- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Горещият стол - тази седмица - RAWRRR
Otkyde se zaribi po punk... vyobshte, otkyde trygna vsichko?
Ами от баща ми,той слуша същотото,веднъж го питах какви групи харесва и след дежурният отговор с "Бийтълс",добави и групи като Velvet Underground,Stiff Little Fingers,The Damned,The Undertones,The Ramones и тн.
Но не винаги съм слушала пънк,по едно време се зарибявах по grunge,trip-hop,alternative.
Иначе сега доволно обикалям по концерти и всеки ден си свалям нови групи за прослушване,защото търся още моят субжанр .. засега мисля че най-голяма слабост ми е стрийтпънка или пънка от 70те.
Dovolna li si ot tova koeto si sega?
Горе-долу,може би от едно до десет,съм доволна 6-7.
Ima li neshto v teb koeto bi iskala da promenish, a ne bi mogla?
Да,имам няколко вродени заболявания,за които не ми се говори.Бох искала да ги нямам,бих искала и да не съм толкова странна и неразбираема за хората,но такъв ми е характера (тук е момента да благодаря на всички хора от форума,с които си комуникираме редовно и които са толерантни към моите странности и най-вече на quench) *сгуш*
Lubimo jivotno?
Делфин и куче.
Koq zodiq si?
Рак (26.06)![]()
Dyjd ili snqg?
Дъжд,много обичам да вали сутрин.
Kakvo mislish za moreto...
Ами,предпочитам планина.Черно Море обикновено е мръсно (сори,прото се сетих последният път като бях на море в Бургас,как бях нахапана от някакви малки гадорийки),освен това аз имам УЖАСНО бяла кожа и много бързо изгарям.Не ми харесва и виждането на повечето хора на моята възраст за ходене на море и апропо " Харчене на парите на вашите (или твои собсвени,за които си работил цяло лято и после изхарчваш за 5 дена),безразборен секс,много алкохол,много дискотеки".Аз съм си домошарка,предпочитам да ида на хижа или на палатка с някой приятел.
"Ти сестричка имаш ли си?" - това е един лаф-ирония сред моето обкръжение. Все пак искам някоя снимка на сестра ти, защото е много красива.
Здрасти, снимки на Камелия няма да поствам тук и да, много е красива.
С кого от форума искаш да правиш секс? А с кого кекс?
С когото бих искала да правя секс,той си знае.
Кекс бих правила с всеки,който може да готви.
Мъжа да е умен и грозен, или красив и тъп? (вариант - красив и уме не съществува)..ами нямам фетиш към грозни или тъпи мъже,затова ще кажа,че не е задължително да е красив,но е задължително да е умен.
Смяташ ли се за красива?
Не,но се смятам за чаровна.
Имаш ли високо самочувствие ? Ако да - защо, ако не - пак защо?
Зависи за какво,самочувстието се гради на постигнати цели и умения.Зад гърба си имам много провали и много усехи,бива ме в разни неща,в други съм асолютен нууб (примерно,ако ме изпитваш на история ще ми сринеш самочувтвието до нулата,защото винаги съм я учила с голяма мъка и винаги ми е била абсолютно безинтересна) .Но който ме е виждал наживо,знае как се държа и че в никакъв случай не парадирам с високото си самочувстие,във форума обаче явно се получава обратното,но аз наистина не съм надута и толкова самовлюбена,колкото изглеждам през вашите компютри.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower