Интересни въпроси..

Syjalqvash li nqkoga za neshto?
Не особено,за дребни неща..примерно че влезнах в хуманитарна гимназия,а исках математическа/търговска,че сега уча журналистика,а исках икономика..нещата винаги ми се изплъзват,но пък съм задоволена от резултатите.

Imala li si dni, v koito si se chuvstvala neveroqtno i vsichko e bilo na mqsto, dni pylni s uspeh i radost?
A protivopolojnoto?
Да,почти всеки ден ми е изпълнен с радост ,не всичко си е на мястото,но аз съм щастлива.
Противоположното..да имала съм и такива..обикновено вървят по 30 един след друг,когато имам ниско самочувствие,или пък са ми разбили сърцето и прочее..

Vlubvala li si se nqkoga, i ako da, kak razbra che e bilo vlubvane?
Да,влюбвала съм се.3 пъти тамън ,и трите пъти несподелено..
А как разбрах че е влюбване?Ами,харесвах всичко в тези момчета и бяха единствените,с които си представях ,че мога да остарея ,че ще искам да им готвя и да им пера мръсните чорапки .Но летвата ми за мъжете е много висока и не давам карт бланш на никого лесно и обикновено ми трябва поне половин година познанство ,редовно писане/виждане с някой човек да се влюбя.При мен няма такова нещо,като любов от пръв поглед.

Zashto pyrvata misyl na horata sled kato chuqt dumata more e plaj i mrysna voda? Ne mislish li che ima mnogo po-dylbok i znachim smisyl?
Не.Морето си е море.Дървените философи и френските поети-символисти-у лево.Има много по-важни неща,с двойствен и езотеричен смисъл,отколкото морето..така че,не не смятам,а и за мен първата асоциация е плаж и мръсна вода.

Koga i po kakyv nachin bi bila perfektnata za teb smyrt?
Евтаназия,с инджекция и бързо действаща отрова Или иначе казано,доброволно,безболез нено самоубийство .