- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Къде си Ципо ?!?!
Абе къде се намира тази така наречена "Девствена Ципа"![]()
Приятелката ми уж ... девствена ... 8 см пръст не можа да я намери![]()
Пояснявам че съм на 15 и не съм спал с девствено момиче за това питам![]()
Пфууу, почти на входа е, не я търси навътре. Кви ти 8 сантиметра. Просто ципата има отвори, през които изтича и менструалната кръв и определено 1 пръст си влиза без проблеми.
Za poreden put: Vijda se s prosto oko.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
=D>Първоначално написано от amatorium
![]()
=D>
![]()
![]()
![]()
![]()
ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!
Жалко,изтървала съм момента да й се полюбувам.Първоначално написано от amatorium
На 34 см навътре в 8 сантиметровото влагалище на приятелката ти е!
На входа е.
А охрана и СОТ има ли?Първоначално написано от krem4et0
хахахахахахах![]()
![]()
![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
ахахахахахахаПървоначално написано от kPuCkA
![]()
ти ме разби
![]()
![]()
![]()
Истинският приятел е този който ако го събутиш в 6 сутринта с вик: "Копеле убих човек" той да ти отговори: "ОК.Къде ще копаеме?"
The life is a big madhouse, don't miss living in it
хората си правят снимки със нея преди да я загубят ти даже не си си я виждалаПървоначално написано от kPuCkA
КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?
Първоначално написано от buxbull
олеле,аз пропуснах..![]()
![]()
![]()
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Тц тц,срам и позор,а?Ще ми дадеш ли твоята назаем да се снимам с нея?Първоначално написано от buxbull
![]()
За тези, дето са пропуснали да си направят фотосесия, пишете в гугъл "hymen" па се нарадвайте на картинки.Аз лично съм малко отвратена на самия вид на това нещо, ама анатомия. Кво да се прави?
![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Тва го видях ама аз токва нямам .. Тва начи вече го няма макар че не сам праела сексПървоначално написано от Rebellion_Angel
![]()
![]()
![]()
карай няма да боли първия път
![]()
![]()
![]()
Molq vi se ,nedeite taka da balamosvate horata, 4e 6te vzeme nqkoi da tursiПървоначално написано от ubuntu
:
ауууу не ... втори образ като тоя нема...... лелеле хахахах ... умрях само като го прочетох ...
Сега. Чети много внимателно!
Разтвяряш и краката. Слагаш си устат на влагалището и почваш : ЦИПОООООООООООО , ОТВОРИ СЕ ЦИПОООООООООО , КЪДЕ СИИИИИИИИИИИИИ??
Ако не се обади ,значи си я отворил!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Първоначално написано от The PoNy-GoTh
у гъза й е деа тъп ли си?
аууууууууууу аз мойта не съм я видяламамка му ... а така ми се искаше да я вида на кво мяза
![]()
даПървоначално написано от shadow4e
![]()
Пробвай с пожарогасител!Ама леко да не я подминеш ,че по тъмно връщането е много трудно!
EveRytHing Is poSSible...
...Smile only in the Darkness...
Death...That's How I Wanna Be...