От коя песен е текстО в подписа ти?
Dead Kennedys - Pull my strings.Потърси целият текст,много е забавен.

[youtube]http://youtube.com/watch?v=HdmFXNtOAck[/youtube]

Допада ли ти положението в България в момента?
Ами,малко сложен въпрос.Нека го разделим на точки.За мен положението на България,зависи от няколко основни фактора:

*природо-географско положение
*икономика
*политика
*социум

Всъщност и 4те са взаимоносвързани.От природо-географското положение харесвам,географското местоположение,климата,при родо-географските дадености:разнообразието на релефа,от аболютен минимум (надморското равнище) до високи Планини като Рила,Пирин,Западни Родопи,Централна Стара Планина,харесва ми разнообразието на растителен и животински свят,както и на водни басеини-от Черно море,през сравнително гъста речна мрежа,до лиманите и лагуните..
Не ми харесва обаче отниошението на хората към природните дадености,начина по който те ги пазят и поддържат..просто ми е трудно да си представа обикновен български селяк,който отива на пикник извън селото/града си и си прибира и почиства всичко,след себе си.

Икономическото и политическо положение..ми харесва,особено факта,че България е член на НАТО,Европейския съюз,Съвета на Европа,Световната Търговска Организация.
В момента 70% от износа на български стоки е с европейска ориентация,а членството в ЕС огромен плюс за външната търговия.
Това е на пръв поглед,иначе мога до утре да се обяснявам за проблемите на Националното Стопанство,като започна от кожно-галантерийния сектор и стигна до производството на електрокари.

Нещото,което най-много ме дразни в България са още уж превъзмогнатите патриархални ценности,ретроградното/консервативно мислене,народо-психологията като цяло,ниската раждаемост,високата смъртност,застаряващото население,неграмотността на етническите групи (и не само) и тн..

Скайп, ICQ, или QIP?
Скайпът ми го имаш,ако не можеш да ме намериш в 874845 си абонати,погледни в общия чат,там се пиша Крем .