.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Hybrid View

Зарязвали ли са ви заради това???

не знам дали тря тука да пускам темата ама искам някой ако може да каже какво мисли по въпроса...ЗначИ проБлема Е сЛеДниЯ..ена приятелка си има гадже от около 3 месеца и сичко си вървеше много добре м/у Тях...но когато оня ден са си говорили за това кой с колко е спал и тя кат му казала че е девствена той почнал да и се обясняя и станал някъф друг...и вечерта получила смс "мила много добро и хубаво момиче си,но мисля че нашата връзка няма бъдеще...." и накрая "пък и не мисля че мога да се оправям добре с деца"(тя е на 16)..след което тя дойде при мен и като ми обясни, ми идеше да отида при тоя и да го сега тя си мисли че той я е зарязал заради това че е девствена,пък тфа е толко тъпооо...кажете ми аз как мога да и помогна????и изщобщо според вас срамно ли е на 16-17 да не си правил секс???изобщо някой ако може да каже нещо, нека го направи??
    МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!

Толкова ли сте задръстени, че предпочитате да пуснете тъпа тема, отколкото да се разберете с момчето?!?!?!

П.С.:Не е срамно на 16-17 да не си правил секс.

stranna rabota ...
    aa toz na kolko godini e

Ем ... Значи на момчето му се е е*ало ... Или просто са му ги наговорили , да си няма работа с девствени .
    Мисълта ми е ,че цялата работа се върти около секса...
    По-добре кажи на приятелката ти да си намери друг който ще я цени
    Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
    Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...

Град
    Враца
    Начи тоя тряя да е голям кретен... Гръмни го и кажи на приятелката си да не и пука за с-во като него =)

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Po-dobre naistina go gr1mni...mn e zle...ebasi az mn se nervq na takiva hora,6toto s16toto stana s moqta fr nqkolko p1ti...samo za edin seks...ama moita fr e na 13..
    ama da ti kaja ne e sramno da ne si prail na 16-17...sq kogato si re6i...togava 6te go napravi...
    mn mrazq takiva mom4eta...mislqt samo za seks..

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от j@dn@_z@_celufk@
    Po-dobre naistina go gr1mni...mn e zle...ebasi az mn se nervq na takiva hora,6toto s16toto stana s moqta fr nqkolko p1ti...samo za edin seks...ama moita fr e na 13..
    ama da ti kaja ne e sramno da ne si prail na 16-17...sq kogato si re6i...togava 6te go napravi...
    mn mrazq takiva mom4eta...mislqt samo za seks..
    А ти само за целувки - почти 1 и също е, само дето на момчетата сексът им харесва повече 0т целувките
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Супер фен Аватара на Qnchety
    Според мене да не си правил секс на 16 години не е срамно, а е супер. Смисъл, че повечето на мойта възраст вече са се ебали сума ти пъти(на 14 съм). А тоя щом я е зарязал заради това е бахти тъпака

Am 6tom tfa mom4e q e zarqzalo,zaradi takava glupsot,zna4i ne q zaslujava!Spored men tvoita fr trqbva da go zabravi i da nameri 4ovek,koito da q oceni!A kolkoto do devstvenostta,razbira se 4e ne e sramno!Naprotiv!
    My dream isn't an absurd...it's just imposible for your possibilities

не си заслужава тя да се бори за него и да страда при положение че на него в галавата му е само как да я вкара в леглото си много му е на к*ра че тя има чуства да не се предава и да продължи напред света е пъъъълен със мъже
    ...LoVe YOU FoReVeR..........

Град
    Варна
    Само не разбирам за какво е ходил цели 3 месеца с нея ако е било за чукането-просто и той се е прее*ал и нея я е нацакъл.Ще и мине-може да си вземе 1 голяма поука и да си подбира аверите.
    SEX NA EKS!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Moga samo da aja,che e pohvalno momiche na 16 da ne e pravilo sex,malko ostanaha,koito sa na tazi vazrast i sa devstveni,daje priqtelkata ti zaslujava edin medal

Ха...Еми щом я е зарязал тва говори кво е и момчето!След като е разбрал че е девствена сие Казал "офффф яснооо тая нема никога да ми пусне" ...И разбира се понеже момчета имат нужда от секс /поне така казват/ заразвят момичето и си намират някоя с която да се чукат секи ден и след 1 месец да им омръзне Няма смисъл твойта фр да се нерви на такъв...Ще намери по добър!

На този тип момчета аз бих казала просто ГОЛЕМИ ПРАЗНОГЛАВЦИ И СУПЕР ТЪПИ МРЪВКИ.КАкво като момичето не е курва и не е преспала с половината или целия град.Евала ,че се е запазила на тези години ,голяма рядкост са момичетата като нея.Нищо срамно няма .Обясни и че е ония гъз явно си търси нещо дет да е*е и няма смисъл даже да мисли повече за ограничени същества като него.

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Наистина е похвално, че още е детствена и че не е пуснала на този нещастник, който е бил с нея, само защото си е мислил, че тя ще му пусне. Кажи й да гледа от добрата страна на нещата - не си е развалила първия път с някой, който е бил с нея само заради това.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    И аз мисля,че явно е искал секс от нея и като е разбрал,че е девствена .... Не е точно тъпа мивка момчето,защото поне я е оставил и не е искал да и причинява болка после ...а я е оставил да си търси подходящия ... Нека приятелката ти се радва,че е станало така,защото после щеше да страда повече

Цитирай Първоначално написано от bibonka
    И аз мисля,че явно е искал секс от нея и като е разбрал,че е девствена .... Не е точно тъпа мивка момчето,защото поне я е оставил и не е искал да и причинява болка после ...а я е оставил да си търси подходящия ... Нека приятелката ти се радва,че е станало така,защото после щеше да страда повече
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Цитирай Първоначално написано от bibonka
    И аз обмислях някакъв такъв вариянт...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Пълно е със загубеняци. Не си струва дори да се ядосва.

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Пълно е със загубеняци. Не си струва дори да се ядосва.
    И аз това викам
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

О БОЖЕ МОЙ ! То бива бива кухи парчета ма тоя направо кърти ! Как може да я нарича дете , защото е девствена ?! Това е един ограничен и плиткоумен кретен! Даже на момичето чест й прави че не се е на**ала с който й падне ами чака подходящ... Та по въпроса пряителката ти да му тегли една майна на тоя да не й пука и да продъжи напред . Сигунран съм , че ще намери някой много по-добър във всяко отношение от този ограничен е**ч...

Град
    там където мечтите стават реалност

Re: Зарязвали ли са ви заради това???

Цитирай Първоначално написано от Clara_
    не знам дали тря тука да пускам темата ама искам някой ако може да каже какво мисли по въпроса...ЗначИ проБлема Е сЛеДниЯ..ена приятелка си има гадже от около 3 месеца и сичко си вървеше много добре м/у Тях...но когато оня ден са си говорили за това кой с колко е спал и тя кат му казала че е девствена той почнал да и се обясняя и станал някъф друг...и вечерта получила смс "мила много добро и хубаво момиче си,но мисля че нашата връзка няма бъдеще...." и накрая "пък и не мисля че мога да се оправям добре с деца"(тя е на 16)..след което тя дойде при мен и като ми обясни, ми идеше да отида при тоя и да го сега тя си мисли че той я е зарязал заради това че е девствена,пък тфа е толко тъпооо...кажете ми аз как мога да и помогна????и изщобщо според вас срамно ли е на 16-17 да не си правил секс???изобщо някой ако може да каже нещо, нека го направи??
    Нищо лошо,че е девствена и аз започнах да го правя късно,но когато човек започне да го прави си променя и мисленето скоро след това,съзрял е,както се казва...Допреди това каквото и да прави си е дете...Пича си го е казал,не мисли,че може да се оправя с деца,пича иска нормална и забавна връзка,не да е детегледачка и отварачка.Пък и явно твойта приятелка е заслужила думите на момчета,а може и той да е боклук и затова така да е направил,той на колко е?
    Просто не са един за друг каквата и да е причината,така,че приятелката ти да продължава напред
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

естествено 4е не е срамно!аз съм на 17 и о6те не съм правила секс,а колкото до оня индивид наистина заслушава да го гръмнеш Не мога да разбера как може да я скъса за6тото е девствена

Цитирай Първоначално написано от Roiroi
    Ем ... Значи на момчето му се е е*ало ... Или просто са му ги наговорили , да си няма работа с девствени .
    Мисълта ми е ,че цялата работа се върти около секса...
    По-добре кажи на приятелката ти да си намери друг който ще я цени
    +1
    Чувствата са като вятъра в платната на кораб. Те го движат, но когато са неконтролируеми могат да го унищожат.

Мега фен Аватара на iiirish
    абе срамно било!!! глупости! с извинение ама никой няма да ми каже на колко години да си отворя краката! аз също спах за първи път с мъж на 17, но не се мисля за изостанала
    а ако той я е зарязал заради това значи е пълен боклук, и никой не може да й помогне ако тя сама не осъзнае това

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си