.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Guest

ДЕТСТВЕН ПРОБЛЕМ

Значи снощи бяхме заедно и така започна всичко по реда си:целувки,шпакли ала бала.До дук добре,след това преминах към пръстите,както си трябва първо единия после и другия,след това дойде ред на пениса,но за мое съжаление нещо се обърка и не можаш да го вкарам,защото беше по-голям от вакината.Защо стана така,да не би да не я бях отворил напълно или зареди нещо друго плс хора споделете своето мнение и опит,защото сега не знам с какви очи да я погледна и с какво да внимавам за напред.

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

hmm

e kvo zna4i ni6to ne stana taka li ..........mislq 4e moga da ti pomogna za6toto znam kakvo e...i na men mi se e slu4valo da popadne6 na nqkoe po tqsno momi4e ...i da ne stane ni6to....znam kak se 4uvstva6...za6toto i az sam se 4uvstval taka... no da ne ti puka...makar 4e nqma da go zabravi6 ot ei taka... prosto az se postarah sledva6tiq pat lub.igra da prodylji pove4e i da vyzbudq momi4eto pove4e.... i uspqh ... vsi4ko premina gladko i sex-a be6e 6....no ne trqq se pritesnqva6... az li4no si mislih : ami kvo da napravq az sam nadaren a tq e tqsna....prosto kogato e vyzbudi6 zdravo...vsi4ko 6te vleze v neq;}....spoki4...pri men taka stana ...uspeh brato! 6te vidi6 4e 6te uspee6

Ами нормално е щом е била девствена.
    И при мен първият път не се получи...
    Пробвайте пак и нещата ще станат, както трябва. Ако не на втория, то със сигурност поне на третия път.
    А не разбирам тебе са нещо срам ли те е какво?? Може би и тя се чувства така. Сигурно си мисли, че тя е виновна...А то никой не е виновен, така си е първия път (при някои). Така че не се притеснявай и да не ти пука, по това, което казваш си се справил перфектно. Давай и следващия път така и гледай да е възбудена на МАХ. Айде..
    Успех!

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Така че не се притеснявай и да не ти пука, по това, което казваш си се справил перфектно. Давай и следващия път така и гледай да е възбудена на МАХ. Айде..
    Успех!
    Абсолютно съм съгласна! Само една малка забележка - пише се деВСТвен, а не деТСтвен!!!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    I pri men ima6e problemi pyrviq pyt,bqh dosta tqsna,a priqtelq mi ne ot nai-o6tetenite,no kogato me vyzbudi dostaty4no i se opita pak kato si pomaga6e s ryka se polu4i Taka 4e ne se pritesnqvaite,slu4va se,prosto ne gubete kuraj i vsi4ko 6te e OK sledva6tiq pyt!
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Цитирай Първоначално написано от leti_cherry
    Така че не се притеснявай и да не ти пука, по това, което казваш си се справил перфектно. Давай и следващия път така и гледай да е възбудена на МАХ. Айде..
    Успех!
    Абсолютно съм съгласна! Само една малка забележка - пише се деВСТвен, а не деТСтвен!!!
    t1kmo i az tova 6tqh da pi6a:}}}}ne se nau4iha kak se pi6e...a be hora,p1rvo pone tova nau44ete,a posle kak se pravi sex

Супер фен
    eMi poGLedNi gO Ot dObraTA sTraNA... sEga Tq sI MisLi cHe ImaSH MnoGo GoLqM ***

Повече от фен
    Град
    София, Борисова градина, стадион "Българска Армия", сектор "Г
    Погледни го от смешната му страна Аз така правя като нещо... нестане ХиХиХ

Следващия път прайш една гоооЛяма любовна игричка и си готов дуде

Повече от фен
    Град
    Burgas
    Spoko 4ovek i pri men pyrviq pyt ne be6e cvete.az dori ne go smqtam za pyrvi pyt ,a 4ak sled 2 opit kogato blaopolu4no vleze.men dori sedmici i meseci sled tova me bole6e kogato vliza6e i sym imala slu4ei kogato ne moje da vleze za6toto pak mnogo me boli , no tova be6e predimno v na4aloto.sega ponqkoga s malko bolki ama vliza.USPEH

LovE,PeAcE 'n' HarMonY

1-во пише се "девствен" вместо "детствен" и "вагина" вместо "вакина"!
    А сега по темата: Споко,просто опитайте пак и мисля че следващия път ще се получи. Процедирай по същия начин, ако е възможно я възбуди повечко този път
    УСПЕХ

Голям фен
    nema kvo da se pritesniavash vig na mazeto sigurno i e mnogo gadno shtom e bila devstvena pogovorete si, nima nachin da ne stane, prosto poveche opiti pravete dokato ne se poluchi

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    момичето е било девствено,нормално е ,че се е получило така.Няма от какво да се притеснявате,може би следващите пъти всичко ще е както трябва,само бъди внимателен и спокоен
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Guest
    Гадна работа пич, а само врънкат как размира имал значение и особено дебелината , айд де на - дебел е яко, ама кат не влиза къв е смисъла. Такива като нас трябва само по какички да ходиме за да получиме каквото ни се иска да ама не ме възбуждат разни зрели жени (ми че, те даже и работа си имат и карат по яка кола от мене, срам )

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Еми нормално бе човек. Пък и ако е била по-тясна...нормално е...не еболка за умиране..сега тя се чвства и по-зле даже от теб. По-скоро тя е виновна...въпреки, че при тези неща нетрябва да се търси вина у някой Айде споко и давай смело напред. Следващия птът ще се справиш

Повече от фен
    Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от Napu6en-Buhal
    eMi poGLedNi gO Ot dObraTA sTraNA... sEga Tq sI MisLi cHe ImaSH MnoGo GoLqM ***
    Хахахахахахха, съгласна съм! :P
    In such ugly times, the only true protest is beauty!

Повече от фен
    Град
    nqkade tuk ... ili tam... deaznam
    spoko pi4..mn 4esto taka s epolu4ava... prosto sledva6tiq put si poigrai malko pove4e s neq i q nakaraq da i stane super kef i sled tfa premini natatak...dori i da ne stane pak-probvai po-prodaljitelno s prast4etata...ili pahni ako moje6 pove4e ot 2..vse nqkoga 6e stane...
    WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Verliebt_Maedchen
    Успех!
    t1kmo i az tova 6tqh da pi6a:}}}}ne se nau4iha kak se pi6e...a be hora,p1rvo pone tova nau44ete,a posle kak se pravi sex
    da

Цитирай Първоначално написано от lina15
    Цитирай Първоначално написано от Verliebt_Maedchen
    Успех!
    da

Успех!
    i az tfa zabelqzah... kato se sudi po ocenkite mi..

Темата е от 3 години, бе хора...

ХАХАХАххахахХАхахахахах
    НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НЕЕЕ НЕРЕАЛНО ЕЕ
    MAke me laugh
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    много голям проблем ....тцтцттцтц

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си