.
Затворена тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 142
    Фен
    Град
    вкъщи
    Дааааа продължавайте да давате акъли и да си правите гимнастика на ченето (пръстите)...

Автора на темата до ся 800 пъти се спука да се хили....

Пък айде, за тия дето твърдят, че не е ебавка - авторче, ТЪПА СИ и то много Честито, айде ся отивай да правиш секс с 8-те чичковци, дето те чакат пред вратата, понеже любовта на живота ти нали ти каза, че така ще докажеш обичта си. И да не си посмяла, да ползваш презерватив! Успех!

Мега фен Аватара на amatorium
    Eating isn't cheating - Arnold

Re: Аз съм на 14...той е на 32...

Цитирай Първоначално написано от VIOLETKA_BE
    Какво да правя?
    Значи намираш един пистолет, зареждаш патрон в пълнителя, слагаш го, дърпаш затвора, лапаш дулото и с палеца натискаш спусъка (така като падаш няма да ти се оплете пистолета в пръстите)
    Гледай като го лапнеш дулото да сочи нагоре към мозъка а не към гърлото защото .. няма да е красиво
    КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
    Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
    Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?

ако това не е ебавка си ебати курвата и ако си мислиш че това е любов продължаваи в същия дух

Цитирай Първоначално написано от MaCeTo_
    Дааааа продължавайте да давате акъли и да си правите гимнастика на ченето (пръстите)... :D

Пък айде, за тия дето твърдят, че не е ебавка - авторче, ТЪПА СИ и то много 8-) Честито, айде ся отивай да правиш секс с 8-те чичковци, дето те чакат пред вратата, понеже любовта на живота ти нали ти каза, че така ще докажеш обичта си. И да не си посмяла, да ползваш презерватив! :-) Успех! :-)
    Много си прав!Ебавка е...исках да видя как реагират хората на подобни ситуации... и наистина имаше много смях :D

Цитирай Първоначално написано от MaCeTo_
    Дааааа продължавайте да давате акъли и да си правите гимнастика на ченето (пръстите)...

Пък айде, за тия дето твърдят, че не е ебавка - авторче, ТЪПА СИ и то много Честито, айде ся отивай да правиш секс с 8-те чичковци, дето те чакат пред вратата, понеже любовта на живота ти нали ти каза, че така ще докажеш обичта си. И да не си посмяла, да ползваш презерватив! Успех!
    Много си прав!Ебавка е...исках да видя как реагират хората на подобни ситуации... и наистина имаше много смях
    mi ako e taka ima6e xora koito te razbraxa ama i tfa ne si zaslujavala

Ако ти повярвам ,трябва съм последния идиот....

А ако се престоря че ти вярвам , ще кажа че си курва
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Интересно ми е, с каква цел пускаш тази тема след като толкова много обичаш 32 годишния си приятел?
    Наречи ме както си решиш, но този мъж, преспокойно може да ти бъде баща.Така, като си направя сметка е с около 6 години, по-малък от моя....смешно е моето момиче, разбери...ако не друго е незаконно..
    Колкото и да си празноглава, проумей факта, че нищо добро няма да извлечеш от подобна връзка.Ще си те сексате, с твоя авер, ще те направи на продънена бъчва, а ти през това време ще духаш на колегети му...просто ме е срам от думите дето ги използвам в момента, а като си представя, че ти правиш теди неща...хммм може би пък от любов, инетерсно към какво?!
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Интересно ми е, с каква цел пускаш тази тема след като толкова много обичаш 32 годишния си приятел?
    Наречи ме както си решиш, но този мъж, преспокойно може да ти бъде баща.Така, като си направя сметка е с около 6 години, по-малък от моя....смешно е моето момиче, разбери...ако не друго е незаконно..
    Колкото и да си празноглава, проумей факта, че нищо добро няма да извлечеш от подобна връзка.Ще си те сексате, с твоя авер, ще те направи на продънена бъчва, а ти през това време ще духаш на колегети му...просто ме е срам от думите дето ги използвам в момента, а като си представя, че ти правиш теди неща...хммм може би пък от любов, инетерсно към какво?!

