- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- абе не знам какво ми става... но става нещо
От време на време ми излизат някакви многобройни подути , червеникави , твърди , тънки , с всякакъв размер ( най често дълги ) черти по кожата и се усещат по скоро като парещи от колкото като сърбящи . Проверих се да нямам спин и прочее гнусотий на 3 места включително и в кръводарителния център два пъти като се има предвид че последня ми полов акт е бил преди повече от 5 месеца . Не е нормално това което ми става.. винаги съм се радвал на добра физическа форма и здрава имунна система . Ако някой е имал или има такъв кожен проблем моля нека ми сподели .
Mi nai dobre e da otide6 na lekar.toi 6te ti kaje kvo ti e i 6e ti predpi6e lekarstva.
КуЧкА сЪм БиЛа..Не ОтРиЧаМ!мРаЗиШ мЕ...ХаХа А щО мЕ зЯпАш КаТо сЕ сЪбЛиЧаМ?С ПрАвЕжИ гАдНи Ми ИзЛиЗаШ...И ТъПи ПуTкИ мИ ЗаБиВаШ...ВиНаГи сЕ ВрЪщАш НА МоЯтА врАтА...А КаЗвАш Не сЪм биЛа За тЕб сеГа!
не съм сигурна дали говорим за едно и също ,но и на мен понякога ми излизат едни подобни на мехурчета но по издалжени от пъпки и подутото е беличко ,а отстрани зачервено и също пари и сърби...излизат ми предимно по ръцете най често след миене на ръцете или мазане с крем, а понякога просто без причинаговорих с алерголожка и тя ми каза че нямалко как да ме тества дали е няква алергия срещу козметика
супер гадно
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.