- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 3 повода-3 подаръка
с приятеля ми май месец правим 1 година освен това той има иимен ден и освен това е и абитуриен т и затова се обръщам към вас моля ви кажете 3 подаръка за 3-те случая моля ви отчаяно не мога да измисля сама моля виблагодаря на всички предварително
т.7
krem4et0
...LoVe YOU FoReVeR..........
Не мога да разбера колко теми ще пуснеш за скапания подарък? Можеше да питаш в предната тема, в която отново питаш за подаръкаПървоначално написано от delitoooooooo
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
АМИ СЪЖЕЛЯВАМ НО ВМЕСТО ДА СЕ ЗАЯЖДАШ ДАЙ ПРЕДЛОЖЕНИЕ 1-ВОТО НЕ СИ СПОМЯНМ ДАЛИ НАТИСНАХ ПРАТИ ЗАТОВА НАПИСАХ ВТОРО И ЕТО СЕГА СИ ИМАМ 2 ТЕМИ В КОИТО ОЧАКАМ ДА МИ ДАДЕТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ А НЕ ДА СЕ ЗАЯЖДАТЕ ЗАЩО СА 2 ЗАЩОТО..БЕЗ ДА ИСКАМ ..СЪДБА
Оф да бе, затова отговори на предното нали? Щот не си спомняш .. Апф..Първоначално написано от delitoooooooo
Земи му нещо дет ще му остане за спомен. Де да знам аз дали се кефи на злато или сребро. дали му харесват маркови дрехи или плюшени играчки. Дали носи часовник или гривни или пък ланеци. Толкова неща има, ако се врътнеш по магазините ......
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Земи му една изкуствена вагина,така докато те няма,може да си я ръга и да си мисли за теб![]()
Не,все още не ми е притрябвала,дано и да не ми притрябва скоро![]()
![]()
![]()
не мисля че се нуждае от такива принадлежности
![]()
но като цяло хрумването е добро
благодарско за MartyParty има хубави идей и ще се възползвам![]()
![]()
![]()
Успокой се малко, няма нужда да и викаш... А авторката гледай малко все пак....Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
A за подаръкаа хмм ти го познаваш, все пак 1 година не е никак малко. Познаваш го ии би трябвало да знаеш какво би му харесало :P
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
злат0 се подарява само от най-близките на абитуриентска...стринка,чич о,леля,вуйчо и др. подобни...Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
Благодаря на :.h0t_bAbE.: и на Iv4eTy![]()
Къде го пише това? Злато се подарява ако можеш му земеш... Ако не можеш - вземаш по-евтиното...Първоначално написано от :.h0t_bAbE.:
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
ами знам го като традиция,br0-ту беше аМбитур3нт миналата г0дина,и за това...за абитуриентска,поне по моя край е така...за другите 2 повода,ак0 си ре6и-може,ама за абитуриентска,аз така го знам...Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX