- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Skype Любов ....
чесно казано от 2 месеца познавам момче,което харесвам много,адски много ... обшуваме по скайп и телефон,намирам страшна подкрепа в негово лице и мисля че започвам да се влюбвам,а много добре знам какво е да обичаш .. не казвайте че не може да има такава любов,не е така,аз също си мислех че няма,че тфа са само некфи заблуди и т.н. .. но повярвайте че не е така .. дори по скайп с времето се привързваш към даден човек,опознваш го прекалено добре .. и започваш малко по малко да се влюбваш,може би мислите ся че съм некфо малко момиченце което е хлътнало много по некъф си там. и мисли че го обича .. но не е така ... можеш да намериш любов дори и по този начин...
по темата:ами пичх...незнам кфо да ти кажа ..вмоя лучай сме на 100 км. и в най-скоро време ще се видим .. а във твоя .. ем ддз значи ако имаш преклено силни чувства към тфа момиче, то нищо няма да ви попречи да бъдете заедно,погледни какво казва _ДаYa_... съдбата се е намесила в нейния случай,надявам се и в твоя да бъде така .. обичайте се и вярвайте че ще се справите с растоянието и въобще с пречките за връзката ви ... няма нищо по-хубаво от любовта и знаем че любовта винаги побеждава,нали така ? а на всицки тези съфорумци които казват че не може да има такава любов искам да кажа само че когато го испитат тогава ще разберат истината , но нека не бъдат толкова сигурни че това е само една заблуда ...
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!