато лъжите са толкова очевидни .

И още един приятелски съвет,не е особено удачно да говориш неща без никаква смислова зависимост едно от друго и да слагаш сложни думички между тях.Просто стоят като кръпка и е доста смешно отстрани.Сложните думички са за хората,които първо значат какво означават и за тези,които знаят кога е резонно да се използват.

Но да минем подред:
    "париране през призмата на метафората."
    Красиво словосъчетание,но смисъл-нулев.

"твое нехабитуално държание"
    Дума "нехабитуално" -в българския език-няма.

"НЕИСТОВО отношение"
    Отново словосъчетание без смисъл.Как може да бъде едно отношение неистово?

"положителна абнормация на твоята личност"
    Още едно..абнормацията,никога не е положителна..

Със сигурност има и още бисери,но предпочитам да не се заглеждам в писанията,понеже започвам да се замислям,дали аз не съм ненормална-по същият начин,по който учителките като видят по 20 пъти написана дума "Очилище" и "поДтискам",се замислят дали те самите не са превъртели .

Колкото до мен..и моето нехабитуално държание ,да,злобна съм и във форума,и в живота,но съм злобна към определени хора,защото има за какво.Да си забелязал да държа такъв тон на някой свястен човек от форума?Не,нали,защото няма защо.
    Колкото за моето самочувствие..то не е нито прекалено високо,нито прекалено ниско,така че няма изобщо какво да го намесваш.

Така,това беше лирическото отклонение от мен,за теб остава психическото..

[Харесва ли ти форума като цяло, и имаш ли някакви препоръки към тех ръководство (доброжелателни, какви и да са)?]
    Не,нямам,може би само да блокират,който трябва,когато трябва..
    Аз имах оплакване срещу онзи раздел за "наркотици",защото там се мериха наркомански ъъ...тигърчета..но те го махнаха,така или иначе..

[Смяташ ли, че можеш да завържеш доволно устойчиви и здрави приятелства от форум в интернет като цяло? Такива случаи имала ли си?]
    Да,определено.Двамата ми най-добри приятели съм ги срещнала,благодарение на интернет-единият го намерих в last.fm,другият в irc и във форум за parkour .И с двамата имаме много продължително и истинско приятелство ,обичам ги толкова колкото обичам мама и тате .
    От този форум също съм се сближила с няколко човека и има други,които са ми доста са ми симпатични и може да станем приятели,ако симпатиите са от двете страни..пример за това сте ти и YourNihtmare.
    Важното е,при интернет приятелствата да не се ограничават само пред компютъра..примерно аз не бих завързала приятелство с някой с който нямам шанс да се видя,да му/й се усмихна,да я/го гушна и тн .
    Аз често пътувам из България,така че имам възможност да завързвам приятелства с хора,от различни градове .
    Dwight D. Eisenhower

Ооо..ъмм..аз лично много те харесвам.
    Интересна личност си..(:
    London Tipton

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Смяташ ли, че си заслужава времето, което би ти отнел, лишения от какъвто и да е смисъл пост на SWASTICA, да бъде пропиляно в четенето му, а камо ли в някакъв отговор, освен евентуално презрително изсмиване и отговор на някакви въпроси, които са зададени от нормални потребители???

Преброй до 10 на фински
    0 - nolla
    1 - yksi (vodka nahaha)
    2 - kaksi
    3 - kolme
    4 - nelja (s tochki nad a)
    5 - viisi
    6 - kuusi
    7 - seitseman (s tocki nad a)
    8 -kahdeksan
    9 - yhdeksan (s tocki nad a)
    10 - kymmenen

За първия въпрос,не не смятам,по принцип изобщо не чета какви ги пише,защото мразя твърдоглави хора,но ме дразни,че ми разваля темата с неговата "личност".И други хора му отговарят тук.
    Dwight D. Eisenhower

Е тук трябва се изчервим Мерси
    Това за вижданията е доста точно казано, бтв

По повод скорошните препирни и подобни във форума, бих те питал...

[Kакво мислиш за хомосексуалните двойки като цяло?]
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    София
    Млъкни вече ПАРИРАН,ХАБИТУАЛЕН,НЕИСТОВ ,МЕТАФОРИЧЕН,ОТНОСИТЕЛЕН,И ИОТЕ!

[Kакво мислиш за хомосексуалните двойки като цяло?]

Такам,тук не съм сигурна какво да отговоря.Случвали са ми се разни случки,любовни и интимни,с момче,което казваше че уж е бисексуален,а всъщност се оказа прикрит гей..след което бях доста наранена и бях на дъното на женското си самочувствие доста време,но тези времена отминаха..винаги съм била толерантна към хомосексуалистите,но след това момче,съм по-скоро хомофоб.Знам,че не е правилно и не трябва да бъда толкова ограничена,но просто имам лична причина,която ми пречи да разсъждавам безпристрастно и логично.
    Dwight D. Eisenhower

Град
    София
    Дам,това беше за последно .
    Dwight D. Eisenhower

Е игнор си е правилното решение :Р

[Kъде би предпочела да живееш - средноголям, оживен град, или тихо, китно, малко селце? (с други думи гравитираме около кое харесваш и къде се чувстваш по-добре - сред оживени места, или по-усамотени такива)]

[Ставам ли досаден с тея въпроси ;р?]

Град
    Blondeland
    A какво ще кажеш за Туиги?
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    София
    [Kъде би предпочела да живееш - средноголям, оживен град, или тихо, китно, малко селце? (с други думи гравитираме около кое харесваш и къде се чувстваш по-добре - сред оживени места, или по-усамотени такива)]

Нито едното от двете,не искам да живея в средноголям град,а в огромен.Обичам да има много хора около мен,обичам да има много места където да излизам,непознати хора да ме заговарят по баровете,да виждам забързани хора непрекъснато и тн.Дори и да съм си вкъщи ,ще ми е хубаво да знам ,че съм част от нещо много голямо,от град,който не спи.

[Ставам ли досаден с тея въпроси ;р?]

Не,даже напротив .Харесва ми,че се интересуваш и ти благодаря за вниманието

A какво ще кажеш за Туиги?
    Хахаха,не знам как ти дойде на ума,да ме питаш точно за нея,защото тя ми е голяма слабост.
    Харесвам всичко в нея,от излъчването ,тип "гарсон",до начина на обличане,до начина на гримиране,който е много характерен за нея.
    Има много невинен и детски поглед..
    Това че е първият английски супермодел,допълва картинката..обожавам Англия и английската култура..
    Обичам дрехите й,винаги изчистени и с геометрични форми..
    Обичам че е супер кл-щава,мразя пищни модели и съм тотално против уж вече популярната тенденция на манекенките да имат месце и тяло а ла Дженифър Лопес.Не харесвам и типичната красота и нормалните килограми като на манекенки като Адриана Лима..
    Манекенките трябва да са много слаби.. в това им е чара..които не ги харесва такива анорексични,да излезе на улицата има толкова много красиви жени,които са с нормални тела..

Dwight D. Eisenhower

Град
    Blondeland
    Оффтопик:

Спомням си , че преди време беше писала за нея - как харесваш начина и на обличане и ми стана интересно!
    А скоро я гледах в предаването на Тайра Бенкс - супер запазена е.
    Все същото излъчване има...
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Рядко срещани са хората като теб във форуми като този... Предполагам и в живота - затова евала за открояващия се характер и добрата култура. Моят въпрос е има ли нещо което е на първо място в живота ти. Имам предвид човек, цел или каквото и да е свързано с теб, което е над всичко останало?
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

[За постоянен човек ли се смяташ?]

[Коя емотка ти е любимата от тези тук ;р?]

Град
    София
    Съжалявам за бавния отговор,но имах лични драми..

Имам предвид човек, цел или каквото и да е свързано с теб, което е над всичко останало?

Цел..не
    Целите се менят с времето
    И неосъществяването на никоя от тях,няма да ме съкруши..
    Има нещо което е над всичко останало..макар че нещо не е правилната дума,четири имена : Христо,Сийри,Владо,Георги (маминка,баща ми,двамата ми най-добри приятели)..
    Това прозвуча мнгоо банално,но дори и риоритетите на най-чудатите хора се свеждат до здраве,семейство,приятели, ари и щастие.

[За постоянен човек ли се смяташ?]
    Не.Всъщност съм леко мекошава и леко не знам какво искам м,освен това съм и противоречива личност и си меня бързо настроенията..
    Но по-добре така отколкото да гледам света едностранчиво..
    Но може примерно да излезна на концерт и да се забия с най-якия пич,и да го направя с огромно самочувствие и хъс,а друга вечер да стоя с часове под юргана и да се самосъжалява,колко съм грозна..
    Мога и да говоря с часове и да се шегувам ,мога и да стоя свита в ъгъла и да не проговоря на никой ,когато сме в компание..
    Целите и приоритетите също бързо си ги меня,защото не харесвам хората които усърдно мечтаят за едно единствено нещо,аз предпочитам да не съм толкова смела в мечтите ,а вместо тях да имам много леснопостижими желания .

[Коя емотка ти е любимата от тези тук ;р?

и и едно време,преди да ги сменят имаше една : mrgreen :
    Dwight D. Eisenhower

Syjalqvash li nqkoga za neshto?

Imala li si dni, v koito si se chuvstvala neveroqtno i vsichko e bilo na mqsto, dni pylni s uspeh i radost?
    A protivopolojnoto?

Vlubvala li si se nqkoga, i ako da, kak razbra che e bilo vlubvane?

Zashto pyrvata misyl na horata sled kato chuqt dumata more e plaj i mrysna voda? Ne mislish li che ima mnogo po-dylbok i znachim smisyl?

Koga i po kakyv nachin bi bila perfektnata za teb smyrt?

Град
    София
    Интересни въпроси..

Syjalqvash li nqkoga za neshto?
    Не особено,за дребни неща..примерно че влезнах в хуманитарна гимназия,а исках математическа/търговска,че сега уча журналистика,а исках икономика..нещата винаги ми се изплъзват,но пък съм задоволена от резултатите.

Imala li si dni, v koito si se chuvstvala neveroqtno i vsichko e bilo na mqsto, dni pylni s uspeh i radost?
    A protivopolojnoto?
    Да,почти всеки ден ми е изпълнен с радост ,не всичко си е на мястото,но аз съм щастлива.
    Противоположното..да имала съм и такива..обикновено вървят по 30 един след друг,когато имам ниско самочувствие,или пък са ми разбили сърцето и прочее..

Vlubvala li si se nqkoga, i ako da, kak razbra che e bilo vlubvane?
    Да,влюбвала съм се.3 пъти тамън ,и трите пъти несподелено..
    А как разбрах че е влюбване?Ами,харесвах всичко в тези момчета и бяха единствените,с които си представях ,че мога да остарея ,че ще искам да им готвя и да им пера мръсните чорапки .Но летвата ми за мъжете е много висока и не давам карт бланш на никого лесно и обикновено ми трябва поне половин година познанство ,редовно писане/виждане с някой човек да се влюбя.При мен няма такова нещо,като любов от пръв поглед.

Zashto pyrvata misyl na horata sled kato chuqt dumata more e plaj i mrysna voda? Ne mislish li che ima mnogo po-dylbok i znachim smisyl?
    Не.Морето си е море.Дървените философи и френските поети-символисти-у лево.Има много по-важни неща,с двойствен и езотеричен смисъл,отколкото морето..така че,не не смятам,а и за мен първата асоциация е плаж и мръсна вода.

Koga i po kakyv nachin bi bila perfektnata za teb smyrt?
    Евтаназия,с инджекция и бързо действаща отрова Или иначе казано,доброволно,безболез нено самоубийство .
    Dwight D. Eisenhower

^ Имо !!!!!!

Град
    Ботевград
    хаха като прочетох това там дето те питат какво значи RAWRRR
    цяла седмица си го повтарям хахах
    амм,
    ти
    мислиш ли за после ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми