.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 101
    Град
    40 Miles from the Sun
    [quote=pepita87]
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Не я обичаш, харесваш я просто.
    ot kude si siguren,4e prosto q haresva?

[quote=AFT][quote=pepita87]

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Цитирай Първоначално написано от Човекът_с_въпроса
    личен опит ... скайпа не е раута ..
    личен опит №2: По скайп всеки се представя за някой друг, малко са хората които са истински. И ако все пак се обичате... нали любовта ще спаси света УСПЕХ! Ще ти трябва!

Песимисти!
    мога само да ви кажа че една от най-дългите ми връзки започна с тъпи чатове в така Умразния ми Скайп .. и мислех че нищо няма да излезе .. ама нали съм по експериментите, година и малко продължи връзката - плод на чатове и смс-и.
    от друга страна се чувствам задължена да добавя че няма Любов в Скайп .. има вманиачаване / пристрастяване / хлътване / флиртчета и т.н. ..не и любов.
    И като кажеш 'влюбих се в нея по скайп' много нормално е да те вземат за задръстен или затворен вкъщи ...
    На автора мога да кажа само - бъди реалист. Оцени реално нещата и виж докъде могат и не могат да се развият нещата м/у вас (колкото ги има).
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от 136179
    Песимисти!.

реалисти
    може и така да е, но защо непременно трябва да го убеждавате че нищо няма да излезе /а за мен това е песимизъм/?
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    С моя приятел се запознахме по интернет след усилен чат 2 месеца в IRC и разменени по 2 снимки. Реших да се срещним, защото ми беше интересен като човек, но не защото съм влюбена....В последствие и това се случи и сме заедно над 3 години и половина вече. Но любов само и единствено във виртуалното пространство не съществува. Трябва да има среща очи в очи. ще дам друг пример-сощо си чатя с момче, също ми допада(даже и повече) и решаваме да се видим. Той идва до моето село с колело от съседнот, а аз просто не мога да изтрая срещата ни от 1 час. Не знам на живо ме отблъсна. Интернет е добър начин, но само зяа запознанство!

Град
    40 Miles from the Sun
    [quote=pepita87][quote=AFT][quote=pepita87]

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от 136179
    Песимисти!
    мога само да ви кажа че една от най-дългите ми връзки започна с тъпи чатове в така Умразния ми Скайп .. и мислех че нищо няма да излезе .. ама нали съм по експериментите, година и малко продължи връзката - плод на чатове и смс-и.
    от друга страна се чувствам задължена да добавя че няма Любов в Скайп .. има вманиачаване / пристрастяване / хлътване / флиртчета и т.н. ..не и любов.
    И като кажеш 'влюбих се в нея по скайп' много нормално е да те вземат за задръстен или затворен вкъщи ...
    На автора мога да кажа само - бъди реалист. Оцени реално нещата и виж докъде могат и не могат да се развият нещата м/у вас (колкото ги има).
    Ето, аз казах същото. То може да започне в скайп и докато е само в скайп е увлечение, но чак след като се запознаете може да се нарече любов. Не казвам, че след като се запознаете нямате шансове за нещо голямо и т.н.

Така....Според мен ти не я ОБИЧАШ, а просто я харесваш!Тя те привлича,така да се каже физически или психически,симпатична ти е,но в никакъв случай не изпитваш любов към нея-СКАЙП ЛЮБОВ не съществува!Май се изразих доста неприятно... Извинявай,ако с нещо съм те обидила.Както и да е!Та,на живо си е едно,през интернет друго.Излезез навън,поогледай се и го остави тоя скайп!Хайде,късмет Стискам палци да успееш в търсенето и пак извинявай,ако има нещо!
    Обичам Ви!

ха.. това не е любов..просто привличане колкото е по-далече,толкова повече искаш да си с нея

Цитирай Първоначално написано от Човекът_с_въпроса
    личен опит ... скайпа не е раута ..
    + още 1 грешка е голяма ... няма интернет любов.... може би нещо в нея ти е допаднало но до любов ... просто превличане
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Ти явно просто си внушаваш,че я обичаш.Харесваш я по характер,ако си я виждал на снимка-те привлича.За да заобичаш един човек трябва да мине много време.Според мен ти не я обичаш,а просто това е увлечение.За да обичаш един човек ти трябва да се жертваш за него да правиш всичко за него..А и по скайпа наистина работите не винаги стават.Опитай се да я забравиш и си намери друго момиче.Все пак тя не е единствена...

