.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Стилове на борда

Не може ли да се добавят различни стилове на борда да не е само този
    и всеки от нас да си избира какво да е защото мен лично това бялото в късните часове ми взима здравето и ще се радвам да има нещо в стил "xbox" примерно нещо на черен или на сив фон...

www.dragon.bg - елате цъкайте..

мхм, така си е..
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Абсолютно подкрепям

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Дааа... би било хубаво да можем да си сменяме стила...

Lestat357
    Guest
    Абе то, че е по-хубаво ясно, но дали е толкова лесно да бъде направено? Дори по пътя на най-елементарната логика - ако беше, дали нямаше досега да са се досетили и да са го направили? Силно се съмнявам. Все пак и аз се присъединявам към желаещите нищо, че лично аз точно тази опция надали някога ще я използвам.

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    влизала съм в много форуми не толкова известни като този и там е имало мн стилове, така че не мисля че е много трудно (ако греша ме поправете)
    Твърдо съм ЗА

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас

Re: Стилове на борда

Цитирай Първоначално написано от MG-X-Power
    Не може ли да се добавят различни стилове на борда да не е само този
    и всеки от нас да си избира какво да е защото мен лично това бялото в късните часове ми взима здравето и ще се радвам да има нещо в стил "xbox" примерно нещо на черен или на сив фон...
    +1 То има други ама като се опитам да сменя не става

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от Lestat357
    Абе то, че е по-хубаво ясно, но дали е толкова лесно да бъде направено? Дори по пътя на най-елементарната логика - ако беше, дали нямаше досега да са се досетили и да са го направили? Силно се съмнявам. Все пак и аз се присъединявам към желаещите нищо, че лично аз точно тази опция надали някога ще я използвам.
    Изобщо не е трудно ама изобщо бил съм администратор на форум лесно се създават теми , но си има и готови стилове , които са безброй!Така ,че.....ще се радвам админа да ни удовлетвори поне с един отговор....все пак този подфорум е именно за него..

Изобщо не е трудно ама изобщо бил съм администратор на форум лесно се създават теми , но си има и готови стилове , които са безброй!Така ,че.....ще се радвам админа да ни удовлетвори поне с един отговор....все пак този подфорум е именно за него..
    Сайта и форума вървят с един и същ дизайн. Горната рамка не е част от форума. Трябва да се сменя дизайна на целия сайт.

Цитирай Първоначално написано от Christ
    Сайта и форума вървят с един и същ дизайн. Горната рамка не е част от форума. Трябва да се сменя дизайна на целия сайт.
    Не е трудно за изпълнение!Просто няма желание...

ТВЪРДО ЗА !!!

Админе поне напиши една "." да знаем ,че си видял темата... нямаме ли правото поне да получаваме някакви отговори на въпросите , които задаваме!

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Админе поне напиши една "." да знаем ,че си видял темата... нямаме ли правото поне да получаваме някакви отговори на въпросите , които задаваме!
    ТВЪРДО ЗА!!
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си