.
Затворена тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 142
    Цитирай Първоначално написано от ville baby
    ИЛИ ТЕМАТА Е ПЪЛНА ЕБАВКА,ИЛИ СИ ТЪПА К*РВА,ИЛИ СИ НАПЪЛНО БЕЗМОЗЪЧНО И НАЙ-ВАЖНОТО НЕДОРАСЛО ГЛУПАВО МАЛКО МОМИЧЕНЦЕ,КОЕТО НЕЗНАЕ Е*Е ЛИ МУ СЕ ИЛИ МУ СЕ ПИКАЕ А ЩЕ МИ ГОВОРИ,ЧЕ ОБИЧА ЧОВЕК , КОЙТО Я КАРА ДА ПРАВИ СВЕИРКИ НА КОЛЕГИТЕ МУ
    +1 , a ako te nakara da napravi6 svirka na nqkoi 60 godi6en ?

Цитирай Първоначално написано от Zarazata
    Цитирай Първоначално написано от ville baby
    ИЛИ ТЕМАТА Е ПЪЛНА ЕБАВКА,ИЛИ СИ ТЪПА К*РВА,ИЛИ СИ НАПЪЛНО БЕЗМОЗЪЧНО И НАЙ-ВАЖНОТО НЕДОРАСЛО ГЛУПАВО МАЛКО МОМИЧЕНЦЕ,КОЕТО НЕЗНАЕ Е*Е ЛИ МУ СЕ ИЛИ МУ СЕ ПИКАЕ А ЩЕ МИ ГОВОРИ,ЧЕ ОБИЧА ЧОВЕК , КОЙТО Я КАРА ДА ПРАВИ СВЕИРКИ НА КОЛЕГИТЕ МУ :shock: :shock: :shock: :shock:
    +1 , a ako te nakara da napravi6 svika na nqkoi 60 godi6en ? :razz: :razz: :razz:
    обичам го и ще направя всичко за него!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    На 60 годишните не им стават няма как да стане хахахаха
    The Spark

Град
    старчески дом
    VIOLETKA_BE ти си пълна глупачка,трябва да го използваш,а не да му огаждаш като правиш свирки.

Цитирай Първоначално написано от 7oup
    VIOLETKA_BE ти си пълна глупачка,трябва да го използваш,а не да му огаждаш като правиш свирки.
    vie 2mata naistina si pasvate

ОМГ момиче..ако имаше нещо в главата.. абе не се ли осещаш че той може да ти бъде баща.. щом го обичаш що не идеш и на баща ти да му напрайш сви*ки.. Съжалявам за коментара просто мн се изнервям така..

Град
    старчески дом
    Цитирай Първоначално написано от Zarazata
    Цитирай Първоначално написано от 7oup
    vie 2mata naistina si pasvate
    С разликата,че тя е тъпа и наивна.И прави свирки на автомонтьори.

Ако темата не е ебавка.Направо не знам какво да ти кажа момиче.Ти го обичаш щом правиш тези неща,а дали той те обичам щом те кара?Заслужава ли си изобщо заради човек,с който нямаш никакво бъдеще? Това не е начина да се доказваш,определено нещо те ебава и вижда,че си наивна и просто си кукла в ръцете му.Не ги разбирам такива мъже за мен това си е много долно с малки момичета направо са за и аз нз къде.....Ти реши дали си заслужава,но според мен бягай надалече от такива

Цитирай Първоначално написано от Rise_Against
    boje,boje,boje.... 1vo-kak se vliubi v nego sled kato e na 32!? 2ro-ne vijda6 li 4e te izpolzva,a i ne samo toi,mi i kolegito me. kara te da im duxa6 na sila! 3to-kak moje da spi6 s 4ovek,koito moje da ti e ba6ta! ti si izvratena,iztrivalka za mujete! ni6to nedei da pravi6,nqma smisul,zasrami se,bokluk! vuzmutena sum! ne znam toi li te e izlugal,ili ti si naivna i glupava... prekusvai otne6eniqta s nego,nedei da duxa6 ili da pravi6 kakfoto i da e s koito i da e i bqgai nadale4e!
    +1000000
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Аз съм на 14,а баща ми е на 35 ти или се ебаваш или не си в ред

Моля ви разберете меее обичамм го адски многоо и бих направила всичко...знам , че изглеждам като курва... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Не съм такава...просто любовта изисква жертви...

Мила разбираме те,но според мен не е взаимна тази любов.Ако той те обичаше щеше да те уважава,а не да те предава на приятелите му,за да има духаш.Помисли...нещо си заслепена

Re: Аз съм на 14...той е на 32...

Цитирай Първоначално написано от VIOLETKA_BE
    Имам голям проблем...На 14 съм и съм влюбена в 32 годишен...работи като автомотъор срещо училище и е приятел на баща ми...Имаме връзка от 2 месеца...Каза ми, че за да ходим сериозно е нужно да правя свирки на другите двама от неговата работа.Сългасих се и им правих свирки, но после каза, че трябва да спя с единия...Вчера трябваше да ме вземе от училище, но не дойде и сега се притеснявам дали не е размислил, защото много го обичам...Съжалявам ако темата ми е тъпа, но наистина имам нужда от съвет.Той ми беше първия и страшно много го обичам...Какво да правя?
    моля се темата да е ебавка
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Дано да е,ама може и да не е

Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    Имам голям проблем...На 14 съм и съм влюбена в 32 годишен...работи като автомотъор срещо училище и е приятел на баща ми...Имаме връзка от 2 месеца...Каза ми, че за да ходим сериозно е нужно да правя свирки на другите двама от неговата работа.Сългасих се и им правих свирки, но после каза, че трябва да спя с единия...Вчера трябваше да ме вземе от училище, но не дойде и сега се притеснявам дали не е размислил, защото много го обичам...Съжалявам ако темата ми е тъпа, но наистина имам нужда от съвет.Той ми беше първия и страшно много го обичам...Какво да правя?
    не се моли..не е ебавка..

Ти казваш,че е приятел на баща ти.Ами ако случйно вашите разберат за "вашата любов" и нещата свързани с нея?Какво ще правиш

Цитирай Първоначално написано от bubole4e
    Ти казваш,че е приятел на баща ти.Ами ако случйно вашите разберат за "вашата любов" и нещата свързани с нея?Какво ще правиш
    Той ми обеща да не казва ако направя тези неща...Апак и в момента това ми е най-малки проблем...

Град
    старчески дом
    Абе дръж се на положение бе,момиче.Не му изпълнявай прищявките.Щом обичаш него,не те ли е гнус да правиш свирки на друг?

Супер фен
    Град
    Панацея
    Яааа земи си чантата, шапката.........
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Не е ебавка...не мога да го забравя просто така апак и той ме накара да го напрая за да провери дали наистина искам да съм с него...Кажете ми ако не ме потърси ще умра...Какво да правя?
    Ако беше така, миличка , щеше да те спре преди да им духаш....по простата причина, че щеше да му пука на кого какво правиш
    Замисли се малко

Надявам се темата да е ебавка.

Чисто и просто за мен те манипулира и то както си иска,но да знаеш,че не те обича 100% сиг съм.Няма смисъл да си с него момиче.Махай се, пък нека да каже и ще излезе,че е педофил!Послушай разума не сърцето...

Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    не се моли..не е ебавка..
    Моля се до последно да е някоя долна шега ...
    Ти чувала ли си за думата МАНИПУЛАЦИЯ ...
    Ама и ония не си поплюва ... Да духаш на приятелите му . Представи си че баща ти разбере ??!
    Ся се предполага че ще те предложи за пари на някой...Давай любовта иска жертви , нали ?
    Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
    Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...

Да бе какви са тези жертви Никой не заслужава такива

има ли някой с подобен проблем, който да ме разбира и да не ме съди? :cry:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си