- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- ИВАН АНГЕЛОВ-новият музикален идол на България...или...
Той е уникален олигофрен просто!! Супер е...ДАВАЙ ВАНКО С ТЕБ СЪМ!
Ако не спечели...тряя се обеся...баси лигавия народ на България...само курви и педали ли ше печелят?
Ммм Не го Харесвам Оссобено....
Според мене денислав-педерасткото лайно тряя да спечели...
Казах ти че "Пей с мен" е 100 пъти по яко....
абе вий луди ли сте бре....
ИВАНЕ ЩЕ СЕ ОМЪЖИШ ЛИ ЗА МЕН!!! (забавна съм)
НАЙ-ГОЛЕМИЯТ. Пича има глас , прави шоуто , прави на пук на всички измислени български медий и опити за ентъртейнмънт и се справя страхотно. Постигна си и целта , в момента цяла България говори за него , а почето като пуснат Айдъла само чакат той да дойде , не ги ебе за другите.
А иначе съм за Томата.
твърдо съм за него![]()
а бтв с Люси са мн хубава двойка .. ако земат да се земат хих, големи благуни ще са![]()
Иван от Айтос... Най-големия!Страшно ме кефи, кефи ме как не му пука от мнението на хората ами прави всичко както на него му изнася
Отличава се от другите участници, повечето от които са страшно безлични и незапомнящи се.
С музиката да се срещнем пак се разбрах -
и ето тя не закъсня, и аз не закъснях.
Попитах я "Този път къде ли ще ме водиш?",
а тя без глас отвърна "Там, където летиш, а не ходиш"
с риск да се потретя в тая тема сигурно...
НАЙ-ГОЛЕМИЯ!
![]()
![]()
![]()
![]()
аз съм от тия 30 000..Айтос и познавам Иван..и то е ясно де.. всичко си е просто сценарии..поза и т.н. ..толкова ненормални хора по рождение няма да пуснат в национален ефир..да факт е,че всичките му близки супер мн се срамуфат,заради прекаленирте му идиотщини..но той просто се откроява по този начин,ако беше тихичък и кротичкъ нямаше да прави впечатление..готин е,кой може да го отрече..и все пак е от Айтос..тук само хубави хора![]()
обичкам си наскоОо!!
![]()
Кефи ме![]()
Не му пука от нищо, а и има много добър глас![]()
+1Първоначално написано от air_J
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
Не е чак толкова зле момчето, ама изобщо не го харесвам.. много идиотски се държи според мен, чак пък прекалява на моменти.. Но вижте сега Тома (за сега неговото име съм научила най-вече, той ми е идол, че има обсада на ТВто вечер и не мога много да го следа много много
), но имаше и една Елена, ако не се лъжа, и Пламена (малко ми е наперена, ама хубав глас има
) ии една такава пълничка.. май Деница се казва .. та те много хубаво пеят.. Аа и Шанел също е добре.. ама тая година май всички са по-добре от миналата :P
ами ако Иван беше лезбийка...щеше да е възможно...щото Люси ЕПървоначално написано от evi_vd
![]()
НАЙ-ГОЛЕМИЯТ
има си страхотен глас Иванчо :P![]()
а за денислав-поне да можеше да пееше, ама не може![]()
вие май не можете да схванете, че 90% от нещата, които се случват в тва предаване са по сценрии...![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
е, то това е много ясно...даже може и резултатите да са нагласениПървоначално написано от Alcohooligan
btw и аз съм от Ловеч, ти от кое даскало си? ако искаш ми пиши лично![]()
За мен има невероятен глас , но прекалява с лигавщините.Не усеща къде прекалява.Иначе е мноо сладък и пее невероятно
аз гласувах за Иване, ще се омъжеш ли за мен![]()
![]()
![]()
![]()
ае мн сте зле.Има мнооооооооооогоооо време докат доди финала то 1 концерт напрайли и аре Иван - новият Мюзик Айдъл.Вий па отде знайте, че ще е той, може би ще съм АЗ :P
![]()
![]()
![]()
Love is Rare, Life is Strange, Nothing.....Last and People Change
Първоначално написано от unfix
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
tva za hubavite horca v aitos e napuuuulno vqrno !Първоначално написано от miloto na miloto:P
![]()
Когато е сериозен и не се държи като задник е готин прави смях но понякога супер прекалява и виси на косъм да не го изритат иначе само заради него и Тома си струва да го гледам тва иначе е доста скучно
da be 100%Първоначално написано от Psychopath*
![]()