.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    tova mom4e e stra6no tapo 6tom e napravil takova ne6to,ne e sramno na 16-17 da si devstven vseki 4ovek e razli4en

Голям фен

Re: Зарязвали ли са ви заради това???

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Цитирай Първоначално написано от Clara_
    не знам дали тря тука да пускам темата ама искам някой ако може да каже какво мисли по въпроса...ЗначИ проБлема Е сЛеДниЯ..ена приятелка си има гадже от около 3 месеца и сичко си вървеше много добре м/у Тях...но когато оня ден са си говорили за това кой с колко е спал и тя кат му казала че е девствена той почнал да и се обясняя и станал някъф друг...и вечерта получила смс "мила много добро и хубаво момиче си,но мисля че нашата връзка няма бъдеще...." и накрая "пък и не мисля че мога да се оправям добре с деца"(тя е на 16)..след което тя дойде при мен и като ми обясни, ми идеше да отида при тоя и да го сега тя си мисли че той я е зарязал заради това че е девствена,пък тфа е толко тъпооо...кажете ми аз как мога да и помогна????и изщобщо според вас срамно ли е на 16-17 да не си правил секс???изобщо някой ако може да каже нещо, нека го направи??
    Нищо лошо,че е девствена и аз започнах да го правя късно,но когато човек започне да го прави си променя и мисленето скоро след това,съзрял е,както се казва...Допреди това каквото и да прави си е дете...Пича си го е казал,не мисли,че може да се оправя с деца,пича иска нормална и забавна връзка,не да е детегледачка и отварачка.Пък и явно твойта приятелка е заслужила думите на момчета,а може и той да е боклук и затова така да е направил,той на колко е?
    Просто не са един за друг каквата и да е причината,така,че приятелката ти да продължава напред
    Да да сега ми кажи,че като след секс хората "съзряват" онея 12-13 годишни с двуцифрените бройки са многу съзряли и мислят логичну... А и тва "детегледачка и отварачка" прозвуча много тъпо-като не е правила секс на 16 не значи,че е дете,а напротив- говори за нея че има мозък в главата си и се е запазила,а не се е про*бала на 13.

Много ясно че не е срамно да не си правил секс на 16-17,на всеки когато му дойде времето.А най-лесния начин да я успокоиш е да и кажеш че това момче не я обича,щом я е зарязал щото е девствена
    ..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]

Naistina se u4udvam se pove4e i pove4e na vaprosite na nqkoi hora ot tozi forum .... ama mi e mnogo zabavno sramno e da ne si pravil sex na 9 godini pobarzaite si4ki i go razprostranete tova .. navar6i6 li 9 godini zapo4va6 poloviq jivot ina4e drugite mnogo 6te vise smeqt koito sa na 11-12 ... DEISTVAITE 4esno
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Обяснете му, че ако беше мъж или поне имаше мъжестото да се смята за такъв никога не би приел девствеността за проблем. Много жалка постъпка, но поне приятелката ти се е обедила навреме, че е боклук.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Ne e sramno... :] pak i po hubavo 4e sa sksali 6ot toi e iskal samo da q naebe

xa abe vie zle li ste na 16 destevena xa i v 1vruzka bez sex nemoje osven ako i mom4eto i momi4eto ne sa destveni se6tate li se

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Според мен е нормално и тоя е голям тъпанар!!!

--------------------------------------------------------

Да, да ... гръмнете го тоя мн е проС
    то не сичко опира до това дали си девствен или не, има сума ти раоти дето са по-важни, ама въпросният господин не е разбрал това

az kazvam BRAVO na MOM4ETO!
    toi i e kazal 4e vruzkata im nqma bude6te ne za6toto e devstvena, a poradi prostata pri4ina 4e iska sex i neiska da q narani...
    ne vi li idva tva na um a samo obijdate 4oveka bez da go poznavate.
    i az ako bqh na negovo mqsto i momi4eto be6e naistina svqsno nqma6e da iskam da q eba i posle 4ao 4ao..
    tapaci samo gadaete kato avtorkata tq kaza zarqzal q 6toto e devstvena i are si4ko napada mom4eto

Град
    Там, където е сърцето...
    Ебаси тъпака е тоя значи, изобщо да не се занимава. Явно си е турсил секс и като не го е намерил....
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Toi e iskal ot neq samo s...x nishto poveche,nishto po-seriozno i kato mu e kazala,che e devstvena e ostanal shax i mat,zashtoto znae,che spi li s neq sled tova tq mnogo shte se privarje kam nego,vse pak i e 1-q,a toi ne vlaga nishto samo edno nikakvo chukane po-dobre che i e kazal vmesto da postapi po oshte po-gaden i doln nachin-da i vzeme devstvenostta i da q zareje Pone za tova,tvoqta priqtelka moje da mu e blagodarna Spored men ot karanici i kavgi s toq Pendel nqma gledaite si dvechkite jivota i da ne vi puka,nai-malko pak na neq za toq muxlio,shte sreshtne nqkoe drugo po-svqstno momche Uspex

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Moga samo da aja,che e pohvalno momiche na 16 da ne e pravilo sex,malko ostanaha,koito sa na tazi vazrast i sa devstveni,daje priqtelkata ti zaslujava edin medal
    Уау, тогава и аз май трябва да се наредя на опашката за медали, на 16 и половина съм и съм си така да се каже още "непорочна", а приятелят ми на близо 18 все още не ме е притиснал нито веднъж да правим секс.
    По темата: Аз лично, ако някой ми беше заявил, че съм дете, не бих се ядосала, защото се радвам, че пазя детското у себе си. Но да ми каже, че не ставам за него, защото съм по-малка... Такъв ще му извъртя, че свят ще му се завие. Не искам да съм надменна, но ме съмнява някой пубер, който ползва само долната си глава за мисловна дейност, да мисли по-зряло от мен.
    А пък тази твоята приятелка, щом толкова бута масло и му се връзва на щуротиите, щом създава проблеми с поведението си и, предполагам, има нервни пристъпи (защото си личи, че психиката й е лабилна), защо никой не я хване под ръчичка и не я заведе на психолог ли, на психиатър ли да й успокои нервите (изивниявам се, че не знам кой точно се занимава с това и дали не са един и същи човек). То с това дете не може да го бъде.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Много голям педал!
    Как може, бе!! Не се оправял с деца!! Големият мъж се изкарва и той. Ако питаш мен, приятелката ти изобщо не трябва да страда и да й е гадно, тоя е голям боклук и по-добре, че се е разбрало сега, а не след още 3 месеца. Не е срамно да си девствен на тия години! СРАМНО Е ДА СИ ОГРАНИЧЕН, НАДУТ И ПРАЗНОГЛАВ като бившето й вече гадже.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Em ... spoored men toq e adski zad1rsten tip ... ako q e zarqzal zardi tova de .......... ii .. milsq 4e ne e sramno na 16-17 da si devstven
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Приятелката ти явно няма никакъв вкус и не проучва човека толкова задълбочено.Нищо не можеш да направиш тя сама ще се оправи и ще си намери някой наистина по-добър.По-добре така отколкото да я изч**а и после да я напусне нали?

Просто момчето е идиот и за т'ва. Можеш да и помогнеш да яжте сладолед и гледайте филм (не романтика) и и намери фруго момче.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не е срамно да си на 16-17 и да си девствен/на!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Кажи на твоята приятелка че този пич не е за нея и най-вероятно затова я е зарязал . Явно момчето не иска той да я отвори (според мен много е тъп ма тва е отделен вапрос).Мен ще ми е кеф да отворя някое гадже. И на нейните години е супер че е девствена
    Кажи и да продължи напред момчето просто не е било за нея

Град
    Here without you...
    Кажи на приятелката ти,че явно е бил с нея само за секс...
    И не е срамно,че е на 16 и не е правила секс..
    А btw онЯ* тъпак заслужава да му отрежете тОп*итЕ

Мога ли на оня да му навра СМС-а в... ухото???НЕ,не е срамно,а оня да се скрие някъде...

Изкретенясал загореляк е тоя.Може би просто се влияе мн от приятелите му,а не от самия себе си

не е срамно да е девствена на 16-17,напротив !!!

иии мила,тоя изрод наистина заслужава да го гръмнеш

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    тоя просто е доказал, че не е с нея, защото я обича или харесва даже и уважението не го виждам къде е ........( еблива раота ) !!!

На която и да е възраст не е срамно да не е правила секс :П - може да има други интереси - пари например
    Но - това е добър тест - да видиш кой за кво те иска - смисъл - отсекъде е ясно, че пича просто иска да и го сложи и да бега - и за тва не ще да се занимава с девственица щото знае, че ще го мотат...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си