- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Хващали ли са ви?
Хващали ли са ви, когато сте ходили на нощна дискотека без позволението на родителите ви?И ако да, какво стана после?![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
аз съм им казвал след после, че ходя. Щат - не щат почнаха да ме пускат, ма и аз си имам вече г0дини![]()
Първоначално написано от Say It Right
Mi az nqmam ograni4eniq nito kade hodq nito kade se pribiram ot na6te.Razbira se to4no za tva nai mn spora s baba mi,no taka ili ina4e moga dase pribera v 3 4asa prez no6t,a sum na 15.Taka 4e i s no6nite diskoteki neam problemi![]()
![]()
![]()
КуЧкА сЪм БиЛа..Не ОтРиЧаМ!мРаЗиШ мЕ...ХаХа А щО мЕ зЯпАш КаТо сЕ сЪбЛиЧаМ?С ПрАвЕжИ гАдНи Ми ИзЛиЗаШ...И ТъПи ПуTкИ мИ ЗаБиВаШ...ВиНаГи сЕ ВрЪщАш НА МоЯтА врАтА...А КаЗвАш Не сЪм биЛа За тЕб сеГа!
1 път и то беше много комично защото не се прибирах през вратата ами през прозорецаи точно когато си мислех че съм успял в бързината съм си легнал с дрехите и на сутринта естествено се разбра какво е станало..
и вече нямам проблеми ( влизам през вратата
) .
912.Crew
Започнеш ли да танцуваш веднъж.. връщане назад няма..
Танца е чувство, Танца е любов, Танца е свобода..
Ох малееее мале мале малеее, кви спомени имам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
С една приятелка бяхме уредили номера да ходим на парти една събота... всичко ок, естествено най - тъпата тактика "Аз ще спя у Сави", а Сави "Аз ще спя у Вики"... и се навиха лудите без да се обадят без нищо, отиваме на партито, размазваме се като копелета, ама сутринта Сави трябва да е на уроци... и майка й се обажда у нас да попита дали е тръгнала към даскалото... майка ми ест "Ама те не бяха ли у вас" иии...![]()
После ни събраха, четоха ни общо конско, (ние след егати якото надрусване, афтърите ни гонят бясно, толкова и зацепвахме кво ни говорят... но поне докарвахме "виновни физономии", които всъщност бяха от болка, защото краката ни бяха като счупени от куфеене ) "забраниха ни да се виждаме, защото Виктория е наркоманка" ахахха иии така. Общо взето мойта забрави за 2 седмици мах, обаче от тогава има гадния навик да се обажда на родителите, при чиито дечица ще "спя". Но това не пречи пак да се измъкваме хахах.
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Първоначално написано от Elisa`Day
ебаха ме негри![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Еми не,ама аз съм го правила 1-2 пъти като бях на 15,от тогава не ми се е налагало да ги лъжа и все пак си беше голяма паника какво ли ще стане,ако разберат,а сега бих им казала,за да се посмеем заедно![]()
Не са ме хващали, защото винаги знаят къде ходя.
>>> House Music <<<
И аз съм така!Първоначално написано от Insatiable
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
и азПървоначално написано от st1ka
![]()
![]()
![]()
не ходя на нощтни дискотеки :P
Ходила съм два пъти на нощна дискотека без тяхното позволение и повечко на детска. За щастие не са разбирали. Не е нещо, с което се гродея. Просто много ми се е ходило и затова съм пренебрегвала техните забрани. Но ако те хванат, положението може да стане много по-лошо, така че в общи линии не си е далавера.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
не са щото не съм ходила нещо не ме влече дискотеката в нашия град
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
не..
ниокга не са ми забранявали нощните дискотеки.. така,че и да се засечем .. нищо няма да стане.. най много опсле да се приберем заедно
Мне щото не ходя като цяло на дискотеки особено, но и няма да стане, защото нашите не лягат докато не се прибера :P
Не съм ходила, без знанието им.Нямам нужда.![]()
мнее![]()
Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]
Имам пълна свободаНо като по-малка са ме хващали
![]()
![]()
Първоначално написано от Insatiable
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!