- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аз съм на 14...той е на 32...
Razbiram da vi murzi da 4etete cialata tema ama pone postovete nad va6ite mojete da poglednete
TEMATA E EBAVKA! AVTORKATA GO KAZA NA TRETA ILI 4ETVURTA STRANICA!!!!
Nadiavam se sega niakoi da go zabeleji...![]()
+1 ama kat gledam te samo 4etat zaglavieto na temata i pi6at .... vijte pak 4tata stranica !Първоначално написано от slun4ice
To 4e ima ima..2 momi4eta v tazi tema si priznaha 4e sa imali podobni vruzkiПървоначално написано от Ciara_
![]()
О боже престанете да правите тъпи темиПървоначално написано от VIOLETKA_BE
Стига бе момиче ти чуваш ли се какво говориш!Съжелявам,че ти го казвам ама си пълно хахо.Как така ти ша си на 14 и той на 32,ти много го обичаш,но той ти казва,че за да ходите заедно ти тряа да спиш с неговите колеги и да им праиш свирки?!То ти,ако се замислиш сериозно можеш да ги обвиниш в изнасилване.Абе как може да си толкова тъпа.Заради некаф чичко да спиш с други.Абе баси ебавката дет е тай тема![]()
Ne znam,shto za bolen mozak trqbva da si,che da puskash takiva temi.
Dnesjnata mladej ne samo,che se ebete kato razprani i piete i pushite ami i si nqmate rabota i puskate temi tuka,kolkoto da si zapalnite vremeto prez koeto nqkoi ne vi klati,che vi e skuchno.
Bolni mozaci!
Kak moje da ima tolkova plitkoumni sushtestva ne moga da razbera ! Ti si tupa , malka kurva , koqto duha na chichkovci ! Tqrbva da si super zadrustena za da ne uspeesh da razberesh , che toi iskaq da go zadovolqvash seksualno i nishto poveche ! Nqma da se uchudq , ako v nai-skoro vreme te dade i na nqkoi drug da duhash ! Ti si tupa kurva ! Qsno ?Nishto chudno na 18 veche da imash cqla detska gradina ot bebeta , ubiti kato si abortirala ! Ne moga da razbera kak moje da ima tolkova glupavi , nedosetlivi , smeshni , jalki , tupi kurvi na tozi svqt ! Ebi se tam , ama tva go kaji na maika si i na bashta si da vidim togava v koi shte se vlubish ! Ti imash psihichni otkloneniq , be momiche !![]()
![]()
![]()
Jalka si kurvo tupa !
![]()
![]()
![]()
Въпреки,че темата е ебавка-по тъпа и малоумна история не можа ли да измислиш???!!!Някой нямя ли да заключи темата?![]()
Angelus & Darla Forever!
мале мале мале май и сама не си вярваш а ако е истина трябва да си мнооооооооооого куха лейка да го правиш и то при положение че този е приятел с баща тигосподии за мен е по очевидно темата да е ебавка отколкото да съществуват толкоз тъпи същества направо недоумявам
...LoVe YOU FoReVeR..........
...LoVe YOU FoReVeR..........
Ако темата е ебавка, значи си много злеее!!!
Пък ако не е... Ти нормална ли си да си на 14 и да си 32-годишен педофил(приятел на баща ти) ?! Баси тъпата лигла, която трябва да си, за да решиш, че обичаш толкова голям човек! За тебе нема ли малки пикльовци да спиш с тях и да им прайш свирки бе?! Направо съм много възмутена от такива ненормални пикли!!!
Като не те потърси, верно може да се самоубиеш, така ще му докажеш мн повече любовта си!!! Земи спи с половината град, че да му доказваш някви неща.... Тоя много добре знае как да те използва да доставяш удоволствия на некви загорели педофили, а ти нали си много умна и го слушашДавай все така, да не кажеш после, че пак го обичаш? Как можеш да обичаш някой и да спиш с колегите му?! Той, ако те обичаше поне на половина колкото ти, нямаше да те "дава" така лесно на колегите си, а щеше да те ревнува и да те иска само за него си!!!!
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
шибаната тема е ебавка бееееееееееееееее
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
ти си много изпаднала![]()
~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski
Не знам дали темата е ебавка, ама познавам подобни 14-годишни, които ходят с 35-годишни.Така че няма да се учудя, ако темата е истина.Единственото, което мога да кажа е:мнооого си изпаднала и не разбирам как може да му позволяваш да те тъпче така.Той те използва.А и не мисля, че си влюбена в него - това е само моментно влечение.Единствения съвет, който мога да ти дам е да спреш да се виждаш с него и да си потърсиш някой на твоята възраст.В противен случай върви на новото ти работно място - магистралата!![]()
Temata e ebavka nqkoi da q zakliu4i ... blagodarq za vnimanieto![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
ако не е ебавка си бахти курвата
после ако 'случайно' се случи така, че той те зареже щото не си му пуснала или пък забременееш, да те видим тогава какво ще правиш
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Zna4i si kurva kvo drugo iska6Ako iska6 ela hodi s nekoi moi fr pak az 6a ta opravqm np
![]()
![]()
![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
Ами защо не го накараш ТОЙ да духа на приятелите си, че да ти докаже любпвта си?????
Жалко, че наистина може да съществува такава ситуация, каквато авторката описва. Дали се ебава или не, няма значение, въпроса е изключително сериозен. И в двата случая тя има огромен проблем.
Мале ти кат стане6 на 18-20 те виждам на магистралата![]()
![]()
ако това не е ебавка
![]()
![]()