6te ti kaja s men kakvo stana...Vlubih se v mom4e koeto be6e samo na 70 km ot Haskovo,no taka i ne se vidqhme.Sega ti se stryva,4e tq e edinstvena,no 6te vidi6 4e tova 6te ot6ymi s vremeto,ako ne se vijdate mn 4esto.Ako go karate samo na skype...emi sled godina nai mnogo nqma da izpitva6 su6tite 4yvstva.Ne ti go pojelavam,samo ti kazvam kakvo stana s men.

mda sluchvalo mi se e prodalji okolo 6 meseca vliubih se v nego i to mnogo predi 1 godina g.d svarshi prikazkata ni do skoro nemojeh da go zabravq no tfa sa palni gluposti po skype ne si zaslujava samo pileene na vreme i smetka na telefona a dori edvali shte se vidite nqma smisal nakraq 1niq shte e naranen no po skype vijdash neshtata taka kakto tq ti gi opisva dori ne moje da znaesh dali nz snimkite e tq moje haraktera da i e ujasen a po skype da se pravi na mila nqma smisal prosto otkaji se http://breaking-the-law.dir.bg/_wm/c...d6684b74b1c0fa
    ei tuka ima takava tema ВИРТУАЛНА ЛЮБОВ ?

Случвало ми се е да си мисля че съм "влюбена" в човек който дори не съм виждала,но това е временно чувство и е просто привличане.А и разстоянието разделя
    ..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]

Град
    град София
    Тая любов май няма голяма перспектива.
    Моят съвет е да не се измъчваш заради нея, но яко чувствата ти са толкова силни просто намери начин да се срещнете и да се разберете!

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    и можем да добавим че си идиот, излизай повече
    Madness is the gift, that has been given to me.

Хахахах просто сейноче това съм го писал аз и аз имах нещо такова , виш ако не ти изневерява (което се обеди на 100%) си бади по скайпа с нея , виждай те се по рядко и така ще минат тези 2 години
    Zя пОwEчЕ кОнTaKiИ ТаРsEtЕ рАзKlOnIтЕлI

ne me rasmivai

Разбирам те напълно, май и аз съм в такава ситуация в момента запознах се с едно момче по Скайп пишем си вече 2 месеца супер много се разбираме ,но живеем мн далече един от друг имаме си телефоните говорим си и смс-чета праща мн е мил !на живо още не сме се виждали ,но пък сме се виждали по камерите,така че не знам кфо да ти кажа и аз не съм съвсем сигурна дали това е Любов.И дали въобще е възможно човек да се влюби по този начин,а ако е дали е нормално?Съвета ми е при всички положения да си запазите приятелството!!!

+1 че си идиот и +2 да излизаш повече кретен

Няма такова нещо като скайп любов!!!! Това е просто някакво привличане,знам ли как да го нарека.. Та как може да вярвате,при условие , че всичко зависи дали имаш компютър , интернет, скайп ? ако ако ви спре нета,това означава според вас,че любовта е изчезнала ли о боже,ако някой мисли така,значи е заблуден!

miii 4estno kazano i az iam g/d opit v tfa oba4e da ti kaja mislq 4e ako naistina q xaresva6 i kogato q vidi6 i prodalji6 da q xaresva6 moje bi 6te izlezne neto a puk i az taka sus moito gaje se zaponzaxme po skype iii tfa be6e min god a toi su6to ne e ot moq grad iii naistina ni e trudno oba4e kato se vidqxme i naitsina se xaresaxme a sq stignaxme do polojenie 4e se obi4ame vijdame se po rqdko i e qko trudno oba4e vse pak vuob6te ne sujalqvam za6toto toi e to4no tani pperfektniq za men i sum mn 6tastliva 4e se namerixme tui 4e vnimavai kvo pravi6 da ne sajelqva6 posle
    wave your hands in the air like you don't care...~music is life!!! ~
    oBi4aM goOoOoOoOoOoOo!!!!! Ve4e ot 6 meseca

В същата ситуация съм. Каквото и да ти казват, ти си знаеш, че е любов, до доказване не противното. Само че трябва да се видите няколко пъти и ако тогава всичко е ок, можеш да мислиш за по-нататък. Има един момент във връзката, когато и двамата трябва да решите дали да продължите. И ако тогава и двамата сте на едно мнение, ще свикнете и годинките така ще си минат. Винаги може да се случи нещо и да се разделите, но ти трябва да направиш всичко по силите си, за да го запазиш.

Хахаха
    What have you done to me,
    I’ll never be the same I'll tell you for sure

You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове