Ми здравейте,това са част от проблемите ми,предимно от стрес предизвикани и лош живот Бях болезнено слабо момченце,после бях як и здрав тинейджър спортист,сега съм на 19 и съм станал мазен тип с бира в ръка,пуша от 7 клас,спирах цигарите за година и повече,обаче пак ги започнах,за месеци не пушех,после пушех пури.Сега когато вече се задъхвам в редките случаи които спортувам се чудя как да ги спра наистина.Мислех си,че винаги ще мога,щом преди успявах обаче сега не мога.Не пуша много,но пуша достатъчно.Понякога 1 кутия за 2 дни,друг път за 1 ден,за 1 вечер,понякога за 2 седмици пуша 3 цигари само,все различни марки пуша.А да,преди около 1 година ми откриха и високо кръвно в следствие на нерви,та в залата честичко се задъхвам,сила имам,обаче се чувствам някак странно и замаяно,мислех си,че това е защото тренирам с доста големи тежести.Та нека спра да се оплаквам,просто ме посъветвайте как да спра цигарите,да си върна плочките и да се чувствам по-добре.Но не искам да ставам клъощав както преди,не искам да губя мускули,поне тия които ми останаха,искам само шкембето да сваля,защото там имам стабилен пояс сланина...