- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Горещият стол - тази седмица - RAWRRR
На кого от форума се кефиш? Независимо познаваш ли ги ли4но или не
Съответно и на кого най-не се кефиш и защо?
Тук ще си ползвам правото да не отговоря.Теб те харесвам.
Къде учиш и какво?
Журналистика и Българска и Английска филология в Пловдивският университет.
Това ли точно си искала?
Донякъде,това ми бяха 2рото и 3тото желание,на първо място исках икономика (икономика на туризма,финанси,стопански отношения,публична администрация) в УНСС.
Как го реши и кога?
За журналистиката,не съм го решавала,просто кандидатствах от любопитство и ме приеха.Сега ми е хоби,няма да правя кариера на журналист,защото българските журналисти,за мен, са по-скоро драскачи,търсещи сензации.
Искам да съм учителка,по ред причини,работата е на половин работен ден,женска работа е,социална е,интересна е,всеки ден разнообразна,не изисква физически труд,добре платена е,сигурна е.
Феминистка ли си?![]()
Не!!!!!!!!,феминизмът е обиждащ за жените,защото тръгва от положението,в което жените се борят за равни права с мъжете,а за да се борят за равни права с тях,означава,че те се смятат за по-долу от тях.Иначе хоресвам доста повече мъжките черти на характера и мъжкият светоглед.До голяма степен разсъждавам повече като мъж,отколкото като жена,особено на теми като-лично пространство,секс,междупол ови взаимоотношения.
Важните за теб неща в живота са..?
Самоуважението,кариерата,н ачина на живот..
Свободен човек ли си,или има фактори,от които зависиш?
Никой човек не е свободен,абослютно всички зависим от нещо,най-простото е,че всички сме продукт на обществото и няма как да избягаме от него,дори и да станем монаси,пак ще си останем възпитани в норминте на обществото,пак ще разсъждаваме според неговите принципи и тн.
Гордееш ли се със това,което си?
Отговорих вече,гордея се до някаква степен.
Каза,че желаеш да напуснеш България. Къде би искала да отидеш?
Искам да живея в някой космополитен,развит град...например Лондон,обичам суетата на града,обичам задръстванията,обичам големите тълпи с хора и тн.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower