- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Горещият стол - тази седмица - RAWRRR
Някога постъпвала ли си гадно/подло/не4естно/неправилно спрямо някого, защото в конкретната ситуация на теб ти е изнасяло да го направиш? Ако да - съжалявала ли си след това?
Отговорих на този въпрос,но много ми е интерсно как с Къдли ми зададохте един и същи?Да не съм ви направила нещо?
Какво е мнението ти за теб самата? Опиши се като 4овек с вси4ки положителни и отрицателни ка4ества, които ти сама виждаш в себе си.
Отрицателни черти : много съм противоречива (това се дължи и на родителите ми,понеже те са взаимоизключващи се характери),аз съм комбинация от тях-нахакан екстроверт (майка ми) и самовглъбен интроверт (баща ми).Най-лошата ми черта е че съм принцеса на предразсъдъците,че съм нарцисист и егоцентрик.От добрите черти,мисля че най-важната е че съм добродушна,не обичам насилието,не обичам интригите,не обичам да наранявам хората психически.
А какво мислят хората около теб? Като цяло си пове4е оби4ана или пове4е мразена? (знам, 4е са крайности, но ако все пак трябва да избереш едното от двете..)
Повече мразена.Защото познавам малко хора.Хората които ме познават-ме харесват,хората които - не,ме мразят,защото ме мислят за надута и надменна и тн,защото явно давам вид на такава.
Смяташ ли, 4е можеш да се оправяш сама в живота, с4иташ ли се за зряла?Зряла-не.Да се оправя с нещата от живота-да.
Зависима ли си от някого или от нещо?
Да,от майка ми,баща ми,приятелите ми,кафето и цигарите.
Пука ли ти за мнението на околните?
Да,зависи от на кой мнението.Пука ми само за мнението на близките ми хора,от този форум,например,ми пука само за мнението на двама човека Те ме харесват,затова и се чувствам добре и защитена.
Имаш ли приятелки? И как се изкушаваш да не налазваш техните мъже, щом границата за теб може да бъде само неговото желание?
Да,имам само една приятелка,момиче.Нейните момчета са табу за мен,не мога да ги харесам защото съм си забранила подсъзнателно.
Не съчетавам поставянето на граници с приятелството,по простата причина,че аз НЕ харесвам приятелите на моите приятелки,тоест не ми се налага да се боря за тях.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower