- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Горещият стол - тази седмица - RAWRRR
Свастико,възпитанието на децата е една огромна пирамида,към която се подхожда строго индивидуално,всеки родител избира точно как ще възпита децата си,НО има нещо непреходно и фундаментално,което стои в основата на пирамидата и всички родители са ДЛЪЖНИ да го набият в главата на децата си-а именно-това да не лъжат.
Ти определено имаш проблем с лъженето,толкова е сериозен,че си мисля,че при теб е болестно състояние,както примерно към хората,които не могат да се въздържат да не крадат.Щом на това не са могли да те възпитат за вискичте години,няма защо да се гордеят,защото ако това липсва,пирамидата се срутва
.
Защо си изтри профила във МайСпейс?
Ами..малко ми омръзна..много непознати хора взеха да ме добавят и не можах да смогна да пиша на всички,а аз не искам да съм груба и да не отговарям.Освен това,единсвтената причина,да го пазя,е че благодарение на него,получавах информация за идни концерти,но вече я полувавам виа скайп или по телефона.
Но скоро пак ще си направя,обещала съм на няколко приятели.Ще те добавя като си направя пак.
Може някой вече да е питал,но..кои са ти любимите групи?
Тhe Ramones,Dead Kennedys,Misfits,Rancid,Die Toten Hosen,Devotchkas,The Intellectuals,The Analogs,Cojoba,The New York Dolls,Placebo..има още много,но тези са основните
Пари или здраве?
Здраве?
Какво мислиш за анархизма?
Ами анархизмът ,за мен, е приоритет на слабите.Ще се опитам да обясня с нагледен пример,представи си,че работиш по 12 часа на ден в някоя фирма,имаш за колега абсолютен мързел,следователно продукцията ,която извършвате се базира само на твоя труд и е по-малка,отколкото трябва да е.Следователно като дойде време за заплатата шефа ти дава по-малко пари,отколкото заслужаваш,дава същите пари и на колегата ти,дори без да си е мръднал пръста?Мислиш ли че е честно?
Има ли смисъл да сме равни?
Аз пък не искам да съм равна с всички.Не искам да съм равна с мързеливи цигани,неграмотни примерно..
Анархо-комунизмът,който отрича частната собственост също ми е непонятен.Да,изглежда много хуманитарно,всички да сме "средна" класа и за всички да има работа и храна,но един средно интелигентен човек може да започне самостоятелен бизнес и да си лежи,където си е постелил.
Хората не се раждаме табула раза (лат.празна дъска),раждаме се различни,едни по-високо в обществото,други по-ниско.Трябва да се примирим с това.
Анархизмът е обратното на свободата,защото те вкарва в редиците на средната класа и ако искаш да се издигнеш...не можеш.
А това да няма закони и политическа власт,е доста смешно,поне за мен и не смятам да го коментирам.Освен това не харесвам радикалните неща-нито крайно леви,нито крайно десни.
И все пак-харесваш ли си името?
Да,харесвам го..защото не е разпространено..тоест не могат лесно да ме объркат с някой друг.Всъщност миналата година исках мнгоо да се прекръствам..но мисля,да го оставя настрана и да кръстя така дъщеря си (Арлина).
И защо за Бога изправи и почерни прекрасната къдрава и рижава коса?
Защото обичам да си правя разни неща с косата и да я боядисвам е едно от любимите ми.Просто сега съм в период в който искам права и тъмна коса.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower