.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

откачам ве :@:@:@

в петък заместник директорката ме хвана да пу6а в даскало и казах на на6те 4е само сам си дърпала и то тфа от месец(всъ6тност пу6а редовно от мн време мало по малко от година)и на6те ги викат в понеделник при диреторката има ли вероятнос да ме изгпнят

Kefi se ne mogat da te izgonqt.No mislq 4e 6te ima nqkakvo nakazanie Vse pak kato zabelejka
    We are the world,we are the.....

spox pokaji 2 3 dena 4e si se podobrila i po4ni pak ako ti sa....nem ta izgonqt kefi sa na jivota i nem ti puka
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    shumen
    XAxaxxXXAx po nikav na4in nqma da te izgonqt mamrene ot direktora - ei tyi 6e ti e nakazanieto XAYXYYAXyXYAYXayxya... pri nas dori i takiva glyposti nqma xYAxyyax horata si py6at pred daskalo.. minava direktora - tolkova my e pisnalona 4oveka 4e ve4e i toi ni6ty ne pravi
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Ще те изгонят,че си пушила?!
    Ти в ред ли си,бе

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Пушила е В даскало,а не отпред,отзад или отстрани.Има огромна разлика,ако не те изключат,то поне наказанието ще е доста голямо.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Ако нямаш предишни провинения, предполагам, че няма да те изключат.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

и в нашето у-ще наскоро беше се случило същото,около 20 ученика бяха....дадоха им 10- дневен срок и казаха,че дори само един ученик да се провини,ще изхвърчат всички....спох само гледай да не те хванат отново

Не, няма - най-голямата санкция за пушене в даскало е наказание по-висока степен от настоящето, но само ако имашр железни правила и даскалото е елитно тва се спазва. Дефакто ако нямаш никакво наказание, получаваш забележка, ако имаш забележка - предупреждение за изключване, ако имаш предупреждение за изключване - си аут.
    Memento moriendum esse!

миналата година имахме физическо и аз със лудата ми глава реших че докато другите играят аз ще запаля една във съблекалнята,даскала ме хвана,после при директорката,на следващия ден и наще ,, после на съвета пред всички даскали и най-накрая последно предопреждение за преместване в друго учебно заведение .. не е шега работа,внимавайте ..
    по темата:мацка,ако нямаш предишни провинения,няма да те изгонят,ние бяхме горили дневник преди това и сигурно за това имам такова наказание,не вярвам тебе да те изгонят ... успех !
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си