+ 1000000000 !!!!
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    Тииии ебаваш ли се нещо ? Или темата е ебавка или ти .. просто незнам как да те нарека..Та тои може да ти бъде баща.. а тои няма ли някакъв морал?Няква съвест?
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Град
    Nqkyde tam
    Macko kaji koga bashta ti razbere za teb i 32-q ti pr-l... mn mi e interesno kakvo shte kaje/napravi
    [нЯмам врЕме da sе дЪржа приLiчн0]

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    муцка днес говорих с баща ти ... и той иска да му врътнеш един свирчок....
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Rusalkaaa
    Macko kaji koga bashta ti razbere za teb i 32-q ti pr-l... mn mi e interesno kakvo shte kaje/napravi

Вие тук на майтап го обърнахте, но ако всичко казано до тук от авторката е вярно-просто е трагично положението...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Еееее пожелавам ти късмет .....
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Цитирай Първоначално написано от Zarazata
    Temata e ebavka .............

pffff ti maitap li si pravish ?!?! A ako ne e maitap bih ti kazala che si malko ploska otkym mozyka , abe ..... ne , az tva ne go priemam , xax s 32 godishen ?! Ti normalna li be ???I da praish svirki na kolegite mu ?! A tva veche me zakova , az kolkoto i da obicham nqkoi nqma da stana obshto kurve samo za da se dokaja pred nego , kato ne me iska edno fuck off , ei sq shte trygna i jelaniq da mu izpulnqvam , ama izglejda ti nehsto mozyk nqmash i samochuvstvie !Po dobre si igrai 5-6 qki shamara i go ostavqi toz izpolzvach , predi bashta ti da ti igrae 50-60 shamara i da stane 3ta svetovna u vas !!!!

Male momichence igrae6 si s oganq
    va6te znaqt li za nego ?

Re: Аз съм на 14...той е на 32...

Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    Имам голям проблем...На 14 съм и съм влюбена в 32 годишен...работи като автомотъор срещо училище и е приятел на баща ми...Имаме връзка от 2 месеца...Каза ми, че за да ходим сериозно е нужно да правя свирки на другите двама от неговата работа.Сългасих се и им правих свирки, но после каза, че трябва да спя с единия...Вчера трябваше да ме вземе от училище, но не дойде и сега се притеснявам дали не е размислил, защото много го обичам...Съжалявам ако темата ми е тъпа, но наистина имам нужда от съвет.Той ми беше първия и страшно много го обичам...Какво да правя?
    моля се темата да е ебавка
    не се моли..не е ебавка..
    мила ти си противоречиш. Един път казваш че тоя ти е казал да духаш на приятелите му и си се съгласила, един път казваш, че не си го правила. Моля ти се не ме нервирай!
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Ох, историята ми звучи толкова брутално, болезнено позната...Може би заради това не се съмнявам, че е ебавка. Както и да е ,мило ми момиче, разбираемо е това, че си се влюбила в него, все пак човек не си избира кого да обича, разбираемо е и това, че му се връзваш, защото си малка и наивна. Но това, което ти трябва да разбереш, че никой мъж, който те уважава поне малко няма да те накара да духаш на приятелите му!Също така този човек НИКОГА няма да те обича! За него ти си просто играчка, с коята той се гаври и то доста успешно!Така че бягай, колкото се може по-бързо, защото колкото повече порастваш и колкото повече време минава, толкова по-лошо ще става. Той ще ти разбие живота и ще ти остави такива трайни следи в психиката, че няма да можеш да го преживееш никога!

Цитирай Първоначално написано от ZaRiBeN
    Цитирай Първоначално написано от Zarazata
    Temata e ebavka .............
    +1
    Естествено,че е ебавка,кой ше е толко тъп да праи такиаа простотии,хъхх да го беше позамазала малко да не си личи така
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Цитирай Първоначално написано от ЛаСт!К

Естествено,че е ебавка,кой ше е толко тъп да праи такиаа простотии,хъхх да го беше позамазала малко да не си личи така
    Абе мога да ти кажа, че в последно време има бая хора, които биха го направили!

Цитирай Първоначално написано от ~FAiThLeSs~
    Цитирай Първоначално написано от ЛаСт!К

Абе мога да ти кажа, че в последно време има бая хора, които биха го направили!
    Епа,тФа не е хубаво,хората пропадат...
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Цитирай Първоначално написано от 7oup
    Ооо, миличка и аз бях като теб,само че моят беше балетист и беше богат и мускулест.Имахме връзка една година.Сега ще започнат да те обиждат,но ти не ги слушай,те просто не могат да те разберат.

СвЕта пРопАда прОстО не иСкаМ да Си гО преДстаВям и се наДяваМ теМата да Е еБавКа

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Nikoi li ne zabeliaza 4e avtorkata prizna 4e temata e ebavka?
    Aide sega sprete da davate suveti i neka niakoi moderator ia zakliy4i.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си