- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Зарязвали ли са ви заради това???
не знам дали тря тука да пускам темата ама искам някой ако може да каже какво мисли по въпроса...ЗначИ проБлема Е сЛеДниЯ..ена приятелка си има гадже от около 3 месеца и сичко си вървеше много добре м/у Тях...но когато оня ден са си говорили за това кой с колко е спал и тя кат му казала че е девствена той почнал да и се обясняя и станал някъф друг...и вечерта получила смс "мила много добро и хубаво момиче си,но мисля че нашата връзка няма бъдеще...." и накрая "пък и не мисля че мога да се оправям добре с деца"(тя е на 16)..след което тя дойде при мен и като ми обясни, ми идеше да отида при тоя и да го![]()
![]()
сега тя си мисли че той я е зарязал заради това че е девствена,пък тфа е толко тъпооо...кажете ми аз как мога да и помогна????и изщобщо според вас срамно ли е на 16-17 да не си правил секс???изобщо някой ако може да каже нещо, нека го направи??
МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!
Толкова ли сте задръстени, че предпочитате да пуснете тъпа тема, отколкото да се разберете с момчето?!?!?!![]()
П.С.:Не е срамно на 16-17 да не си правил секс.
stranna rabota ...
aa toz na kolko godini e
Ем ... Значи на момчето му се е е*ало ... Или просто са му ги наговорили , да си няма работа с девствени .
Мисълта ми е ,че цялата работа се върти около секса...
По-добре кажи на приятелката ти да си намери друг който ще я цени
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
Po-dobre naistina go gr1mni...mn e zle...ebasi az mn se nervq na takiva hora,6toto s16toto stana s moqta fr nqkolko p1ti...samo za edin seks...ama moita fr e na 13..
ama da ti kaja ne e sramno da ne si prail na 16-17...sq kogato si re6i...togava 6te go napravi...
![]()
![]()
![]()
mn mrazq takiva mom4eta...mislqt samo za seks..
![]()
А ти само за целувки - почти 1 и също е, само дето на момчетата сексът им харесва повече 0т целувкитеПървоначално написано от j@dn@_z@_celufk@
![]()
Първоначално написано от Say It Right
Според мене да не си правил секс на 16 години не е срамно, а е супер. Смисъл, че повечето на мойта възраст вече са се ебали сума ти пъти(на 14 съм). А тоя щом я е зарязал заради това е бахти тъпака![]()
Am 6tom tfa mom4e q e zarqzalo,zaradi takava glupsot,zna4i ne q zaslujava!Spored men tvoita fr trqbva da go zabravi i da nameri 4ovek,koito da q oceni!A kolkoto do devstvenostta,razbira se 4e ne e sramno!Naprotiv!
My dream isn't an absurd...it's just imposible for your possibilities
не си заслужава тя да се бори за него и да страда при положение че на него в галавата му е само как да я вкара в леглото симного му е на к*ра че тя има чуства да не се предава и да продължи напред
света е пъъъълен със мъже
...LoVe YOU FoReVeR..........
Само не разбирам за какво е ходил цели 3 месеца с нея ако е било за чукането-просто и той се е прее*ал и нея я е нацакъл.Ще и мине-може да си вземе 1 голяма поука и да си подбира аверите.
SEX NA EKS!
Moga samo da aja,che e pohvalno momiche na 16 da ne e pravilo sex,malko ostanaha,koito sa na tazi vazrast i sa devstveni,daje priqtelkata ti zaslujava edin medal![]()
Ха...Еми щом я е зарязал тва говори кво е и момчето!След като е разбрал че е девствена сие Казал "офффф яснооо тая нема никога да ми пусне" ...И разбира се понеже момчета имат нужда от секс /поне така казват/ заразвят момичето и си намират някоя с която да се чукат секи ден и след 1 месец да им омръзнеНяма смисъл твойта фр да се нерви на такъв...Ще намери по добър!
На този тип момчета аз бих казала просто ГОЛЕМИ ПРАЗНОГЛАВЦИ И СУПЕР ТЪПИ МРЪВКИ.КАкво като момичето не е курва и не е преспала с половината или целия град.Евала ,че се е запазила на тези години ,голяма рядкост са момичетата като нея.Нищо срамно няма .Обясни и че е ония гъз явно си търси нещо дет да е*е и няма смисъл даже да мисли повече за ограничени същества като него.
Наистина е похвално, че още е детствена и че не е пуснала на този нещастник, който е бил с нея, само защото си е мислил, че тя ще му пусне. Кажи й да гледа от добрата страна на нещата - не си е развалила първия път с някой, който е бил с нея само заради това.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
И аз мисля,че явно е искал секс от нея и като е разбрал,че е девствена .... Не е точно тъпа мивка момчето,защото поне я е оставил и не е искал да и причинява болка после ...а я е оставил да си търси подходящия ... Нека приятелката ти се радва,че е станало така,защото после щеше да страда повече
Първоначално написано от bibonka
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
И аз обмислях някакъв такъв вариянт...Първоначално написано от bibonka
Пълно е със загубеняци.Не си струва дори да се ядосва.
![]()
![]()
И аз това викамПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
О БОЖЕ МОЙ ! То бива бива кухи парчета ма тоя направо кърти ! Как може да я нарича дете , защото е девствена?! Това е един ограничен и плиткоумен кретен! Даже на момичето чест й прави че не се е на**ала с който й падне ами чака подходящ... Та по въпроса пряителката ти да му тегли една майна на тоя да не й пука и да продъжи напред . Сигунран съм , че ще намери някой много по-добър във всяко отношение от този ограничен е**ч...
Нищо лошо,че е девствена и аз започнах да го правя късно,но когато човек започне да го прави си променя и мисленето скоро след това,съзрял е,както се казва...Допреди това каквото и да прави си е дете...Пича си го е казал,не мисли,че може да се оправя с деца,пича иска нормална и забавна връзка,не да е детегледачка и отварачка.Пък и явно твойта приятелка е заслужила думите на момчета,а може и той да е боклук и затова така да е направил,той на колко е?Първоначално написано от Clara_
Просто не са един за друг каквата и да е причината,така,че приятелката ти да продължава напред![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
естествено 4е не е срамно!аз съм на 17 и о6те не съм правила секс,а колкото до оня индивид наистина заслушава да го гръмнеш![]()
![]()
![]()
Не мога да разбера как може да я скъса за6тото е девствена
![]()
![]()
+1Първоначално написано от Roiroi
![]()
Чувствата са като вятъра в платната на кораб. Те го движат, но когато са неконтролируеми могат да го унищожат.
абе срамно било!!! глупости!с извинение ама никой няма да ми каже на колко години да си отворя краката! аз също спах за първи път с мъж на 17, но не се мисля за изостанала
![]()
а ако той я е зарязал заради това значи е пълен боклук, и никой не може да й помогне ако тя сама не осъзнае това