.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 101
    Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Можеш ли да се самоубиеш по Скайп... ще постъпиш много добре.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    според мен мисли6 4е я оби4а6 за6тот не си я виждал на живо и не само зарди това аа и за6тотоо колкото по 4есто 6те я вийда6 толкоз по б1рзо 6ти писне
    Мхм... +1
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

малии всички сте толкова отрицателно настроении....чак ме е страх да си изкажа мнението
    и аз по сащия начин се запознах с едно момче по скаип писахме си 6 месеца и ние се влюбихме, само дет не ни деляха 230 км а ....2 600 км от Тутракан до Лондон.Обаче, съдбата се намеси и аз отидох в лондон.Видяхме се само 8 пъти за по 6 часа и супер много се влюбихме ще се видим след 4 месеца чакам с нетърпение този момент защото го чакам от 9 месеца и не съм му изневерила, а съм имала много шансове...и това което искам да кажа е че от вас зависи но трябва да се убедиш че тя също ще чака, или се уговорете да си поддържате вразката и като се видите да сте заедно...все пак...каквото е писано това ще стане

Цитирай Първоначално написано от _DaYa_
    малии всички сте толкова отрицателно настроении....чак ме е страх да си изкажа мнението
    и аз по сащия начин се запознах с едно момче по скаип писахме си 6 месеца и ние се влюбихме, само дет не ни деляха 230 км а ....2 600 км от Тутракан до Лондон.Обаче, съдбата се намеси и аз отидох в лондон.Видяхме се само 8 пъти за по 6 часа и супер много се влюбихме ще се видим след 4 месеца чакам с нетърпение този момент защото го чакам от 9 месеца и не съм му изневерила, а съм имала много шансове...и това което искам да кажа е че от вас зависи но трябва да се убедиш че тя също ще чака, или се уговорете да си поддържате вразката и като се видите да сте заедно...все пак...каквото е писано това ще стане
    на тая връзка мога само да кажа само едно евала и брав0о...възхищавам ви се

Град
    Rousse
    moje i da ne mislq pravilno, no 6tom tvardi6 4e se obi4ate prodaljete zaedno ... za lubovta nqma granici no ne iskam da se mesq v otno6eniqta vi

чесно казано от 2 месеца познавам момче,което харесвам много,адски много ... обшуваме по скайп и телефон,намирам страшна подкрепа в негово лице и мисля че започвам да се влюбвам,а много добре знам какво е да обичаш .. не казвайте че не може да има такава любов,не е така,аз също си мислех че няма,че тфа са само некфи заблуди и т.н. .. но повярвайте че не е така .. дори по скайп с времето се привързваш към даден човек,опознваш го прекалено добре .. и започваш малко по малко да се влюбваш,може би мислите ся че съм некфо малко момиченце което е хлътнало много по некъф си там. и мисли че го обича .. но не е така ... можеш да намериш любов дори и по този начин...

по темата:ами пичх...незнам кфо да ти кажа ..вмоя лучай сме на 100 км. и в най-скоро време ще се видим .. а във твоя .. ем ддз значи ако имаш преклено силни чувства към тфа момиче, то нищо няма да ви попречи да бъдете заедно,погледни какво казва _ДаYa_... съдбата се е намесила в нейния случай,надявам се и в твоя да бъде така .. обичайте се и вярвайте че ще се справите с растоянието и въобще с пречките за връзката ви ... няма нищо по-хубаво от любовта и знаем че любовта винаги побеждава,нали така ? а на всицки тези съфорумци които казват че не може да има такава любов искам да кажа само че когато го испитат тогава ще разберат истината , но нека не бъдат толкова сигурни че това е само една заблуда ...
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

съжелявам за правописните грешки ..
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Мерси много на Gabriela_, miniCHka91 и _DaYa_ дадохте ми сили да се боря за нея и да не се отказвам по никакъв начин и, че някой ден ще сме заедно... и не уточних, че след 2 години ще имаме възможност да сме постоянно заедно, а до тогава пак ще се виждаме ама няма да е много често...и пак едно голямо БЛАГОДАРЯ за помоща

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Re: Skype Love ....

Цитирай Първоначално написано от nenormalno`momche
    Еми нека започна с моята история...един ден се запознах с едно момиче (по скайп) което е от град на около 260 км от моя минаха няколко месеца и аз постепенно започнах да се влюбвам в нея (по скайп... ) незнам как стана ама в последствие разбрах, че тя също се е влюбила в мен( и цялото действие се развива по скайп без да сме се виждали и един път на живо)...проблема е, че няма да имам възможност да се виждаме често с нея (е след 2 като завърша ще уча в нейния град ама 2 години са бая време), а смятам, че тя е единственото момиче което мога да обичам така и да желая да сме заедно толкова силно... незнам какво да правя дайте някакви съвети, идеи, предложения каквото и да е.
    Я да те питам...А ти на 100% ли си сигурен какъв човек седи от другата страна след като не сте се виждали???? ...Дори и да се обичате,тази връзка няма бъдеще...всичко ще завърши със блокване на абоната...Говориш след 2 години,а ти от къде си сигурен,че до тогава нещата няма да се променят???Ти не си влюбен в нея,а просто в едни думи и едно лице.В един глас.Не си почувствал нито един път как докосва тя,как те гледа и как те целува...Мислиш ли,че това е нормално?...Прекаленно много пречки има помежду ви.Една от тях е разстоянието.Времето ще покаже...Помисли внимателно!Сега може да се обичате и т.н.,но...ти не знаеш със кой дружи тя и обратното.Пред теб е изправена една самоличност,която подлежи на...потвърждение!Имала съм такава връзка...краят й беше покъртителен!Просто се откажи знам,че ще ти е безкрайно трудно,но погледни около теб.Сигуна съм,че има много специални момичета,които биха дали мило и драго да са с теб.Остави я.Дори не си я виждал...2 години е много време за таква интернет връзка.В момента може думите ми да ти се струват пълни глупости,но аз гледам от друга гледна точка на...твоя проблем.Ти си влюбен,а любовта е сляпа...Докато не се видите,не гради големи надежди и се опитай да не изпитваш толкова силни чувства...Щом искате да се видите,се постарай това да стане колкото се може по-рано...2 години са много време,пак ти казвам!Всичко може да се случи до тогава...

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Еми нека започна с моята история...един ден се запознах с едно момиче (по скайп) което е от град на около 260 км от моя минаха няколко месеца и аз постепенно започнах да се влюбвам в нея (по скайп... ) незнам как стана ама в последствие разбрах, че тя също се е влюбила в мен( и цялото действие се развива по скайп без да сме се виждали и един път на живо)...проблема е, че няма да имам възможност да се виждаме често с нея (е след 2 като завърша ще уча в нейния град ама 2 години са бая време), а смятам, че тя е единственото момиче което мога да обичам така и да желая да сме заедно толкова силно... незнам какво да правя дайте някакви съвети, идеи, предложения каквото и да е.
    Я да те питам...А ти на 100% ли си сигурен какъв човек седи от другата страна след като не сте се виждали???? ...Дори и да се обичате,тази връзка няма бъдеще...всичко ще завърши със блокване на абоната...Говориш след 2 години,а ти от къде си сигурен,чр до тогава нещата няма да се променят???Ти не си влюбен в нея,а просто в едни думи и едно лице.В един глас.Не си почувствал нито един път как докосва тя,как те гледа и как те целува...Мислиш ли,че това е нормално?...Прекаленно много пречки има помежду ви.Една от тях е разстоянието.Времето ще покаже...Помисли внимателно!Сега може да се оничате и т.н.,но...ти не знаеш със кой дружи тя и обратното.Пред теб е изправена една самоличност,която подлежи на...потвърждение!Имала съм такава връзка...краят й беше покъртителен!Просто се откажи знам,че ще ти е безкрайно трудно,но погледни около теб.Сигуна съм,че има много специални момичета,които биха дали мило и драго да са с теб.Остави я.Дори не си я виждал...2 години е много време за таква интернет връзка.В момента може думите ми да ти се струват пълни глупости,но аз гледам от дръга страна на...твоя проблем.Ти си влюбен,а любовта е сляпа...Докато не се видите,не гради големи надежди и се опитай да не изпитваш толкова силни чувства...Щом искате да се видите,се постарай това да стане колкото се може по-рано...2 години са много време,пак ти казвам!Всичко може да се случи до тогава...
    Пак повтарям, че имах предвид, че след 2 години ще можем да сме за постоянно заедно...,а до тогава ще се виждаме по рядко.

Ами като се видите ще разбереш дали има любов...по Скайп не може да е любов..привързаност да-не и любов или връзка

Ako trqbva da buda chestna , ot sega ti kazvam , che tazi lubov nqma da prosushtestvuva .
    1.Vie ne ste se vijdali.
    2.Zabludeni ste.
    3.Abe nema da stane rabotata , ot sega da go znaesh .

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Я да те питам...А ти на 100% ли си сигурен какъв човек седи от другата страна след като не сте се виждали???? ...Дори и да се обичате,тази връзка няма бъдеще...всичко ще завърши със блокване на абоната...Говориш след 2 години,а ти от къде си сигурен,че до тогава нещата няма да се променят???Ти не си влюбен в нея,а просто в едни думи и едно лице.В един глас.Не си почувствал нито един път как докосва тя,как те гледа и как те целува...Мислиш ли,че това е нормално?...Прекаленно много пречки има помежду ви.Една от тях е разстоянието.Времето ще покаже...Помисли внимателно!Сега може да се обичате и т.н.,но...ти не знаеш със кой дружи тя и обратното.Пред теб е изправена една самоличност,която подлежи на...потвърждение!Имала съм такава връзка...краят й беше покъртителен!Просто се откажи знам,че ще ти е безкрайно трудно,но погледни около теб.Сигуна съм,че има много специални момичета,които биха дали мило и драго да са с теб.Остави я.Дори не си я виждал...2 години е много време за таква интернет връзка.В момента може думите ми да ти се струват пълни глупости,но аз гледам от друга гледна точка на...твоя проблем.Ти си влюбен,а любовта е сляпа...Докато не се видите,не гради големи надежди и се опитай да не изпитваш толкова силни чувства...Щом искате да се видите,се постарай това да стане колкото се може по-рано...2 години са много време,пак ти казвам!Всичко може да се случи до тогава...
    Ами и да се виждате по-рядко...пак няма да си на 100% ,че тя няма да ти изневери и обратното...Както казах,ти не знаеш с кой дружи тя и тя няма представа за твоите приятели...Не знам,живота си е твой.Имаш глава на раменете-мисли!

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Ako trqbva da buda chestna , ot sega ti kazvam , che tazi lubov nqma da prosushtestvuva .
    1.Vie ne ste se vijdali.
    2.Zabludeni ste.
    3.Abe nema da stane rabotata , ot sega da go znaesh .
    Защо ли и аз така си мисля

Lestat357
    Guest

съвети, предложения, каквото и да е..

Първо се вижте поне веднъж на живо, а после мисли (отново) за всичко останало.;] Твърде много и твърде напред се опитваш да продължиш нещата.. в главата си. Определено можех и по-добре да го кажа това, но предвид часа и някои други странични фактори ми е малко трудно. Иначе нормално е да си объркан и въодушевен. Най-важното е да се видите скоро. После може и да си на друг акъл, ако ли не пак пиши тук. Но.., хайде все пак чисто теоретично да приемем, че и на живо ще са сходни нещата(същите поради много причини няма как да бъдат), дори по-добри и се харесате дори още повече, успеете вече да си размените поне някои от безбройните онлайн прегръдки и целувки(нали?) съвсем реално – да, такава връзка е възможна. Теоретично да. Какво точно ще се случи помежду Ви, обаче зависи от твърде много фактори, които все още не са известни и на теб-самият. Дори и да се получат нещата, което искрено ти пожелавам – прочети си някой път отново двете мнения на SuNsEt по темата. Успех!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Anarion
    Не си се влюбил в самата нея, а в образа й, който си изграждаш, като си пишеш с нея.
    +1

--------------------------------------------------------

Всъщност аз имам един адски добър приятел,от 2 години някъде може би,от...скайп...
    Страшен е найстина (((((((:

Ама гадже..хаха

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Можеш ли да се самоубиеш по Скайп... ще постъпиш много добре.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Не я обичаш, харесваш я просто.
    и можем да добавим че си идиот, излизай повече
    e kak da ne im napi6e6 +1
    Нukoi няма таzi вLasт да bъде аз!
    .. Fаbриka за щаsTие..

mmm nai dobrata mi fr e vav tva polojenie i dori s tva mom4e xodqt i tq kazva 4e go obi4a i 4e toi neq no mn pati se zapitva otkade da zn dali toi sega ne e s dryga i samo v skype i govori mily,dali ne si ima i dr priqtelka tam nqkade ,nz no nemislq 4e tezi vrazki imat golqm smisal

Цитирай Първоначално написано от AFT
    Не я обичаш, харесваш я просто.
    ot kude si siguren,4e prosto q haresva?

Без да прочета дори една дума от темата ще ти кажа със сигурност, че човек дори да е на 5 км. от теб ако не го виждаш всеки ден не може да кажеш, че го обичаш. Още повече, че той всеки ден може да излиза и да се ебе с други хора а на теб да ти твърди, че ти си му всичко.

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    тия скайп-любови са си пълно губене на време-нито знаеш човека с кой е..нито къде е ..нито кво прави..дали те лъже..дали действително е такъв,какъвто ти се представа (в реалния живот) .ауе и много излишно трошене на нерви...не е лошо да поддържате няква връзка,но оставете нешата да се развията по-нататък като отидеш да учиш в нейния град..няма смисъл да се съсипвате от са..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Абе мога да ви кажа, от ЛИЧЕН ОПИТ, че любовта е на всякъде... даже ".. in the air", така, че сорка, ама може и да си я обича момчето...
    айде пич, пожелавам ти късмет, давай само напред!

Изживяла съм такава любов по скайпа-часове пред компютъра,любовни писъмца и думички,обаждания...и накрая какво-едно голямо нищо.Всичко приключи,Той беше на повече от 200 км и мама не беше съгласна да се срещнем.Аз бях като обезомяла,заблуждавах се,че е възможна такава любов и само след около 3 години ще отида да уча в неговия град.
    Не отричам,че някои хора се запознават чрез нета и се събират за по-дълго,но това си е чист късмет.Както при влюбването не може да се установи дали си луд по човека от плът и кръв,или от измисления от теб образ и представа.Така и тук-не може да се каже точно дали я обичаш или пък си 'хлътнал' по начина на чатене и по виртуалният й образ.Но според мен клониш към второто...После може да съжаляваш,защото си си представял нещата по-по-различен и по-розов начин, а действителността е жестока.
    Интернетът е такъв,какъвто си го изградим,т.е няма граници,няма правила,няма ограничения.Ти си решаваш,но внимай,за да не плачеш и съжаляваш за изгубеното време!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си