.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Тема: Танци

Re: hip_hop

Цитирай Първоначално написано от hip-hop_girl
    чесно да ви кажа мен най-много ме вълнува това че в България има много малко хора които танцуват хип хоп и за това почти няма зали за трениране......аз също много искам да тренирам хип хоп но едното е че съм момиче и другото е че в моя град няма зала или малко място където можеш да тренираш.........

Ох и аз много се дразя така...Града е малък, но имаме народни, етно и спортни танци...И никой не се сеща да направи студио за хип-хоп танци! Според мен няма никакво значение момиче или момче си...Само желание да имаш!
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Iskam da vi pitam...az sym na 14 ... kysno li da pochna d se zanimavam s tanci? Shtoto sym chuvala che ako malyk ne zapochnesh, posle veche ... e kysno ...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Повече от фен Аватара на VQTUR
    Цитирай Първоначално написано от gluhar4e
    Аз от 3-4 години се занимавам с танци.Като започнах бяха модерни и главно характерни.Кво ли не сме танцували...хора,руско-цигански,укрински,рок,моде ен балет,кво ли не.От скоро (1 година някъде) започнахме да се занимаваме доста серизоно и с хип хоп.Явно тоя стил най се харесва на тинейджърите,щото като гледам с кво желание танцуват
    Относно залите-има доста.Има 2-3 сравнително известни школи(визирам the center примерно),но има и доста други неизвестни.Аз поне се сещам за 3 места в Люилн,където се тренират танци и можеш да отидеш да потанцуваш,квото ти душа иска(от народни до хип хоп),а съм сигурна,че има още,за които не знам.Просто човек трябва да търси и в интернет,и по разни познати,знимаващи се с подобни неща и ще намери подходящото място.
    Mоже ли да ми кажеш къде точно са тези школи в люлин, понеже аз съм от там и искам да започна да ходя на танци!
    и да питам: късно ли е да почна на 17?
    мерси предварително!

Just___me виж си входящата кутия

Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Iskam da vi pitam...az sym na 14 ... kysno li da pochna d se zanimavam s tanci? Shtoto sym chuvala che ako malyk ne zapochnesh, posle veche ... e kysno ...
    изобщо не е късно аз лично започнах да се занимавам с танци на 15...познавам хора,които започват да танцуват на по 20 и повече,така,че изобщо не е късно...сега..разбира се зависи за какви танци става въпрос и с каква цел искаш да се занимаваш,но ако е главно за удоволствие и с непрофесионална цен..нямаш проблеми
    You said that if you could fly,you'd never come back down.
    You only have eyes for that blue,blue sky...

www.sofistik.dir.bg

занимавала съм се с хип хоп танци половин година и много съжалявам, че прекъснах, но не беше само по моя вина (родителското тяло ме притискаше) Просто танците са в кръвта ми, от малка само с това съм се занимавала. Сега се занимавам с джаз балет , но ако наистина можех да се върна в старата група с най-голямо удоволствие бих го направила.
    Fuck you You fucking Fuckers

Цитирай Първоначално написано от N0_feAR
    Сега се занимавам с джаз балет.
    Тва е супер Ако знаеш само колко искам и аз да се занимавам с такова нещо...Нищо...някой ден хаха За сега съм си много доволна от моите танци А вие имате ли накакви клипчета и тн...просто да видя какво танцувате

www.sofistik.dir.bg

Eвала на тия ,които са избрали народните танци.Аз също съм народна танциорка и се радвам много,защото танците извайват тялото,благодарение на тях сега съм винаги във форма.Прави ми адски голям кеф да танцувам ,каквото и да било.А относно хип-хопа и него мн го харесвам.Даже слушам повече такъв стил музика,но съм заучила някои стъпки(колко ли време ми е било нужно),а преди да започна с народните танци мн исках да практикувам спортни танци,но нямаше къде да се запиша на такива.После установих ,че народното е моята страст,макар че майка като ме види в хип-хоп дрехи и разгорещена от тая музика направо и прикипява,но това е друг въпрос Иначе браво ,че си започнала с тези танци тфа е супер,каквито и да са танците винаги е в + за тялото ти,душата,сърцето абе всичко ... Пожелавам ви вс най най ,защото танца е изкуство,което малцина владеят ,вие бъдете от тези,които го владеят перфектно :P {}{}{}

Цитирай Първоначално написано от machine_shot
    За хип-хоп танците ... хубаво е че има такив като теб който се интересуват.Аз мога само Кръмп,но повече не ми и трябва.В него можеш спокойно да си излееш негативната енергия За този стил няма упражнения , сичко се учи на улицата , с приятели и т.н. Неможеш да го танцуваш в дискотека защото една 5-10 % ще разберат какво всъщност правиш
    upp...тренирам в The Center София от няма и половин година вече, но иначе в свободното си време навън с приятели, правиме нещо като игра на стиловете crump,grind,popping&locking става весело.А относно клубовете, найстина вече е трудно да намериш стойностно място, където хората да те разбират и да уважават това, което правиш.В sugar и в west-a може би горе-долу има някаква общност от хора с такава култура но не е достатъчно..

Град
    в мазето ;dd
    аз танцувам но не хип хоп .. доставя ми удоволствие приятно е и разпускаш

аз тренирах спортни танци.беше доста яко,но го практикувах за удоволствие и тия дето ме тренираха взеха да ми казват да си купувам дрехи,обувки и т.н.,но нямаше смисъл,защото не исках да се захващам сериозно и се отказах и са пак си търся нещо.

Аз танцувам от малко повече от година,но мисля да се отказвам...Живея в малък град и едно момче,което обичаше да танцува просто пое инициативата да ни води репетициите...И имаме няколко танца,с които сме участвали в града...Иначе по-миналия петък танцувахме на един фестивал в Бургас и взехме първа награда Общо взето добре се справяме.Мен в брейка не ме бива,макар да имам желание...Дори един прост хендстенд ми се е получавал като хората точно 2 пъти,и то никога на репетиция =D Но пък хип-хоп танците горе-долу ми се отдават и с тях се справям. :P
    Едит:Колкото и странно да ви се струва бду,изобщо,ама изобщо не слушам хип-хоп...Дори на репетициите доста често пускаме някое забавно рок парче

You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.

Ами танци... занимавала съм се 8 години с спортни танци ... ама се случиха някои случки е сега си тренирам само джаз-балет от 9 години вече... а хип хоп... въпреки че не живея в малък град хип хоп няма ама сега докато съм в Мюнхен съм записала 3 уъркшопа пък дано е достатъчно

Град
    The Land Of Shadows, Sofiq
    Аз мисля сега да тръгна на хип хоп танци. Колебая се м/у Софистик и The Center, мисля че вторите са по-добри, а и ми е по-удобно там да ходя...ама нз. Обожавам да танцувам, не мога да чуя музика и да остана равнодушна. Мисля, че ми е в кръвта да танцувам, пък било то по мой си начин
    `*The day I learn to fly, I'm never coming back...^

Глупости вършат само умните, за останалите това е ежедневие!

•●HEROES●•

Цитирай Първоначално написано от ~ StarDust ~
    Аз мисля сега да тръгна на хип хоп танци. Колебая се м/у Софистик и The Center, мисля че вторите са по-добри, а и ми е по-удобно там да ходя...ама нз. Обожавам да танцувам, не мога да чуя музика и да остана равнодушна. Мисля, че ми е в кръвта да танцувам, пък било то по мой си начин
    Идвай при нас Софистик де

www.sofistik.dir.bg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си