- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Цигари,надномерно тегло,кръвно и всички екстри
Ми здравейте,това са част от проблемите ми,предимно от стрес предизвикани и лош животБях болезнено слабо момченце,после бях як и здрав тинейджър спортист,сега съм на 19 и съм станал мазен тип с бира в ръка,пуша от 7 клас,спирах цигарите за година и повече,обаче пак ги започнах,за месеци не пушех,после пушех пури.Сега когато вече се задъхвам в редките случаи които спортувам се чудя как да ги спра наистина.Мислех си,че винаги ще мога,щом преди успявах обаче сега не мога.Не пуша много,но пуша достатъчно.Понякога 1 кутия за 2 дни,друг път за 1 ден,за 1 вечер,понякога за 2 седмици пуша 3 цигари само,все различни марки пуша.А да,преди около 1 година ми откриха и високо кръвно в следствие на нерви,та в залата честичко се задъхвам,сила имам,обаче се чувствам някак странно и замаяно,мислех си,че това е защото тренирам с доста големи тежести.Та нека спра да се оплаквам,просто ме посъветвайте как да спра цигарите,да си върна плочките и да се чувствам по-добре.Но не искам да ставам клъощав както преди,не искам да губя мускули,поне тия които ми останаха,искам само шкембето да сваля,защото там имам стабилен пояс сланина...
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес