- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Skype Любов ....
[quote=pepita87]ot kude si siguren,4e prosto q haresva?Първоначално написано от AFT
[quote=AFT][quote=pepita87]ot kude si siguren,4e prosto q haresva?Първоначално написано от AFT
личен опит №2: По скайп всеки се представя за някой друг, малко са хората които са истински. И ако все пак се обичате... нали любовта ще спаси светаПървоначално написано от Човекът_с_въпроса
УСПЕХ! Ще ти трябва!
![]()
Песимисти!
мога само да ви кажа че една от най-дългите ми връзки започна с тъпи чатове в така Умразния ми Скайп .. и мислех че нищо няма да излезе .. ама нали съм по експериментите, година и малко продължи връзката - плод на чатове и смс-и.
от друга страна се чувствам задължена да добавя че няма Любов в Скайп .. има вманиачаване / пристрастяване / хлътване / флиртчета и т.н. ..не и любов.
И като кажеш 'влюбих се в нея по скайп' много нормално е да те вземат за задръстен или затворен вкъщи ...
На автора мога да кажа само - бъди реалист. Оцени реално нещата и виж докъде могат и не могат да се развият нещата м/у вас (колкото ги има).
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
може и така да е, но защо непременно трябва да го убеждавате че нищо няма да излезе /а за мен това е песимизъм/?Първоначално написано от KillSwitchEngage
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
С моя приятел се запознахме по интернет след усилен чат 2 месеца в IRC и разменени по 2 снимки. Реших да се срещним, защото ми беше интересен като човек, но не защото съм влюбена....В последствие и това се случи и сме заедно над 3 години и половина вече. Но любов само и единствено във виртуалното пространство не съществува. Трябва да има среща очи в очи. ще дам друг пример-сощо си чатя с момче, също ми допада(даже и повече) и решаваме да се видим. Той идва до моето село с колело от съседнот, а аз просто не мога да изтрая срещата ни от 1 час. Не знам на живо ме отблъсна. Интернет е добър начин, но само зяа запознанство!
[quote=pepita87][quote=AFT][quote=pepita87]ot kude si siguren,4e prosto q haresva?Първоначално написано от AFT
Ето, аз казах същото. То може да започне в скайп и докато е само в скайп е увлечение, но чак след като се запознаете може да се нарече любов. Не казвам, че след като се запознаете нямате шансове за нещо голямо и т.н.Първоначално написано от 136179
Така....Според мен ти не я ОБИЧАШ, а просто я харесваш!Тя те привлича,така да се каже физически или психически,симпатична ти е,но в никакъв случай не изпитваш любов към нея-СКАЙП ЛЮБОВ не съществува!Май се изразих доста неприятно...Извинявай,ако с нещо съм те обидила.Както и да е!Та,на живо си е едно,през интернет друго.Излезез навън,поогледай се и го остави тоя скайп!Хайде,късмет
![]()
Стискам палци да успееш в търсенето и пак извинявай,ако има нещо!
![]()
![]()
![]()
Обичам Ви!
ха.. това не е любов..просто привличанеколкото е по-далече,толкова повече искаш да си с нея
![]()
+ още 1Първоначално написано от Човекът_с_въпроса
грешка е голяма ... няма интернет любов.... може би нещо в нея ти е допаднало но до любов ... просто превличане
![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
Ти явно просто си внушаваш,че я обичаш.Харесваш я по характер,ако си я виждал на снимка-те привлича.За да заобичаш един човек трябва да мине много време.Според мен ти не я обичаш,а просто това е увлечение.За да обичаш един човек ти трябва да се жертваш за него да правиш всичко за него..А и по скайпа наистина работите не винаги стават.Опитай се да я забравиш и си намери друго момиче.Все пак тя не е единствена...
