- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- ИВАН АНГЕЛОВ-новият музикален идол на България...или...
Той е уникален олигофрен просто!! Супер е...ДАВАЙ ВАНКО С ТЕБ СЪМ!
Ако не спечели...тряя се обеся...баси лигавия народ на България...само курви и педали ли ше печелят?
Ммм Не го Харесвам Оссобено....
Според мене денислав-педерасткото лайно тряя да спечели...
Казах ти че "Пей с мен" е 100 пъти по яко....
абе вий луди ли сте бре....
ИВАНЕ ЩЕ СЕ ОМЪЖИШ ЛИ ЗА МЕН!!! (забавна съм)
ave ei ku4ko typa... 6ti kaja az na tebe koi se e subralПървоначално написано от LittLe{}BuNnY
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Той е най-добрия,най-забавния иии най-хубавия!!! Обожавам го,супер бясен е...![]()
![]()
Само че спри да се връзваш на заека,просто няма смисъл...![]()
Let the beats control your soul...
Ах,че ме засегна..Първоначално написано от Lust_for`Sk8ing
![]()
П.С не мисля да падам на вашето ниво ..![]()
![]()
ААааАаААа Иван е УникаТ .. ще се кефа ако той спечели
Яко луТ е..може би за тва ме кефи толко, даже повече от Денислав, въпреки че той е мн сладък (не е педерастко лайно или тама фот беше) , нооо Иван РулЗзЗ.. даЙ Ванка с теб сме
![]()
Иван ако се поосмири малко ще има реалните шансове да бъде един от финалистите.
А за Денислав (като виждам, че и него го коментирате) ми съмнявам се да е гей, ама тва изказване за кецовете и за огледалото не ми се понрави![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
ВАНКАТА Е НАПРЕД![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не знам колко пъти ще ви кажа да духате ,
искате ме на земята - ми що не го духате?
Ако такива олигофрени ше са новите идоли? Просто си мисля, че това момче е за психиатрия, а не за шоу....
Дано да са си легнали децата....
Или дано да гледат ПЕЙ С МЕН - доста яко и емоционално, без лиготии и простотии ала Иван, а и компанията му - адаша му Иван, Андрей, дебелака Фьнки и т.н.
Ще бъде жалко ако такъв като него стане идол.
Иначе да седи да има смях, ама да не печели. Тома>алл.![]()
Аз лично го харесвам само заради страхотният глас ,а иначе си е пълно ку-ку и трябва да го приберат да се лекува.И все пак трябва да спечели MI 2 !!!Първоначално написано от Lust_for`Sk8ing
(Той може да пее страхотно, а на сцената се лигави,жалко защото има възможности да пее всякъкъв жанър все пак е завършил Музикална Академия )
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
Продължавам да твърдя, че прекалява с ебавките, иначе е пич. Но може да прави всичко това, щото нали бил съквартирант на останалия на второ място в миналия Мюзик Айдъл и може да иска да отмъщава, еба ли му майката. Но си вкарва чудавищни автоголове с тези изцепки, единственото което постига е да дразни супер много журито, но не и да печели нови фенове. Ако беше престанал с лигавщините още на кастингите щеше да е сигурен победител.
Левски шампион але але!
И нито един от дадените(дебилни)отговори в анкетата не изказва моето мнение. Добре пее момчето, не гледам много пей с мен, но съм виждал някой негови изпълнения. Да, дебилен е, но се вижда, че иска да се промени, а и като гледам журито се държи повече за неговия глас. Вижда се, че иска да се промени. Все пак е келеме при излизането пред публика и камери, но има хъс да става и pro :Р
Иван е страхотен певец.Не мога да пестя суперлативи по негов адрес,эащото и уникален талант.Съчетава толкова неща в едно.Но най-осеэаемото е ГЛАСЪТ му.Роден е эа да пее,това е ясно.И преди всичко е страхотен човек.![]()
[size=7][b][u]fosse cos
АЙТОООС 30 000 .... НАЙ-ГОЛЕМИЯ !!!!
Mмм Иван е мой човек беееТой ще бъде новия музикален идол на България
![]()
eee samo tva da se 4uva :PПървоначално написано от enrique_fenka
Иван Ангелов наистина има много хубав глас и присъствие на сцената,но това не му дава никакво право да обижда останалите участници и журито.Поведението му за мен е извън всякакви норми.Ако не се държеше по този начин,щеше да е много по-добре.
П.П.Това е лично мнение.А относно анкетата,не мисля,че като ти не харесваш Денислав,трябва да пишеш,че е педерас или там каквото беше написал/а.Всеки си има лично мнение по въпроса,но това не значи,че трябва да обиждаме участниците.Всеки си има свои представи за мода и визия.![]()
ne sam kazala 4e denislav ne e moderen...naprotiv moderen e i imenno zatva e pederast...6toto modata v momenta iziskva si4ki myje da se obli4at i da se darjat kato pederasi!!
a za ivan...kvo da kaja...
Вторият отговор е интересен:
Иван от кога не е лигльо?Ако не спечели...тряя се обеся...баси лигавия народ на България...само курви и педали ли ше печелят?
А адашът може да пее хубаво, ама си остава джи ей уай.![]()
глей ся... не съм казала "лигав народ" в такъв смисъл... Иван е олигофрен... казах лигав в смисъл някъв изнежен...педераски!Първоначално написано от гост :)
Разбирам.![]()
mi to ostava6e i da ne razbira6!! to po-prosto ot tva ne moga da go obqsnq!
Това , че се лигави е негова стратегия.Още преди да е отишъл в Мюзик Айдъл той е мислил и си я направил.Иначе не е такъв човек в "другия" живот.Той се различава по този начин от другите - той си прави каквото си поиска и както си поиска.С това печели много - било то зрители , бито то симпатияТова го прочетох в статии , специално за Иванчо ;>
Не знам колко пъти ще ви кажа да духате ,
искате ме на земята - ми що не го духате?