- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярно ли е?
Здравейте, искам да ви попитам дали е вярно това че се занимаваш със някакъв спорт или нещо друго и да не ти остава много свободно време милисш по малко за любов.Аз ся седа пред компа и нямам какво да правя и само за това мисля и се депресирам.Искам да не мисля за това постоянно защото като се замислям и ставам някакъв много затворен и като мез заговори някое момиче и незнам какво да кажа искам да съм по отпуснат и да не ми пука дали ще ме изрита или ще ме приеме.
Ami spored men ne trqbva da se izolirash tolkova mnogo pred komputara ...Zabavlqvai se tova onova.Pyk da se pritesnqvash dali nqkoe momiche nqma da te prieme si e savsem normalno,no ne se pritesnqvai tolkova mnogo karai po-smelo...Neuspehi vinagi moje da ima,no shte posledvat i uspehi...Taka che ne se zatvarai tolkova mnogo izlez i vij che sveta moje da byde mnogo hubav.Haide uspeh![]()
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Стига с т0я к0мп, бе мо- излизай навън ц1кай нещо. Запиши се да тренираш наистина някакъв спорт- 100% ще се чувстваш по-д0бре и ще си проличи![]()
Първоначално написано от Say It Right
Това можеш сам да си го наложиш - да се срамуваш по-малко.Не знам на колко си, но и с възрастта се преодолява...Наистина, ако тръгнеш да се занимаваш с някакъв спорт ще се почувстваш по-добре, тонизиран, а и ще мислиш малко по-малко за това.
Ами зависи от спорта и зависи колко време тренираш...Ако продължиш да тренираш няколко години започват състезания...тренировките стаават по дълги и тогава ти остава малко време дори да излезен навън...пък камо ли да мислиш..![]()
Изобщо като си зает с някакъв физически труд ти остава по-малко време за мислене от което следва ,че по-малко ще се притесняваш ...
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
Ти ако от 14 годишна възраст започнеш да се депресираш ...
От личен опит ти казвам, че като си запълваш времето с глупости, не мислиш за любов.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ми от личен опит ти казвам че помага
първо нема мислиш само за това
запознаваш се с нови хора... сеш се ко ти каам
и мамка му запишете се на някакъв спорт ,спорта е хубаво нещо калява духът и тялото, а не се да питате що харесваме хубави и стройни момичета- ми мн ясно че при тях ще отидем, не си милете че те не се грижат за фигурата си
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ми има нещо вярно ,но не напълно.Вярно е ,че като почнеш да се занимаваш с нещо нямаш много време да мислиш за глупости и да се връщаш в спомените си.Въпреки това обаче все ще се намери нещо ,което да ти напомни за любовта...просто това са законите на Мърфи: Все трябва да си прецакан![]()
0stavi k0mputura izlez malk0 :P![]()
Спортът ти дава повече неща, за които да мислиш, но не премахва предишните (иначе на учениците щеше да им е забранено да спортуват).
За момичетата, не се притеснявай. Говори с тях - и те са хора, и те се притесняват. Като говориш с някое момиче, не подхождай с мисълта, че тя има за цел да ти се присмее като кажеш 2 думи. Повечето момичета нямат такива цели, освен ако не говорят с някой, на когото са се присмивали зад гърба и преди - а такова момиче не те заслужава. Подхождай приятелски към тях, интересувай се от живота им, може да си говориш с момичета на много теми и да ти дадат страхотни идеи. Например, излез някой път с компания момичета (може и роднини като за начало) и си говорете как момичетата свалят момчета, какво харесват момичетата в момчето, как им харесва те да бъдат сваляни (тук повечето дами ще дадат чудесни идеи). Успех!![]()
Еми няма да е зле да излезеш от черупката която си! Спортувай, няма да ти дойде зле... но аз спортувам от 3 месеца и ми е малко натоварено... почват се тренировките състезанията и ПОБЕДИТЕ !!!![]()
![]()
:P
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Ми и аз мисля, че в повечето случай така ставаПървоначално написано от comics
![]()
Животът е адът описан в Библията!