.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61
    Фен
    Град
    s0mewhere over the ra!nbow

Според мен любов няма.А според вас ?

Никога до сега не сам я срещал , и едва ли ще я срещна. На 17 години съм и как така под дяволите никога до сега не съм се влюбвал , харесвам момичета по принцип , но когато искам да се запозная с тях , никоя не ми обраща внимание. Какъв е проблема , дали може би в самия мен , в смисъл такъв че явно външният ми не им допада на всички. Опитвам се да завържа разговори но няма резултати. И останах едно самотно момче което навярно е изгубило всяка надежда в себе си за любов.Моля давайте съвети , какво да предприема , защото вече минавам всякакви граници и се очудвам от себе си.

тя любовта идва тогава когато най малко я очакваш..ти да не би секи ден да излизаш и да си викаш"дано неска се влюбя"...не става така мой човек...ами като си харесаш някое момиче и като почнеш да и обръщаш повече внимание, и в последстие и тя на теб..то си става от само себе си...не знам...аз не вярвам в любовта от 1 поглед...но ше я се влюбиш спокс...така ше те връхлети някой ден, че и ти самия няма да знаеш каде се намираш :P :P
    МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    I az na tvoqta vazrast bqh otchaqna,che nikoga nqma da sreshtna lubovta,no naistina kogato sprqh da q tarsq,tq sama me nameri

Вярвам в любовта, разбира се. И ти трябва да повярваш и ще повярваш като я срещнеш! Просто трябва да бъдеш търпелив, защото повечето момичета се заглеждат по батковци. Сега трудно ще си намериш момиче над 13.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Фен
    Град
    s0mewhere over the ra!nbow
    Ами да пиша с момичета ама просто явно не им допадам или по характер или по външен вид. Нямам представа , а като гледам днешното поколение още 12 годишни и с приятелки , направо ми разбиват представите за идеал. Ама ми е много интересно как ще се запозная с момиче и най вече къде , след като не ходя по дискотеки , а в тея сайтове за запознанства са само да не използвам прекия смисъл на думата "кучета" които първата работа след като излезеш с тях на кафе е да ти пипнат джоба , защото в днешно време всичките гледат парите.

Не е нужно да ходиш по дискотеки, за да се запознаеш с момичета. Запознанство можеш да завържеш на още куп места - училище, кафенета, по улиците дори, някъде, ако ходиш да спортуваш ...
    А пък тия дето си имат гадже на 12 какво си мислиш - голямата любов ли? Ми то и братовчедка ми си имаше гадже до преди време, пък е само на 5. Това не бива да те тревожи, че другите около теб си имат половинки, а ти не. И ти ще си намериш подходящо момиче, недей да губиш надежда и не мисли постоянно за това. Любовта ще дойде, когато най-малко я очакваш.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Spored men lubov ima,no trqbva da q s1zdade6.

Любовта съществува само в нас самите..Според мен колкото и да се обичат двама човека все някога красивата приказка свършва.И любовта идва при тези които наистина я искат и които са готови за нея.Спокойно и твоят час ще дойде никой не остава сам...

Има любов,но просто е твърде рано да осъзнаем какво всъщност е тя .Все пак теен годините са да се правят щуротии и глупости и да се учиш от грешките.Едва после ще намериш това ,което истински искаш !

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    Има любов ... в момента си отчаян ,не бърззай да се влюбваш ... поживей си малко ,има време за всичко ... Както казах живей докато е време,защото после от любовтта боли ,дори когато е споделена ...
    Понякога хората,които се обичат си причиняват голяма болка един на друг

Град
    Bojurishte
    винаги има любов стига да не се отчайваш и да не губиш надежда въпреки че сега сам точно така но нема зн иначе и аз не вярвам много много в любовта

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    ne gubi nadejda vdigni glava i gledai samo napred
    rano ili kysno liubovta 6te doide i pri teb

и аз не вярвах,но дойде и то когато най-малко очаквах...мисля че разбра какво имам предвид
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Има , но ще я усетиш чак когато се разделиш с човека когото обичаш.

Скайп: doombringer2006

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от sexy_momi4e
    и аз не вярвах,но дойде и то когато най-малко очаквах...мисля че разбра какво имам предвид
    Liubov nqma we pffffff! Vsi4ko e uvajenie! LIubovta nesy6testvuva za men! Tq e za slabite kydeto nemogat da se spravqt sami s problemite si!Az sym silen i nqmam nujda ot 4ovek do men! Po hubavo da sym sam
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Liubov nqma we pffffff! Vsi4ko e uvajenie! LIubovta nesy6testvuva za men! Tq e za slabite kydeto nemogat da se spravqt sami s problemite si!Az sym silen i nqmam nujda ot 4ovek do men! Po hubavo da sym sam
    не е хубаво да си сам(поне за мен)друго е да има до теб човек който те обича и подкрепя...
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

НЯМА ЛЮБОВ ВСИЧКО Е ИНТЕРЕСИ !!!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    По-леко със самочувствието, че от високо се пада най-тежко.
    Към автора - абе човече, чуваш ли се?! На 17 си! И какво като не си се влюбвал?! Има си време за всичко. Моят приятел също до 17-тата си година не се беше влюбвал, а преди това е бил само с 1 момиче леееко по-сериозно (разбирай не детски игри), и то за 2 седмици. Така че какво се впрягаш толкова? Ще ти дойде времето и ти да се влюбиш, но моят съвет е сега да си изкараш учението и всичките му там работи, защото от личен опит знам колко е разсейващо да си влюбен.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Любов и вечност не се римуват...

Животът е пред теб.Ще я срещнеш,бъди сигурен!
    offline forever!

Любов.. е тая дума има много хора които я мразят и обратното, обичат защото в момента имат някого до себе си . Докато дойде време за твоята любов можеш да намериш много неща в които да намираш сила да продължаваш напред.. т'ва е моето мнение . Въпреки че сега и аз съм сам, да ти кажа чесно не ми и трябва някой до мен.. така ми е добре .
    912.Crew

Започнеш ли да танцуваш веднъж.. връщане назад няма..

Танца е чувство, Танца е любов, Танца е свобода..

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Вярвам в любовта, разбира се. И ти трябва да повярваш и ще повярваш като я срещнеш! Просто трябва да бъдеш търпелив, защото повечето момичета се заглеждат по батковци. Сега трудно ще си намериш момиче над 13.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Има в момента съм вюбен ама не съм сигурен в чувстата на възлюбената

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от tan0
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Смешно смешно ама вярно мамка му

--------------------------------------------------------

Град
    София
    И аз не вярвах че има любов но се влюбих и повярвах. Вярно е,че не беше споделено но все пак вярвам,че има.
    Който иска можем да си попишеме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си