- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко пъти на седмица?
По колко пъти на седмица да свършваме(ние момчетата) след маструбация?
Бъди творец, но твори и простотия
Поредната, с мозък по- малко от този на гнидите по главата й.
Ей леко бе...Много на отворен/а се правиш нещо.Е*а те у шефа![]()
![]()
И като ме 'е*еш у шефа' ... очакваш да свършиш?
ъъъъъъъъъъъ леко не ти схванах въпроса?! ами щом мастурбираш 1 път е редно да свършиш 1 път(после можеш и да продължиш де) ама как така на седмица? имаш предвид колко пъти мастурбират момчетата на седмица или??
![]()
....?
Да не би да не треа примерно повече от 7 пъти...зн ли ми главата?
Примерно:Да савършвам за седмица 10 пъти.а да треа 5-6 пъти!
Сми има ли ограничение?
Трябва да има ограничение за писането във форума, на подобни неграмотни безгръбначни като теб...
Лягам, че се отчайвам =)
Утре ще се става рано :/
Мирише ми на Тъпо ... И Не е от мене![]()
С тия 10 пъти ще го претъркаш ... Ограничавай се малко - Маняк.
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
ами виж са...зависи колко пъти на седмица мастурбираш...ограничения не би трябвало да има,но като си правиш почивки удоволствието ще е по-голямо![]()
7
КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?
Kato bqh mnogo maluk bqh chel, che chovek proizvejdal 17 litra sperma za celiq si jivot i se bqh pritesnil da ne q izrazhodq mlad. Do sega sigurno sum q minal.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Има ограничени: колкото тъпи въпроса моеш да зададеш за седмица в този форум ги делиш на това колко остри отговора си получил и намираш колко пъти на седмица да свършвашП.П.: Това се брои за "остър" отговор
![]()
V edno predavane kazaha 4e nai-malko 3 puti v sedmicata e dobre da svur6va edin muj...
Тъй ли? И защо кажи, че ми стана мнооого любопитно?Първоначално написано от slun4ice
![]()
ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!
За да не стане накрая 'ама той 2 седмици не е шавал и сега...'. Тренинга е много важен.Първоначално написано от gaberot
Първоначално написано от amatorium
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и аз съм така![]()
![]()
![]()
а иначе torresinho съветвам те да маструбираш често (но не манияшки често) щото ако не си се изпразвал мн отдавна и като се забиеш с някоя мацка и като тръгнете да праите секс и ше свършиш много бързо и може да не я задоволиш и да се изложиш ...
Истинският приятел е този който ако го събутиш в 6 сутринта с вик: "Копеле убих човек" той да ти отговори: "ОК.Къде ще копаеме?"
The life is a big madhouse, don't miss living in it
A ne znam.Predpolagam eblio e prav.Първоначално написано от gaberot
Е*ахти и въпроса????????Тцтцтц как може да има такива тъпи съшества?Ако искаш си масторбирай 872398728937 пъти стига да можеш?!?!?!?!?
SEX NA EKS!
ахахахахахахахахахахахаха хахахахахахахаха....Първоначално написано от torresinho
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mii az kato gl po gajeto mi za sedmicata moje6 kolkoto iska6 gledai dane prwekalqva6 na den oba4e 6oto posle ne moe6 da se izpikae6 kato horata i se preturkva mn jestoto a i drugoto koeto kazaha ako e po rqdko po golqmo udovolstfie OBA4E.. ako tiduhat ili ti biqt 4ekii ima vuzmojnost daudavi6 gajeto si![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ama spored men kolkoto moe6 tolko ako ti se mastrubira mastrubiraiako ne moje6 poe4e 6e spre6 ti si precenq6 pri seki e razli4no
![]()
Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mastorbirai si kolkoto si iska6 samo da neti stane navik
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
Ky4ka sam no ne tvoq!
http://www.vbox7.com/play:ad53321c
http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/
мисля че вече му е станало навик и ся се е притеснил нещо че е превишил лимитаПървоначално написано от aanitogb
![]()
![]()
![]()
![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
ama,tupa kiflooooooooooo! napisala tq na6ta ''punks not dead'' i slojila snimka na pop kralicata Avril Lavigne!!ti znae6 li kfo e punk ma,6a6mo prostaaaaaaaaa! baxti,pisna mi ot tupi 4algar4eta,prave6ti se na ''razli4ni''
Навик ми е станала на майка ти путката!
Иначе мерси на хората,който ми отговориха.
А на другите-(ако кажа да ви еба майката ще излезе,че съм маняк),така че казвам:КОН МАЙКА ВИ В ПИЧКАТА ДА ЕБЕ!