Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
Цитирай Първоначално написано от nenormalno`momche
Еми нека започна с моята история...един ден се запознах с едно момиче (по скайп) което е от град на около 260 км от моя минаха няколко месеца и аз постепенно започнах да се влюбвам в нея (по скайп... ) незнам как стана ама в последствие разбрах, че тя също се е влюбила в мен( и цялото действие се развива по скайп без да сме се виждали и един път на живо)...проблема е, че няма да имам възможност да се виждаме често с нея (е след 2 като завърша ще уча в нейния град ама 2 години са бая време), а смятам, че тя е единственото момиче което мога да обичам така и да желая да сме заедно толкова силно... незнам какво да правя дайте някакви съвети, идеи, предложения каквото и да е.
Я да те питам...А ти на 100% ли си сигурен какъв човек седи от другата страна след като не сте се виждали???? ...Дори и да се обичате,тази връзка няма бъдеще...всичко ще завърши със блокване на абоната...Говориш след 2 години,а ти от къде си сигурен,чр до тогава нещата няма да се променят???Ти не си влюбен в нея,а просто в едни думи и едно лице.В един глас.Не си почувствал нито един път как докосва тя,как те гледа и как те целува...Мислиш ли,че това е нормално?...Прекаленно много пречки има помежду ви.Една от тях е разстоянието.Времето ще покаже...Помисли внимателно!Сега може да се оничате и т.н.,но...ти не знаеш със кой дружи тя и обратното.Пред теб е изправена една самоличност,която подлежи на...потвърждение!Имала съм такава връзка...краят й беше покъртителен!Просто се откажи знам,че ще ти е безкрайно трудно,но погледни около теб.Сигуна съм,че има много специални момичета,които биха дали мило и драго да са с теб.Остави я.Дори не си я виждал...2 години е много време за таква интернет връзка.В момента може думите ми да ти се струват пълни глупости,но аз гледам от дръга страна на...твоя проблем.Ти си влюбен,а любовта е сляпа...Докато не се видите,не гради големи надежди и се опитай да не изпитваш толкова силни чувства...Щом искате да се видите,се постарай това да стане колкото се може по-рано...2 години са много време,пак ти казвам!Всичко може да се случи до тогава...
Пак повтарям, че имах предвид, че след 2 години ще можем да сме за постоянно заедно...,а до тогава ще се виждаме по рядко.