- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Според мен любов няма.А според вас ?
Никога до сега не сам я срещал , и едва ли ще я срещна. На 17 години съм и как така под дяволите никога до сега не съм се влюбвал , харесвам момичета по принцип , но когато искам да се запозная с тях , никоя не ми обраща внимание. Какъв е проблема , дали може би в самия мен , в смисъл такъв че явно външният ми не им допада на всички. Опитвам се да завържа разговори но няма резултати. И останах едно самотно момче което навярно е изгубило всяка надежда в себе си за любов.Моля давайте съвети , какво да предприема , защото вече минавам всякакви граници и се очудвам от себе си.
тя любовта идва тогава когато най малко я очакваш..ти да не би секи ден да излизаш и да си викаш"дано неска се влюбя"...не става така мой човек...ами като си харесаш някое момиче и като почнеш да и обръщаш повече внимание, и в последстие и тя на теб..то си става от само себе си...не знам...аз не вярвам в любовта от 1 поглед...но ше я се влюбиш спокс...така ше те връхлети някой ден, че и ти самия няма да знаеш каде се намираш :P :P
МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!
I az na tvoqta vazrast bqh otchaqna,che nikoga nqma da sreshtna lubovta,no naistina kogato sprqh da q tarsq,tq sama me nameri![]()
Вярвам в любовта, разбира се. И ти трябва да повярваш и ще повярваш като я срещнеш! Просто трябва да бъдеш търпелив, защото повечето момичета се заглеждат по батковци. Сега трудно ще си намериш момиче над 13.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ами да пиша с момичета ама просто явно не им допадам или по характер или по външен вид. Нямам представа , а като гледам днешното поколение още 12 годишни и с приятелки , направо ми разбиват представите за идеал. Ама ми е много интересно как ще се запозная с момиче и най вече къде , след като не ходя по дискотеки , а в тея сайтове за запознанства са само да не използвам прекия смисъл на думата "кучета" които първата работа след като излезеш с тях на кафе е да ти пипнат джоба , защото в днешно време всичките гледат парите.
Не е нужно да ходиш по дискотеки, за да се запознаеш с момичета. Запознанство можеш да завържеш на още куп места - училище, кафенета, по улиците дори, някъде, ако ходиш да спортуваш ...
А пък тия дето си имат гадже на 12 какво си мислиш - голямата любов ли? Ми то и братовчедка ми си имаше гадже до преди време, пък е само на 5.Това не бива да те тревожи, че другите около теб си имат половинки, а ти не. И ти ще си намериш подходящо момиче, недей да губиш надежда и не мисли постоянно за това. Любовта ще дойде, когато най-малко я очакваш.
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Spored men lubov ima,no trqbva da q s1zdade6.
Любовта съществува само в нас самите..Според мен колкото и да се обичат двама човека все някога красивата приказка свършва.И любовта идва при тези които наистина я искат и които са готови за нея.Спокойно и твоят час ще дойде никой не остава сам...![]()
Има любов,но просто е твърде рано да осъзнаем какво всъщност е тя .Все пак теен годините са да се правят щуротии и глупости и да се учиш от грешките.Едва после ще намериш това ,което истински искаш !![]()
Има любов ... в момента си отчаян ,не бърззай да се влюбваш ... поживей си малко ,има време за всичко ... Както казах живей докато е време,защото после от любовтта боли ,дори когато е споделена ...
Понякога хората,които се обичат си причиняват голяма болка един на друг![]()
винаги има любов стига да не се отчайваш и да не губиш надеждавъпреки че сега сам точно така но нема зн иначе и аз не вярвам много много в любовта
![]()
ne gubi nadejda vdigni glava i gledai samo napred![]()
rano ili kysno liubovta 6te doide i pri teb
и аз не вярвах,но дойде и то когато най-малко очаквах...мисля че разбра какво имам предвид![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Има , но ще я усетиш чак когато се разделиш с човека когото обичаш.
Скайп: doombringer2006
Liubov nqma we pffffff! Vsi4ko e uvajenie! LIubovta nesy6testvuva za men! Tq e za slabite kydeto nemogat da se spravqt sami s problemite si!Az sym silen i nqmam nujda ot 4ovek do men! Po hubavo da sym samПървоначално написано от sexy_momi4e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
не е хубаво да си сам(поне за мен)друго е да има до теб човек който те обича и подкрепя...Първоначално написано от ANTIHUMAN
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
НЯМА ЛЮБОВ ВСИЧКО Е ИНТЕРЕСИ !!!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
По-леко със самочувствието, че от високо се пада най-тежко.Първоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
Към автора - абе човече, чуваш ли се?! На 17 си! И какво като не си се влюбвал?! Има си време за всичко. Моят приятел също до 17-тата си година не се беше влюбвал, а преди това е бил само с 1 момиче леееко по-сериозно (разбирай не детски игри), и то за 2 седмици. Така че какво се впрягаш толкова? Ще ти дойде времето и ти да се влюбиш, но моят съвет е сега да си изкараш учението и всичките му там работи, защото от личен опит знам колко е разсейващо да си влюбен.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Любов и вечност не се римуват...![]()
Животът е пред теб.Ще я срещнеш,бъди сигурен!
offline forever!
Любов.. е тая дума има много хора които я мразят и обратното, обичат защото в момента имат някого до себе си . Докато дойде време за твоята любов можеш да намериш много неща в които да намираш сила да продължаваш напред.. т'ва е моето мнение . Въпреки че сега и аз съм сам, да ти кажа чесно не ми и трябва някой до мен.. така ми е добре.
912.Crew
Започнеш ли да танцуваш веднъж.. връщане назад няма..
Танца е чувство, Танца е любов, Танца е свобода..
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Има в момента съм вюбен ама не съм сигурен в чувстата на възлюбената![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Смешно смешно ама вярно мамка муПървоначално написано от tan0
![]()
--------------------------------------------------------
И аз не вярвах че има любов но се влюбих и повярвах. Вярно е,че не беше споделено но все пак вярвам,че има.![]()
Който иска можем да си попишеме