ZDRAVEITE imam edin problem ot po4ti godina se vijdam s edno mom4e i pravim sex no ni6to pove4e prosto se vijdame samo za da go pravim,toi taka iska6e togava predi godina da e ni6to seriozno i men neme barka6e osobedno za6toto az naistina bqh luda po nego mnogo go haresvah i toi mi be6e parviq i sexsa e mnogo gotin s nego no dnes se vidqh me i izvednaj neqsno za6to nikoga tova nee stavalo vapros dali sam bila s drygi mom4eta,sas prezervativ li e bilo -saotvedno toi nqma tova pravo da me pita i da iska ot4et sled kato vraskata ni nee seriozna az my kazax istinata neiskah dago laja 4e za tozi periot ot godina e imalo o6te edin dvama s koito sam go pravila i mai tova nemy haresa nz za6to i problema mi e tova 4e ot tova 4e po4ti vinagi mie pravil frenska i to dosta dobre i dnes izvednaj toi otkaza da me lije nz za6to no mislq 4e ima ne6to o6to s tova 4e sam bila s drygi no toi ako iska6e dasam samo snego ima6e vazmojnost o6te kato mi be6e parvi nqma6e da izlizam i s drygi i da pravq drygi ne6ta a spored vas za6to ot poslednite 2-3 pati neme lije kato tova my be6e lubimoto dnes go popitah no neiska6e da mi kaje za6to a na men tova mi lipsva 4e nego pravi kajete nqkakvo mnenie po vaprosa za6to moje da e molqvi a otnosno tova ako ima nqkakvo zna4enie az vseki pat to4no predi sre6tite ni sam dosta dobre obrasnata i se miq predi da ytida s nego za6toto prosto sam luda na taq tema za higienata mi i tvardq 4eee izrqdna ZNA4I TOI MOJE DA EBE KOQTO SI ISKA ZA6TOTO DYKATO GO E PRAVIL S MEN GOE PRAVIL S DRYGI OBEDENA SAM VSE PAK NESE VIJDAME SEKI DEN ZN ZA6TO A AZ SPORED NEGO NEMOGA LI
izvinqvam se 4e nepi6a na kirilica no komputara mi sega ne6to nee dobre i na nego nqmam kirilica