- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Най-ефективен метод за спиране на цигари
Така правиха ми снимка днеска и се установи,че имам с прости думи тазлагащ се десен бял дроб ... и запушени тръби там тея при дишането и аз не разбрах много ,защото се шокирах и в един момент мислех,че ще припадна от шока ...
Пушачка съм,то се разбра ...
Въпроса ми е най-ефективен метод за спиране на цигари,защото в момента продължавам да пуша,а знам че ако продължавам ще си умра ...
Благодаря!!! И съжалявам ако има правописни грешки,но още съм в шок ...
Kogato ti se dopu6i sloji ne6to v usta,koeto razbira se da ne e cigaraNaprimer duvka ili blizalka.Opitai!kusmet
КуЧкА сЪм БиЛа..Не ОтРиЧаМ!мРаЗиШ мЕ...ХаХа А щО мЕ зЯпАш КаТо сЕ сЪбЛиЧаМ?С ПрАвЕжИ гАдНи Ми ИзЛиЗаШ...И ТъПи ПуTкИ мИ ЗаБиВаШ...ВиНаГи сЕ ВрЪщАш НА МоЯтА врАтА...А КаЗвАш Не сЪм биЛа За тЕб сеГа!
Помисли добре над това, какво си причянаваш на белия дроб.
Няма лесно да спреш цигарите, но в момента имаш добър стимул лека по лека да ги откажеш.Успех.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Аз съм напълно съгласна с ЦвЕтИт0. Помисли си какво ти причиняват просто. Не ти ли стана гадно вече?
Един съвет : не сги сприрай постепенно защото няма никакъв смисъл в това. Трябва от раз !
Дъвки, ако трябва опитай и със никотинови ленти,Табекс, има различни хапчета и подобни, които продават в аптеките. Но все пак ако ти самата не осъзнаеш, че трябва да спреш с цигарите нищо друго няма да ти помогне.
Волята![]()
Първоначално написано от la4ezara
Ама разбира се!
+1 - i az taka gi spriahПървоначално написано от didivid
mi kat ti se dopu6i si pogledni snimkata da droba i 6e vidi6 dali 6e zapali6 abe bace kvi metodi s volq vsi4ko stava trea samo da ima6 volq
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Спри ги рязко и изведнъж. Ако устискаш за около месец без нито една дръпка, после е лесно.
Ако ги намаляваш постепенно - няма да ги спреш.
Ако ползваш дъвки, лепенки и други лайна - НЯМА ДА ГИ СПРЕШ. Помисли малко - зависимостта се причинява от никотина и именно него трябва да спреш. А с тези просто го приемаш от друг източник.
Аз се считам за компетентен, защото след 6 години пушене ги спрях точно на 02.10.2006 и оттогава не съм дърпал нито веднъж. Както казах - рязко и изведнъж.