- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аз съм на 14...той е на 32...
Дааааа продължавайте да давате акъли и да си правите гимнастика на ченето (пръстите)...![]()
Автора на темата до ся 800 пъти се спука да се хили....
Пък айде, за тия дето твърдят, че не е ебавка - авторче, ТЪПА СИ и то многоЧестито, айде ся отивай да правиш секс с 8-те чичковци, дето те чакат пред вратата, понеже любовта на живота ти нали ти каза, че така ще докажеш обичта си. И да не си посмяла, да ползваш презерватив!
Успех!
![]()
Значи намираш един пистолет, зареждаш патрон в пълнителя, слагаш го, дърпаш затвора, лапаш дулото и с палеца натискаш спусъка (така като падаш няма да ти се оплете пистолета в пръстите)Първоначално написано от VIOLETKA_BE
Гледай като го лапнеш дулото да сочи нагоре към мозъка а не към гърлото защото .. няма да е красиво
КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?
ако това не е ебавка си ебати курвата и ако си мислиш че това е любов продължаваи в същия дух![]()
Много си прав!Ебавка е...исках да видя как реагират хората на подобни ситуации... и наистина имаше много смях :DПървоначално написано от MaCeTo_
mi ako e taka ima6e xora koito te razbraxa ama i tfa ne si zaslujavalaПървоначално написано от VIOLETKA_BE
Ако ти повярвам ,трябва съм последния идиот....
А ако се престоря че ти вярвам , ще кажа че си курва![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Интересно ми е, с каква цел пускаш тази тема след като толкова много обичаш 32 годишния си приятел?
Наречи ме както си решиш, но този мъж, преспокойно може да ти бъде баща.Така, като си направя сметка е с около 6 години, по-малък от моя....смешно е моето момиче, разбери...ако не друго е незаконно..
Колкото и да си празноглава, проумей факта, че нищо добро няма да извлечеш от подобна връзка.Ще си те сексате, с твоя авер, ще те направи на продънена бъчва, а ти през това време ще духаш на колегети му...просто ме е срам от думите дето ги използвам в момента, а като си представя, че ти правиш теди неща...хммм може би пък от любов, инетерсно към какво?!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Първоначално написано от ЦвЕтИт0
+ 1000000000 !!!!
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Тииии ебаваш ли се нещо ? Или темата е ебавка или ти .. просто незнам как да те нарека..Та тои може да ти бъде баща.. а тои няма ли някакъв морал?Няква съвест?
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Macko kaji koga bashta ti razbere za teb i 32-q ti pr-l... mn mi e interesno kakvo shte kaje/napravi![]()
![]()
[нЯмам врЕме da sе дЪржа приLiчн0]
Първоначално написано от Rusalkaaa
Вие тук на майтап го обърнахте, но ако всичко казано до тук от авторката е вярно-просто е трагично положението...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Първоначално написано от Zarazata
pffff ti maitap li si pravish ?!?! A ako ne e maitap bih ti kazala che si malko ploska otkym mozyka , abe ..... ne , az tva ne go priemam , xax s 32 godishen ?! Ti normalna li be ???I da praish svirki na kolegite mu ?! A tva veche me zakova , az kolkoto i da obicham nqkoi nqma da stana obshto kurve samo za da se dokaja pred nego , kato ne me iska edno fuck off , ei sq shte trygna i jelaniq da mu izpulnqvam , ama izglejda ti nehsto mozyk nqmash i samochuvstvie !Po dobre si igrai 5-6 qki shamara i go ostavqi toz izpolzvach , predi bashta ti da ti igrae 50-60 shamara i da stane 3ta svetovna u vas !!!!
Male momichence igrae6 si s oganq![]()
![]()
![]()
va6te znaqt li za nego ?
мила ти си противоречиш. Един път казваш че тоя ти е казал да духаш на приятелите му и си се съгласила, един път казваш, че не си го правила. Моля ти се не ме нервирай!Първоначално написано от VIOLETKA_BE
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Ох, историята ми звучи толкова брутално, болезнено позната...Може би заради това не се съмнявам, че е ебавка. Както и да е ,мило ми момиче, разбираемо е това, че си се влюбила в него, все пак човек не си избира кого да обича, разбираемо е и това, че му се връзваш, защото си малка и наивна. Но това, което ти трябва да разбереш, че никой мъж, който те уважава поне малко няма да те накара да духаш на приятелите му!Също така този човек НИКОГА няма да те обича! За него ти си просто играчка, с коята той се гаври и то доста успешно!Така че бягай, колкото се може по-бързо, защото колкото повече порастваш и колкото повече време минава, толкова по-лошо ще става. Той ще ти разбие живота и ще ти остави такива трайни следи в психиката, че няма да можеш да го преживееш никога!
Естествено,че е ебавка,кой ше е толко тъп да праи такиаа простотии,хъххПървоначално написано от ZaRiBeN
да го беше позамазала малко да не си личи така
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Абе мога да ти кажа, че в последно време има бая хора, които биха го направили!Първоначално написано от ЛаСт!К
Епа,тФа не е хубаво,хората пропадат...Първоначално написано от ~FAiThLeSs~
![]()
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
СвЕта пРопАда![]()
![]()
прОстО не иСкаМ да Си гО преДстаВям и се наДяваМ теМата да Е еБавКа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nikoi li ne zabeliaza 4e avtorkata prizna 4e temata e ebavka?![]()
Aide sega sprete da davate suveti i neka niakoi moderator ia zakliy4i.