филма е следния , двмата сме , забавляваме се но без балонче , свършвам на корема й , обаче по пичката й имаше некфо бяло което мязаше на сперма и така решихме тя да пие ескапел защото беше и в овулация и се спече всичко ... пи хапчето обаче нямаше никакви странични ефекти даже гадно не и стана (а доколокото знам ако е станал филм да се е оплодила яйцеклетката поне трябвало да й стане лошо понеже хапчето все пак убива нещо там и напрао незнам) ... доиде си цикъла и сичко е ок ... самоче ся стана филма че го правихме без и аз си го извадих и пак сичко си беше ок ... нали отидох измих се и си сложих вече балонче и се почнахме и така си се лашкахме мн яко ала бала тя супер мн се подмокри и мн брутално беше и да вадя си го и нали свършвам с очакването че е там презерватива и ше си свърша в него без да я цапам по гърба и кфо стаа ... тя вика кфо напраи закфо съм мокра вътре и на гърба усещам топло и съм мокра там и аз се чудя кфо стаа и с мене че ми е нещо така ненормално ... аз до последно си мислих че съм с презерватив, но той явно се беше скъсал... обаче не съм свършвал в нея и сега отново има филм обаче тоя път не е в овулация смисъл цикъла май и свърши преди около седмица и сега пак съм пред дилемата да го купувам ли това хапче за 30 кинта тя да го пие или просто да седим и да чакаме до побеляване кръвчицата ... на нея понеже съм й първия и яко се спича по тоя въпрос и за това реших да се обърна тука към форума че да ми бъде даден някои съвет или нещо такоа (понеже искаме да си се лашкаме пък и нещем главоболия пък нейната притесненост от части един вид параноя ме спича и мене и става филмирана история) ... малко е дългичко написано но дано някои си направи труда да го прочете и каже мнение , благодаря

т.7
krem4et0