Съжалявам за бавния отговор,но имах лични драми..

Имам предвид човек, цел или каквото и да е свързано с теб, което е над всичко останало?

Цел..не
Целите се менят с времето
И неосъществяването на никоя от тях,няма да ме съкруши..
Има нещо което е над всичко останало..макар че нещо не е правилната дума,четири имена : Христо,Сийри,Владо,Георги (маминка,баща ми,двамата ми най-добри приятели)..
Това прозвуча мнгоо банално,но дори и риоритетите на най-чудатите хора се свеждат до здраве,семейство,приятели, ари и щастие.

[За постоянен човек ли се смяташ?]
Не.Всъщност съм леко мекошава и леко не знам какво искам м,освен това съм и противоречива личност и си меня бързо настроенията..
Но по-добре така отколкото да гледам света едностранчиво..
Но може примерно да излезна на концерт и да се забия с най-якия пич,и да го направя с огромно самочувствие и хъс,а друга вечер да стоя с часове под юргана и да се самосъжалява,колко съм грозна..
Мога и да говоря с часове и да се шегувам ,мога и да стоя свита в ъгъла и да не проговоря на никой ,когато сме в компание..
Целите и приоритетите също бързо си ги меня,защото не харесвам хората които усърдно мечтаят за едно единствено нещо,аз предпочитам да не съм толкова смела в мечтите ,а вместо тях да имам много леснопостижими желания .

[Коя емотка ти е любимата от тези тук ;р?

и и едно време,преди да ги сменят имаше една : mrgreen :