Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
Цитирай Първоначално написано от sexy_momi4e
и аз не вярвах,но дойде и то когато най-малко очаквах...мисля че разбра какво имам предвид
Liubov nqma we pffffff! Vsi4ko e uvajenie! LIubovta nesy6testvuva za men! Tq e za slabite kydeto nemogat da se spravqt sami s problemite si!Az sym silen i nqmam nujda ot 4ovek do men! Po hubavo da sym sam
По-леко със самочувствието, че от високо се пада най-тежко.
Към автора - абе човече, чуваш ли се?! На 17 си! И какво като не си се влюбвал?! Има си време за всичко. Моят приятел също до 17-тата си година не се беше влюбвал, а преди това е бил само с 1 момиче леееко по-сериозно (разбирай не детски игри), и то за 2 седмици. Така че какво се впрягаш толкова? Ще ти дойде времето и ти да се влюбиш, но моят съвет е сега да си изкараш учението и всичките му там работи, защото от личен опит знам колко е разсейващо да си влюбен.
Nerazbrah tova sys samo4ustvieto "MoOnLiGhT_ShAdOw" ? Prosto kazvam istinata a mai istinata boli Ako sporim dali liubovta sy6testvuva tova si e spored MOITE i TVOITE vijdaniq. Edin 4ovek be6e kazal: ,, Moje da se jivee i bez liubov!'' Az jiveq bez neq i mi e po dobre.Neotri4am 4e nqkoi pyt ne mi e nujno edno momi4e da me uspokoi ,no tva sa momenti na sduhvane Ima interesi nqma liubov, ima uvajenie, a liubovta e syn! ne6to krasivo i 4ustvo koeto sega6niq 4ovek samo si me4tae da ima
kakto kaza edno momi4e tuk: ,,Liubovta e interesi'' ili ne6to podobno No podkrepqm tezata 4e tq e me4ta na 4oveka v 21 vek :P