- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аз съм на 14...той е на 32...
+1 , a ako te nakara da napravi6 svirka na nqkoi 60 godi6en ?Първоначално написано от ville baby
![]()
![]()
![]()
обичам го и ще направя всичко за него!Първоначално написано от Zarazata
На 60 годишните не им стават няма как да стане хахахаха
The Spark
VIOLETKA_BE ти си пълна глупачка,трябва да го използваш,а не да му огаждаш като правиш свирки.![]()
Първоначално написано от 7oup
![]()
![]()
![]()
![]()
vie 2mata naistina si pasvate
![]()
ОМГ![]()
![]()
момиче..ако имаше нещо в главата.. абе не се ли осещаш че той може да ти бъде баща.. щом го обичаш що не идеш и на баща ти да му напрайш сви*ки..
![]()
Съжалявам за коментара просто мн се изнервям така..
С разликата,че тя е тъпа и наивна.И прави свирки на автомонтьори.Първоначално написано от Zarazata
![]()
Ако темата не е ебавка.Направо не знам какво да ти кажа момиче.Ти го обичаш щом правиш тези неща,а дали той те обичам щом те кара?Заслужава ли си изобщо заради човек,с който нямаш никакво бъдеще?Това не е начина да се доказваш,определено нещо те ебава и вижда,че си наивна и просто си кукла в ръцете му.Не ги разбирам такива мъже за мен това си е много долно с малки момичета
направо са за и аз нз къде.....Ти реши дали си заслужава,но според мен бягай надалече от такива
+1000000Първоначално написано от Rise_Against
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Аз съм на 14,а баща ми е на 35ти или се ебаваш или не си в ред
![]()
Моля ви разберете меее обичамм го адски многоо и бих направила всичко...знам , че изглеждам като курва... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Не съм такава...просто любовта изисква жертви...
Мила разбираме те,но според мен не е взаимна тази любов.Ако той те обичаше щеше да те уважава,а не да те предава на приятелите му,за да има духаш.Помисли...нещо си заслепена
моля се темата да е ебавкаПървоначално написано от VIOLETKA_BE
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
не се моли..не е ебавка..Първоначално написано от olive_oil
Ти казваш,че е приятел на баща ти.Ами ако случйно вашите разберат за "вашата любов" и нещата свързани с нея?Какво ще правиш
Той ми обеща да не казва ако направя тези неща...Апак и в момента това ми е най-малки проблем...Първоначално написано от bubole4e
Абе дръж се на положение бе,момиче.Не му изпълнявай прищявките.Щом обичаш него,не те ли е гнус да правиш свирки на друг?
Яааа земи си чантата, шапката.........
Първоначално написано от Say It Right
Ако беше така, миличка , щеше да те спре преди да им духаш....по простата причина, че щеше да му пука на кого какво правишПървоначално написано от VIOLETKA_BE
Замисли се малко![]()
Чисто и просто за мен те манипулира и то както си иска,но да знаеш,че не те обича 100% сиг съм.Няма смисъл да си с него момиче.Махай се, пък нека да каже и ще излезе,че е педофил!Послушай разума не сърцето...
Моля се до последно да е някоя долна шега ...Първоначално написано от VIOLETKA_BE
Ти чувала ли си за думата МАНИПУЛАЦИЯ ...
Ама и ония не си поплюва ... Да духаш на приятелите му. Представи си че баща ти разбере ??!
Ся се предполага че ще те предложи за пари на някой...Давай любовта иска жертви , нали ?
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
има ли някой с подобен проблем, който да ме разбира и да не ме съди? :cry: