.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 101

Hybrid View

Точно това изпитвам аз в момента! Обичам го..искам да съм с него.. желая го толкова много... Никога и никой няма да може да разбере, какво точно означава това да обичаш някой.. от СКАЙП... да обичам човек, който даже не си виждал. Да живееш заради него.. заради оная среща след време, когато ще се видите! Просто.. не може да се опише..трябва да се почувства! Не говорете абсурдни неща, неща който даже не сте изпитали! Единственият ми съвет към теб е да чакаш, както правя и аз! Търпението.. е най-важното! Пожелавам ти успех, и дано да се получат нещата!

Не си я виждал така ли?Ами ако е 200 кг.дебелана пак ли ще я харесваш?Според мен това е симпатия нищо повече.Не се захващай с връзки по чатове,защото не винаги знаеш какъв човек седи зад другата страна на монитора.Бих ти казала само това,останалото е излишно.

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Ае няма такива неща...Как може да "обичаш" някого при положение че не си го виждал...Любовта се проявява след известно време в една връзка когато си знаете всички кусури и въпреки всичките плюсове и минуси искате да сте заедно...

Off molq vii prestanete s tiq gluposti! Liubov po skype?? Ti izobshto znaiesh li kvo e liubov?Ne e da vlezesh vecher v skype i da si kajete " miloo mn mi lipsvash obicham te ala bala vliubena sam v tebe mn koga shte se vidim..." Umiram ot smqh kogato nqkoq moq priqtelka mi kaje "imam si gadje veche" a kato q popitam otkude i kak sa se zapoznali i kak im e bila purvata sreshta mi kazvat " ama nie samo po chata".. I kva e taq liubov? Sha vi kaja-zabluda! Istinskata liubov ne moje da se opishe.Kvo po skype da ne bi da se dokosvate ili celuvate?Da ne bi da si govorite milo (ochi v ochi a ne chrez pisane) ? Da ne bi da se pregrushtate i da useshtate tezi hubavi chuvstva kogato se durjite za rukata ili prosto se gledate v ochite??! Nqma takava liubov po chata ! Vsichko e falsh proumei go !
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Една моя приятелка "ходеше" по чата на 2 пъти ...
    което според мене си е смешка щото едва ли някога ще се видят... и как може да те радва само писането с някой... и когато не можете да си пишете нещо да се ядосвате... разочарования постоянно... то като не е да се видите и да си се порадвате... ако мислиш, че наистина имате шанс - твоя си работа
    за мене тея раоти по скайп... не мерси

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    я стига с тея коментари че това не може да е любов може и още как . има такава любов и аз я изпитвам в момента само че при мен не е разстояние , а разлика във възраста , но аз и моето момче се обичаме и ще се борим колкото е нужно за нашата лубов . ако наистина обичаш това момиче не се отказвай , бори се за нея и тези две години ще минат и ще сте заедно ако я обичаш наистина никога не се отказвай и така един ден ще се съберете . пойелавам ти много успехи и стискам палци

я стига с тея коментари че това не може да е любов може и още как . има такава любов и аз я изпитвам в момента само че при мен не е разстояние , а разлика във възраста , но аз и моето момче се обичаме и ще се борим колкото е нужно за нашата лубов . ако наистина обичаш това момиче не се отказвай , бори се за нея и тези две години ще минат и ще сте заедно ако я обичаш наистина никога не се отказвай и така един ден ще се съберете . пойелавам ти много успехи и стискам палци

Milaaa mn se zablujdavash ama mnogoo!!
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Никога не се отказвай от това за което сърцето ти се бори.Ако се предадеш ще съжеляваш цял живот защото ако опиташ и не стане работата поне ще знаеш че си се пробвал.Нищо не губиш!!!И не слушай тъпи коментари от рода 4е си бил задръстен щото си си 4атил с нея по цял ден и си седял вкъщи и не си излизал по цял ден.Това може да го каже само един човек който не се бори и няма търпение.Къде е казано че любовта не може да бъде такава.Хубаво е и да се срещнете за да видите как стоят и нещата на живо.Това също не е за подценяване.Според мен продължавай смело напред пък ако не стане поне ще знаеш че си пробвал.Живота е странно нещо и понякога няма логика за някои неща.И най важното ВЯРВАЙ!Желая ти късмет и дано всичко да стане както го искаш...

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    mi i na men mi se e sly4valo tfa mi lubovta ot razstoqnie e vazmojna mi 6tom se obi4ate zemete se :P moito BF be6e v italiq i mn se obi4axme i se vijdaxme samo lqtoto (zabeleji 4e govorq v minalo vreme vse pak :S )
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Цитирай Първоначално написано от :.h0t_bAbE.:
    Цитирай Първоначално написано от _DaYa_
    малии всички сте толкова отрицателно настроении....чак ме е страх да си изкажа мнението
    и аз по сащия начин се запознах с едно момче по скаип писахме си 6 месеца и ние се влюбихме, само дет не ни деляха 230 км а ....2 600 км от Тутракан до Лондон.Обаче, съдбата се намеси и аз отидох в лондон.Видяхме се само 8 пъти за по 6 часа и супер много се влюбихме ще се видим след 4 месеца чакам с нетърпение този момент защото го чакам от 9 месеца и не съм му изневерила, а съм имала много шансове...и това което искам да кажа е че от вас зависи но трябва да се убедиш че тя също ще чака, или се уговорете да си поддържате вразката и като се видите да сте заедно...все пак...каквото е писано това ще стане
    на тая връзка мога само да кажа само едно евала и брав0о...възхищавам ви се
    малиии мерсиии много сладко прозвуча *hug* Мога да кажа че ако всеки ден един човек ми казва като теб "възхищавам ви се" или пък" още малко остава ще се справите" дните ще минават много по-лесно.И това не е само за мен, а за всички връзки от разтояние.Много по-лесно ще издържат на времето и разтоянието ако има някой който да им казва по някоя мила дума за любовта им, защото както при всяка връзка понякога губиш надежда, любовта ти отслабва.Но ако някой ти каже нещо подобно, силите ти да се бориш се възвръщат на 101% благодаря ти :.h0t_bAbE.:

Не мога да повярвам колко (да не кажа силни думи) лекомислени хора са писали в тази тема!!!

1. Според вас любов не може да има, ако не си виждал човека, в който си влюбен и това са глупости а не любов!!! Представям си какво разбирате под любов щом най-голямо впечатление ви прави това, че не са се виждали! ЛЮБОВ не значи само да харесваш някого външно, а и да го обичаш!!! А да обичаш не означава да харесваш само външността!!!

2. Вие не можете да кажете че той е „идиот” , че не е наистина влюбен, че не обича това момиче, а само се заблуждава и какви ли не още глупости... Той най-добре си знае какво чувства!!! Аз съм убедена че всички, които сте писали тук сте влюбени по един или друг начин!!! Това че неговия начин ви е непознат не означава че любовта му не е истинска!!!

Никой не се влюбва насила! Това просто се случва! Ти си се влюбил в момиче което е далеч от теб, но ако наистина я обичаш разстоянието не би трябвало да повлияе на чувствата ти! А и вие ще се виждате, не всеки ден, но все пак... ! Връзката от разстояние е трудна, но не невъзможна!

УСПЕХ !!!

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Просто я харесваш по характер и я смяташ за симпатична предполагам,ако си виждал снимки и за красива => което те кара да си мислиш че я обичаш,нооо любов през скайп според мен няма как
    на същото мнение съм

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    баси.. 260 км колко малко ми се виждат.. почти нищо...
    бтв т'ва е сериозно.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Как може да говориш за любов по скайп?Ако се виждахте,дори и рядко,би билко добре.Тогава скайп щеше да е просто начин да си говорите.Но цялата ви връзка да е изградена само на това?Не мисля,че е възможно.Намери си по-реална любов.

Няма такъв филм.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Град
    Between The Hell and The Heaven
    па тая тема е от март... КОЙ я изрови?!
    хората наживо са различни,може да си мислите,че се "обичате",но това НЕ е така(поне докато не излезете 2-3 пъти и не си паснете)
    не искам да разбивам ничии детски представи(казва 15 годишната наивница ) минала съм по тоя път -може след като се срещнете да сте на същото мнение(че даже и по-влюбени),но дотогава не влагайте празни надежди...

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Skype Любов ? Това е като летящ слон

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Любов по Skype не е оферта... защото колкото и да се обичате един ден... ще започне да ви липсва точно това което на живо можете да правите.... целувки/прегрътки и т.н...
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    ТОВА НЕ Е ЛЮБОВ!!!!!!!!!!!!!!!!
    ТОВА Е ПРИВЛИЧАНЕ,защото не можеш да е видиш,а снимките са и готини и ти се иска да си до нея..Но това НЕ е любов!!!!!
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас

Re: Skype Любов ....

Цитирай Първоначално написано от nenormalno`momche
    Еми нека започна с моята история...един ден се запознах с едно момиче (по скайп) което е от град на около 260 км от моя минаха няколко месеца и аз постепенно започнах да се влюбвам в нея (по скайп... ) незнам как стана ама в последствие разбрах, че тя също се е влюбила в мен( и цялото действие се развива по скайп без да сме се виждали и един път на живо)...проблема е, че няма да имам възможност да се виждаме често с нея (е след 2 като завърша ще уча в нейния град ама 2 години са бая време), а смятам, че тя е единственото момиче което мога да обичам така и да желая да сме заедно толкова силно... незнам какво да правя дайте някакви съвети, идеи, предложения каквото и да е.

7 точка от правилата!
    moderated by Coki
    Не е възможно чак да си влюбен...може да ти е харесала като характер и още не знам си какво ,но аз не виждам много надежда във вашата връзка...съжалявам за писимизма си,но това е моето мнение,ти решаваш! А и далечко сте наистина един от друг. Трябва на истина много силна любов, за да преодолеете разтоянието.
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

да бе..sKype любоВВ глуПостиииииии!

eiii 4oveko tova ne e lubov a dosta silno privli4ane ..sigyrna sum 4e ako sprete da si pishete do nqkolko meseca vsi4ko shte otmine..
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Не я обичаш, харесваш я просто.
    и можем да добавим че си идиот, излизай повече
    Има нещо такова ...

Град
    ~~~В света на предателите~~~
    Не я обичаш, харесваш я просто.
    Трудно е да скъсаш корабно въже,
    но още по-трудно е да разбереш
    истината за едно момче....

Цитирай Първоначално написано от AFT