.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Изневяра

Изневяра

Кое е изневяра - да си мислиш за това, че правиш с секс с другия пол, самият акт без чувства или акта с чувства?
    SY

Супер фен
    Град
    Венера
    Целувката по- бих я взела за изневяра

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    I trite.

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Всичко зависи от това как го приема партньора ти. Защото вие може да не си поставяте никакви ограничения или пък флирта да е позволен като освежаване на връзката. И също много зависи от нивото на отдаденост във една връзка. Ако се възлагат много надежди и са вложени много чувства, тогава може и една целувка да се възприеме като изневяра.
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Изневяра е тогава, когато вие категоризирате дадена постъпка като такава. Същата тази постъпка може и да не бъде приета по същия начин от парньора ви примерно.
    А и айде не се задълбавайте толкова... целувката била изневеря, флиртът бил изневяра, сексът бил изневяра... дрън-дрън. Въпросът е в чувствата като цяло..., а не тези моментните. Всеки може да залитне, друг е въпросът дали го прави често.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на amatorium
    Sexut s chuvstva. No da podchertaq, che iznevqrata ne idva sus samiq sex. Vajno e koga chuvstvata predavat partniora.
    Eating isn't cheating - Arnold

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Едно е дали се приема като изневяра, друго е дали се смята за нещо лошо. Според мен ако от нещо ти става хубаво, не можеш да му кажеш, че е лошо.
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

И трите са изневяра. А тия дет казват, че секса без чувства не бил изневяра, да ме прощават Тва си е съзнателно предателство спрямо човека до теб, защото, ако го обичаш, няма да искаш дори секс с друг.. Даже и изневярата с чувства е по - оправдаема, не винаги, когато се влюбваш - го искаш, тва бих приела за край на връзката, но да не може да си задържи нагона - тва е неуважение и липса на любов.
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Две приятелки си говорят за изневяра: - Мъжът ти някога хващал ли те е с непознат в леглото? - Не, все с познати и приятели.
    КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
    Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
    Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?

Супер фен
    За мен изневяра е, когато влагаш чувства в това, което правиш- било то флирт, целувка, секс...
    Не че, когато не влагаш чувства не е изневяра, но понякога се случва така, че въпреки че обичаш дадения човек му изневеряваш... това вече зависи от самия човек.

I trite sa izneviara , ako razbere6 za tiax.

И трите са изневяра, но най-голямата иневера според мен е секс с някой към когото изпитваш чувства...
    I MaY Be AwAy BuT I'm SuRe...EvEn WhEn We ArE FaR ApArT... DiSTaNcE CaN NeVeR ChAnGe ThE LOVE I HaVe FoR YoU in My HeArT... Thinking ot you...

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от irena85
    I trite sa izneviara , ako razbere6 za tiax.
    Изневярата или я има, или я няма.Това дали си разбрал за нея е отделен въпрос.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Бургас
    за мене изневярата е само в главата...чувствата са изневяра...дори само да желаеш някой друг е изневяра...обаче секса без чувства не е нищо...просто нужда и за мен той не е изневяра
    Най-същественото е невидимо за очите...

Град
    v edno sypersko grad4e
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    За мен изневяра е, когато влагаш чувства в това, което правиш- било то флирт, целувка, секс...
    Не че, когато не влагаш чувства не е изневяра, но понякога се случва така, че въпреки че обичаш дадения човек му изневеряваш... това вече зависи от самия човек.
    +1
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Град
    Варна
    Според мен изневярата(което идва от неверан,недоверие) се приема от всеки различно не оправдавам секса без чувства,защото ако 1 човек получава стойностен секс с много разнообразия и лубов или пък от време на време супер мраснишки и извратен точно от половинката си защо му е да се е*е с друг?Просто ако му се е*е на воля да хваща пътя?Но когато изневярата идва от чувствата е много по-лошо..,много по лошо е половинката ти да желае друг,да си мечтае за него а да е с теб...
    SEX NA EKS!

Re: Изневяра

spored men iznevqra e tova da spi6 s nqkoi i dykato go pravi6 da misli6 za dryg 4ovek no po to4no iznevqra i vsi4ko tova koeto bi napravil s dryg 4ovek razli4en ot priqtelkata ti priqtelq ti
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ReNiTy_VArna
    Според мен изневярата(което идва от неверан,недоверие) се приема от всеки различно не оправдавам секса без чувства,защото ако 1 човек получава стойностен секс с много разнообразия и лубов или пък от време на време супер мраснишки и извратен точно от половинката си защо му е да се е*е с друг?Просто ако му се е*е на воля да хваща пътя?Но когато изневярата идва от чувствата е много по-лошо..,много по лошо е половинката ти да желае друг,да си мечтае за него а да е с теб...
    +1

За мен преспи ли с друга(няма значение дали има чувства към нея или не) е изневяра и това означава, че пак ще продължи да го прави. Ако спи с друга значи нещо му липсва в нашата връзка и не е щастлив. Затова е много важно да се поддържа една връзка - жената и мъжа да не се занемаряват, да има разнообразие - както и в секса,така и в ежедневието.

Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    tochno

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    моментът, в който задържи погледа си върху някое момиче з повече от 5 секунди, вече е изневяра.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си