Първоначално написано от hip-hop_girl
Ох и аз много се дразя така...Града е малък, но имаме народни, етно и спортни танци...И никой не се сеща да направи студио за хип-хоп танци!Според мен няма никакво значение момиче или момче си...Само желание да имаш!
![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
Mоже ли да ми кажеш къде точно са тези школи в люлин, понеже аз съм от там и искам да започна да ходя на танци!Първоначално написано от gluhar4e
и да питам: късно ли е да почна на 17?
мерси предварително!![]()
Just___me виж си входящата кутия
изобщо не е късноПървоначално написано от Chr!sSie
аз лично започнах да се занимавам с танци на 15...познавам хора,които започват да танцуват на по 20 и повече,така,че изобщо не е късно...сега..разбира се зависи за какви танци става въпрос и с каква цел искаш да се занимаваш,но ако е главно за удоволствие и с непрофесионална цен..нямаш проблеми
![]()
You said that if you could fly,you'd never come back down.
You only have eyes for that blue,blue sky...
www.sofistik.dir.bg
занимавала съм се с хип хоп танци половин година и много съжалявам, че прекъснах, но не беше само по моя вина (родителското тяло ме притискаше) Просто танците са в кръвта ми, от малка само с това съм се занимавала. Сега се занимавам с джаз балет , но ако наистина можех да се върна в старата група с най-голямо удоволствие бих го направила.
Fuck you You fucking Fuckers
Тва е суперПървоначално написано от N0_feAR
Ако знаеш само колко искам и аз да се занимавам с такова нещо...Нищо...някой ден хаха За сега съм си много доволна от моите танци
А вие имате ли накакви клипчета и тн...просто да видя какво танцувате
![]()
www.sofistik.dir.bg
Eвала на тия ,които са избрали народните танци.Аз също съм народна танциорка и се радвам много,защото танците извайват тялото,благодарение на тях сега съм винаги във форма.Прави ми адски голям кеф да танцувам ,каквото и да било.А относно хип-хопа и него мн го харесвам.Даже слушам повече такъв стил музика,но съм заучила някои стъпки(колко ли време ми е било нужно),а преди да започна с народните танци мн исках да практикувам спортни танци,но нямаше къде да се запиша на такива.После установих ,че народното е моята страст,макар че майка като ме види в хип-хоп дрехи и разгорещена от тая музика направо и прикипява,но това е друг въпросИначе браво ,че си започнала с тези танци тфа е супер,каквито и да са танците винаги е в + за тялото ти,душата,сърцето абе всичко ... Пожелавам ви вс най най ,защото танца е изкуство,което малцина владеят ,вие бъдете от тези,които го владеят перфектно :P {}{}{}
upp...тренирам в The Center София от няма и половин година вече, но иначе в свободното си време навън с приятели, правиме нещо като игра на стиловете crump,grind,popping&locking става весело.А относно клубовете, найстина вече е трудно да намериш стойностно място, където хората да те разбират и да уважават това, което правиш.В sugar и в west-a може би горе-долу има някаква общност от хора с такава култура но не е достатъчно..Първоначално написано от machine_shot
аз танцувам но не хип хоп .. доставя ми удоволствие приятно е и разпускаш![]()
аз тренирах спортни танци.беше доста яко,но го практикувах за удоволствие и тия дето ме тренираха взеха да ми казват да си купувам дрехи,обувки и т.н.,но нямаше смисъл,защото не исках да се захващам сериозно и се отказах и са пак си търся нещо.![]()
Аз танцувам от малко повече от година,но мисля да се отказвам...Живея в малък град и едно момче,което обичаше да танцува просто пое инициативата да ни води репетициите...И имаме няколко танца,с които сме участвали в града...Иначе по-миналия петък танцувахме на един фестивал в Бургас и взехме първа наградаОбщо взето добре се справяме.Мен в брейка не ме бива,макар да имам желание...Дори един прост хендстенд ми се е получавал като хората точно 2 пъти,и то никога на репетиция =D Но пък хип-хоп танците горе-долу ми се отдават и с тях се справям. :P
Едит:Колкото и странно да ви се струва бду,изобщо,ама изобщо не слушам хип-хоп...Дори на репетициите доста често пускаме някое забавно рок парче![]()
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
Ами танци... занимавала съм се 8 години с спортни танци ... ама се случиха някои случки е сега си тренирам само джаз-балет от 9 години вече... а хип хоп... въпреки че не живея в малък град хип хоп няма ама сега докато съм в Мюнхен съм записала 3 уъркшопапък дано е достатъчно
Аз мисля сега да тръгна на хип хоп танци. Колебая се м/у Софистик и The Center, мисля че вторите са по-добри, а и ми е по-удобно там да ходя...ама нз. Обожавам да танцувам, не мога да чуя музика и да остана равнодушна.Мисля, че ми е в кръвта да танцувам, пък било то по мой си начин
![]()
`*The day I learn to fly, I'm never coming back...^
Глупости вършат само умните, за останалите това е ежедневие!
•●HEROES●•
Идвай при насПървоначално написано от ~ StarDust ~
Софистик де
![]()
www.sofistik.dir.bg