6te ti kaja s men kakvo stana...Vlubih se v mom4e koeto be6e samo na 70 km ot Haskovo,no taka i ne se vidqhme.Sega ti se stryva,4e tq e edinstvena,no 6te vidi6 4e tova 6te ot6ymi s vremeto,ako ne se vijdate mn 4esto.Ako go karate samo na skype...emi sled godina nai mnogo nqma da izpitva6 su6tite 4yvstva.Ne ti go pojelavam,samo ti kazvam kakvo stana s men.
mda sluchvalo mi se e prodalji okolo 6 meseca vliubih se v nego i to mnogo predi 1 godina g.d svarshi prikazkata ni do skoro nemojeh da go zabravq no tfa sa palni gluposti po skype ne si zaslujava samo pileene na vreme i smetka na telefona a dori edvali shte se vidite nqma smisalnakraq 1niq shte e naranen no po skype vijdash neshtata taka kakto tq ti gi opisva dori ne moje da znaesh dali nz snimkite e tq moje haraktera da i e ujasen a po skype da se pravi na mila nqma smisal prosto otkaji se
http://breaking-the-law.dir.bg/_wm/c...d6684b74b1c0fa
ei tuka ima takava tema ВИРТУАЛНА ЛЮБОВ ?
Случвало ми се е да си мисля че съм "влюбена" в човек който дори не съм виждала,но това е временно чувство и е просто привличане.А и разстоянието разделя![]()
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]
Тая любов май няма голяма перспектива.![]()
Моят съвет е да не се измъчваш заради нея, но яко чувствата ти са толкова силни просто намери начин да се срещнете и да се разберете!
Първоначално написано от tuzaro
Madness is the gift, that has been given to me.
Хахахах просто сейноче това съм го писал аз и аз имах нещо такова , виш ако не ти изневерява (което се обеди на 100%) си бади по скайпа с нея , виждай те се по рядко и така ще минат тези 2 години![]()
Zя пОwEчЕ кОнTaKiИ ТаРsEtЕ рАзKlOnIтЕлI
ne me rasmivai![]()
Разбирам те напълно, май и аз съм в такава ситуация в момента запознах се с едно момче по Скайп пишем си вече 2 месеца супер много се разбираме ,но живеем мн далече един от друг имаме си телефоните говорим си и смс-чета праща мн е мил !на живо още не сме се виждали ,но пък сме се виждали по камерите,така че не знам кфо да ти кажа и аз не съм съвсем сигурна дали това е Любов.И дали въобще е възможно човек да се влюби по този начин,а ако е дали е нормално?Съвета ми е при всички положения да си запазите приятелството!!!![]()
+1 че си идиот и +2 да излизаш повече кретенПървоначално написано от tuzaro
![]()
Няма такова нещо като скайп любов!!!! Това е просто някакво привличане,знам ли как да го нарека.. Та как може да вярвате,при условие , че всичко зависи дали имаш компютър , интернет, скайп ? ако ако ви спре нета,това означава според вас,че любовта е изчезнала ли![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
о боже,ако някой мисли така,значи е заблуден!
miii 4estno kazano i az iam g/d opit v tfa oba4e da ti kaja mislq 4e ako naistina q xaresva6 i kogato q vidi6 i prodalji6 da q xaresva6 moje bi 6te izlezne netoa puk i az taka sus moito gaje se zaponzaxme po skype iii tfa be6e min god a toi su6to ne e ot moq grad iii naistina ni e trudno oba4e kato se vidqxme i naitsina se xaresaxme a sq stignaxme do polojenie 4e se obi4ame vijdame se po rqdko i e qko trudno oba4e vse pak vuob6te ne sujalqvam za6toto toi e to4no tani pperfektniq za men i sum mn 6tastliva 4e se namerixme tui 4e vnimavai kvo pravi6 da ne sajelqva6 posle
![]()
wave your hands in the air like you don't care...~music is life!!! ~
oBi4aM goOoOoOoOoOoOo!!!!! Ve4e ot 6 meseca
В същата ситуация съм. Каквото и да ти казват, ти си знаеш, че е любов, до доказване не противното. Само че трябва да се видите няколко пъти и ако тогава всичко е ок, можеш да мислиш за по-нататък. Има един момент във връзката, когато и двамата трябва да решите дали да продължите. И ако тогава и двамата сте на едно мнение, ще свикнете и годинките така ще си минат. Винаги може да се случи нещо и да се разделите, но ти трябва да направиш всичко по силите си, за да го запазиш.
ХахахаПървоначално написано от tuzaro
![]()
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah