.
Затворена тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 142
    bahta v typata kuchka tebe

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...

Re: Аз съм на 14...той е на 32...

Цитирай Първоначално написано от VIOLETKA_BE
    Имам голям проблем...На 14 съм и съм влюбена в 32 годишен...работи като автомотъор срещо училище и е приятел на баща ми...Имаме връзка от 2 месеца...Каза ми, че за да ходим сериозно е нужно да правя свирки на другите двама от неговата работа.Сългасих се и им правих свирки, но после каза, че трябва да спя с единия...Вчера трябваше да ме вземе от училище, но не дойде и сега се притеснявам дали не е размислил, защото много го обичам...Съжалявам ако темата ми е тъпа, но наистина имам нужда от съвет.Той ми беше първия и страшно много го обичам...Какво да правя?

Ne temata ... ti si typa !!!! Ostai razlikata mejdu vas ... ama da te kara da duhash na frs mu, i ti da go napravish ...

Ти пък и ти как ще му се навиеш на акъла...?!
    Fitness Forever

Повече от фен Аватара на elf4o
    Град
    Vmware Fusion
    Зарежи го според мене е мошеник как може да иска такива работи от тебе ако те обича наистина нямало е да те кара да правиш свирки на приятелите му според мене това е унижение теи че зарежи го докато тои не те е зарязал теб и после да те боли цял живот.
    Нещо романтично
    http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
    Macintosh: the computers for the rest of us!

Фен
    Град
    вкъщи :)
    тъпа кучкааа
    ти луда ли си ...да раздаваш свирки насам натам..немоеш ли се сетиш че той те е накарал само за да угоди на приятелите си..мислиш ли че му пука за теб...лелеее...нямам думи...
    бахаххаахаа
    ххахаму
    мусакакакаккаааа

Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)

Град
    Бездомен
    Eми земаш си една карта за автобус, спираш на всяка спирка, търсиш автосервизи, влизаш вътре, духаш на всички монтьори, после се изреждат отзад и отпред, празнят ти се и нататък предполагам имаш въображение да измислиш..
    Не е важно къде си, важното е да си там.

Цитирай Първоначално написано от Th3 Fuck3r
    Eми земаш си една карта за автобус, спираш на всяка спирка, търсиш автосервизи, влизаш вътре, духаш на всички монтьори, после се изреждат отзад и отпред, празнят ти се и нататък предполагам имаш въображение да измислиш..
    и след това пускаш снимки в интернета много ясно...
    Като шкембе към теб съм топъл
    а ти си бира ледена към моя вопъл от Созопол...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Даже не прочетох темата и предните постове!
    мога да кажа само:
    Педофили педофили педофилиии,многобройни сте по цялата земя!

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Даже не прочетох темата и предните постове!
    мога да кажа само:
    Педофили педофили педофилиии,многобройни сте по цялата земя!
    Ako be6e pro4el prednite postove 6te6e da znae6 4e temata e ebavka.

Имам голям проблем...На 14 съм и съм влюбена в 32 годишен...работи като автомотъор срещо училище и е приятел на баща ми...Имаме връзка от 2 месеца...Каза ми, че за да ходим сериозно е нужно да правя свирки на другите двама от неговата работа.Сългасих се и им правих свирки, но после каза, че трябва да спя с единия...Вчера трябваше да ме вземе от училище, но не дойде и сега се притеснявам дали не е размислил, защото много го обичам...Съжалявам ако темата ми е тъпа, но наистина имам нужда от съвет.Той ми беше първия и страшно много го обичам...Какво да правя?
    а защо си се съгласила за двамата ??? пък така малко разликата в годините ... оставяй го тоя и си намери друг

Vijda6 li q skupata pu6i ti ot purata tq za teb e skupata a za men e kurvata .... na4iii mislq 4e ako produljava6 taka sled 1 2 godini 6esi kato kofa ot dolo a ustata ti ..nq da moe6 da si q zatfori6 ..ti principi nqma6 li we momi4e a i koi normalen 4ovek (osven nekoi zagorel pedofil) bi se zanimaval s pikla kato tebe aee begai we dano se ebava6 6otoo napraooo se otvru6tam ot takia
    Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    HORA NE SI HABETE VREMETO DA PISHETE TUK,TEMATA E EBAVKA!
    Momicheto si prizna,che e nqmalo kakvo da pravi i e poiskala da vidi kak nie shte reagirame.

Zashto naistina nqkoi ne zakluchi temata...?

Град
    Там, където е сърцето...
    АпфФф ти добре ли си бе?! Тоя направо се е гаврил с тебе... Kва е тая любов - "ако искаш да си с мене, ще пуснеш на тоя, тоя и тоя..." А ако ти каже метни се от 8-я етаж и тва ли ще направиш?! Лапешка работа значи...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

vij mili4ka .. to0q tfoq priqtel qvno e mnogoo dobar 4ovek , shtom te dava nalqvo nadqsno - dori i na priqtelite si (bahti typaka !) ..
    2-ro : brav0 , trqbva da mu dadem zlaten medal za IZPOLZVA4 № 1
    3-to : ako toi darjeshe na teb nemashe te kara da praish Sv***i na priqtelite mu ..

bahti tupite stee e .. 4udq vi se na malkoto mozuk v glavata vi !!!
    Much money - love story..... No money - I`m sorry ..

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    ако искаш помощ дай ми пистолет да ТЕ ЗАСТРЕЛЯМ

ми освен да ти кажа нещо,което може би си го чула много пъти..Той луд ли е да тръгне с 14 годишна и да те кара да правиш свирки на другите работници?! Не виждаш ли ,че те използва за тяхно удоволствие?! Той ти поставя някакви условия,за да си с него,ти защо ги изпълняваш?! Кажи няма да стане твойте,и му виж реакцията.Ако те зарежи,значи е с теб заради секса-ама то много ясно че е заради това..
    Сигурно с други жени не му е провървяло и хайде някое младо момиче да наеба хахахах ебаси..!!
    На мен не ми е ясно как може да се захванеш с толкова голям?Има хиляди момчета на твойте години! Осъзнай се малко!
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Ъ?Извинявай,но е така останах като ти прочетох мнението !Историята ти звучи като сценарий на тъп,извратен съпунен сериал...(Сори,ама наистина си мислех,че толкова глупави хора има само във филмите...)ТА ТОЯ ИДИОТ ТЕ ИЗПОЛЗВА,ТОЛКОВА ЛИ СИ ЗАГУБЕНА,ЧЕ ДА НЕ МОЖЕШ ДА ГО РАЗБЕРЕШ?????!!!ГОЛЯМА ЛЮБОВ,ДРЪН-ДРЪН!!!Никой който те обича,няма да постъпи така...педофилски!!!!Имай малко гордост,съвземи се,за да не се окажеш накрая в канфката,изнасилена от някъв нещастник-педофил!!!Та той може да ти е баща,момиче!!!!
    Не говоря всичко това,за да те засегна по някакъв начин,говоря ги,за да те накарам да се осъзнаеш!Той не те обича,това е ясно като бял ден,сляпа ли си или какво....???!!По-добре прекъсни връзката ви веднага,за да не има фатални и ужасни последствия!Послушай мненията на хората тук,никой не иска да ти навреди или да те убиди,накрая ти ще си сърбаш попарат,която си надробила....

с извинение ти си супер курва и не си даваш никва сметка какво си направила порасни уе дете... "Мамо роди ме тъпа аз ще се изруса" АМАН!

Абе,не разбрахте ли,темата е ебавка.Обаче това не е смешно,защото ако наистина ти се случи нещо такова(не се и съмнявам де като те гледам колко си ограничена)и само кати си помисля че има такива идиотки като тебе и ме хваща яд на такива малки пикли като тебе.
    Пък и като се замисля че баща ми е с 2 години по-малък от тоя автомонтьор и ми прилошава(на 14 съм)
    Never let the fear of
    striking out keep you
    from the plating the game!

сори мила ама ти тъпа ли си или да? когато един човек те обича никога не би те накарал да правиш такива неща. и ти как си могла да се съгласиш, държала си се като няква курва (с извинение) той се подиграва с теб. ако помислиш малко ще стигнеш до извода, че съм права. според мен трябва да го зарежеш

Абе каде си влюбена па ти бе, оня на 32 ще умре след 1-2 години от старост, а ти влюбена на 14 хахах че ти не знаеш как да пикаеш ... любов.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Maleee hora TEMATA E EBAVKA,STIGA STE PISALI
    Ahahaha ujas,tq na 5-ta stranica mai si prizna,che se ebava ama vie ne spirate da pishete po temata.

Нищо чудно се е спекло момичето и ся нарочно да казва че това е шега ... до каде стига света !

Аз няма да те нареждам, като повечето от форума, само ще ти кажа, че той не те има за нищо, прави с теб каквото иска, а ти му се връзваш. Не мисли, че по този начин иска да види дали го обичаш, нито пък че ще бъде някога с теб. За него ти си едно лапе. По-добре прекрати всякакви отношения с него, защото може да каже всичко на баща ти и тогава ще си изпатиш сериозно!

Стига сте писали тука,вземете я изтрийте тая тема.Момичето си призна вече че се е базикала с нас и си мисли че е много забавно това.
    Never let the fear of
    striking out keep you
    from the plating the game!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си