Цитирай Първоначално написано от :.h0t_bAbE.:
Цитирай Първоначално написано от _DaYa_
малии всички сте толкова отрицателно настроении....чак ме е страх да си изкажа мнението
и аз по сащия начин се запознах с едно момче по скаип писахме си 6 месеца и ние се влюбихме, само дет не ни деляха 230 км а ....2 600 км от Тутракан до Лондон.Обаче, съдбата се намеси и аз отидох в лондон.Видяхме се само 8 пъти за по 6 часа и супер много се влюбихме ще се видим след 4 месеца чакам с нетърпение този момент защото го чакам от 9 месеца и не съм му изневерила, а съм имала много шансове...и това което искам да кажа е че от вас зависи но трябва да се убедиш че тя също ще чака, или се уговорете да си поддържате вразката и като се видите да сте заедно...все пак...каквото е писано това ще стане
на тая връзка мога само да кажа само едно евала и брав0о...възхищавам ви се
малиии мерсиии много сладко прозвуча *hug* Мога да кажа че ако всеки ден един човек ми казва като теб "възхищавам ви се" или пък" още малко остава ще се справите" дните ще минават много по-лесно.И това не е само за мен, а за всички връзки от разтояние.Много по-лесно ще издържат на времето и разтоянието ако има някой който да им казва по някоя мила дума за любовта им, защото както при всяка връзка понякога губиш надежда, любовта ти отслабва.Но ако някой ти каже нещо подобно, силите ти да се бориш се възвръщат на 101% благодаря ти :.h0t_bAbE.: