Не може ли да се добавят различни стилове на борда да не е само този
и всеки от нас да си избира какво да е защото мен лично това бялото в късните часове ми взима здравето и ще се радвам да има нещо в стил "xbox" примерно нещо на черен или на сив фон...
мхм, така си е..![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Дааа... би било хубаво да можем да си сменяме стила...
Абе то, че е по-хубаво ясно, но дали е толкова лесно да бъде направено? Дори по пътя на най-елементарната логика - ако беше, дали нямаше досега да са се досетили и да са го направили? Силно се съмнявам. Все пак и аз се присъединявам към желаещите нищо, че лично аз точно тази опция надали някога ще я използвам.![]()
+1 То има други ама като се опитам да сменя не ставаПървоначално написано от MG-X-Power
![]()
--------------------------------------------------------
Изобщо не е трудно ама изобщо бил съм администратор на форум лесно се създават теми , но си има и готови стилове , които са безброй!Така ,че.....ще се радвам админа да ни удовлетвори поне с един отговор....все пак този подфорум е именно за него..Първоначално написано от Lestat357
Сайта и форума вървят с един и същ дизайн. Горната рамка не е част от форума. Трябва да се сменя дизайна на целия сайт.Първоначално написано от MG-X-Power
![]()
Не е трудно за изпълнение!Просто няма желание...Първоначално написано от Christ
![]()
ТВЪРДО ЗА !!!
Админе поне напиши една "." да знаем ,че си видял темата... нямаме ли правото поне да получаваме някакви отговори на въпросите , които задаваме!
ТВЪРДО ЗА!!Първоначално написано от MG-X-Power
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.