.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Голям фен
    nz moje i da ima no ne e i ot dvete strani pak i v dne6ni vremena vseki s tes kratki vrazki kva lubov

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi

Re: Според мен любов няма.А според вас ?

Цитирай Първоначално написано от selassie
    Никога до сега не сам я срещал , и едва ли ще я срещна. На 17 години съм и как така под дяволите никога до сега не съм се влюбвал , харесвам момичета по принцип , но когато искам да се запозная с тях , никоя не ми обраща внимание. Какъв е проблема , дали може би в самия мен , в смисъл такъв че явно външният ми не им допада на всички. Опитвам се да завържа разговори но няма резултати. И останах едно самотно момче което навярно е изгубило всяка надежда в себе си за любов.Моля давайте съвети , какво да предприема , защото вече минавам всякакви граници и се очудвам от себе си.
    смятам,че ще срещнеш любовта...само не губи вяра

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Има любов. Когато дойде й дойде времето и я срещнеш, сам ще се убедиш в това :P

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    ima .... no e tam nqkade ... v .... toq izmislen svqt na dvyli4ie i licemerie
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Има любов,просто ти не си я срещнал Единственото,което мога да ти кажа е,че за свеки влак си има пътници
    Just haters make me famous! εĭз

Докато има алкохол ще има и любов

Lubovta e vapros na vaobrajenie.....

Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!

Град
    там където мечтите стават реалност

Re: Според мен любов няма.А според вас ?

Цитирай Първоначално написано от selassie
    Никога до сега не сам я срещал , и едва ли ще я срещна. На 17 години съм и как така под дяволите никога до сега не съм се влюбвал , харесвам момичета по принцип , но когато искам да се запозная с тях , никоя не ми обраща внимание. Какъв е проблема , дали може би в самия мен , в смисъл такъв че явно външният ми не им допада на всички. Опитвам се да завържа разговори но няма резултати. И останах едно самотно момче което навярно е изгубило всяка надежда в себе си за любов.Моля давайте съвети , какво да предприема , защото вече минавам всякакви граници и се очудвам от себе си.
    Значи знам как да оправиш нещата!И аз бях като теб отдавна...
    Причините са:
    1)много мислиш,много се колебаеш
    2)трудно си избираш момиче,защото искаш нещо сериозно и готино
    3)може да съм грозноват(спокойно,това е поправимо,всеки се конти в днешно време,просто ти не го правиш сигурно)
    4)не знаеш какво да говориш и как да впечатлиш момиче
    5)момичетата са еднакви,поне мислят еднавко,някои се държат различно,но логиката им е на един принцип,хванеш ли я,можеш да си играеш с тях както поискаш,затова когато говориш с момиче си отваряй ушите и очите и се научи що за човек е,как мисли и т.н.После се нагаждаш.
    6)не бъди пасивен,момичетата обичат флирта,трябва да си готин и уверен в себе си,да водиш нещата ти,да флиртуваш с тях и да ги караш да се чувстват желани и добре край теб.
    7)Желая ти успех пич,ако имаш още въпроси,драсни ми ЛС,ще ти помогна и без това няма какво да правя

Не си видял какво е любовта,защото не знаеше нещата които ти написах горе.В днешно време любовта не е това което трябва да бъде,много е изкривена от времето в което живеем...Ако си романтик,честен и искрен,нямаш шанс,може някоя грозна да се влюби в теб,но не вярвам ти в нея и пак няма да си щастлив.Бъди играч момче,направи го за себе си!Аз трябваше да стана на 19,за да ги разбера всичките тези неща...На теб ти ги казвам наготово,иска се само да ги разбереш
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

няма любов...всички момчета са еднакви...трябва да си гадна кучка,за да оцелееш в този живот...
    Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти..

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от Love_me_
    няма любов...всички момчета са еднакви...трябва да си гадна кучка,за да оцелееш в този живот...
    а защо да не си добро момиче,това ви е проблема на повечето,държите се гадно и се правите на гадни и зли,защото страдате от комплекс за малоценност и гледате на мъжете все едно са ви врагове,използват ви,пречат ви и искат да ви изневерят.Пълно е с такива типове да,обаче когато се появи някой свестен като мен,някой който не прави така,а просто има нужда да го прегърне неговото момиче,да усети нейните целувки и да има с кой да си пие кафето,да си говори,с кой да се вози в колата,тогава вие не го разбирате и проваляте всичко.Тъпо е,мамка му...
    Истината е,че обичате да се държат гадно с вас,да тичате след гаднярите,казвате,че искате да им го върнете,обаче усещате колко сте слаби и това ви кефи,а случайно успеете ли да нараните вашето момче пак се кефите...Постъпка на усойница...
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Мега фен Аватара на iiirish
    никой не може да ме отрече (с каквито и да било доводи), че аз в момента не обичам! така че гледайте си работата всички

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си